העיקרון.

העיקרון.

אני מחפש לדעת על איזה עיקרון פועל לחש החזרת / מציאת אבדה. אני אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי למשהו שעוד לא ידעתי. תודה מראש.

Nizzan Cohen

New member
וואי ! ../images/Emo13.gif

אני זוכר שפעם מישהוא הציע פה כישוף פיות להשבת אבידה. הרעיון בו היה שלמעשה פיה "משאילה" ממך דבר כדי להישתעשע בו, ואתה מבקש ממנה אותו בחזרה - ונותן לה משהו בתמורה. הבחורה שביצעה את זה הישתמשה בבועות סבון
. (סתם רעיון חמוד שניזכרתי בו
)

רעיון יפה אבל....

הרעיון ממש יפה, וויקאני מעט אבל נחמד. אני מחפש משהו יותר מדוייק, אם אפשר לנסח זאת כך. אני מסתדר טוב יותר עם elemental magic אולי אפילו זימון רוחות מתאים יותר. השאלה באמת היא על איזה אנרגיה אני מכוון את הלחש ובאיזה סמלים אני משתמש. (שלי- שמצוייה החפץ שאבד, של החפץ עצמו אם יש לו סימן אנרגטי מובהק או על המוצא של החפץ כדי שיחזירו.) או אולי באמת להשתמש ב- scrying לצורך העניין

RainBird

New member
מניסיוני כישופי מציאה מבוססים על שתי דרכי פעולה בסיסיות. המכשפה קוראת לחפץ- והחפץ או שנמצא בטעות או שהוא מופיע במחשבה שלה. אם הוא נמצא "בטעות" או מיקומו מתגלה זה לא משנה. בדרך כלל לחש קטן אפילו בלי נר עוזר למצוא דברים אבודים. לי יש צ'אנטים לזה למשל.

RainBird

New member
אני ממש לא אפרט לך לחש וכישוף פה. אבל לדוגמא. איבדתי את המפתחות. אני שר צ'אנט מציאה והמיקום של המפתחות מופיע לי בראש. או, איבדתי את המפתחות, אני לוחש צ'אנט מציאה והכרית נופלת ומסתבר שהם מתחתיה.

coka

New member
חבל שלא ידעתי על זה לפני שבועיים =\

נגנב לי הדיסקמן האהוב שלי בטיול השנתי... מה לא הייתי עושה כדי להשיב אותו =( יש לי שאלה קטנה בנושא: איך כישוף כזה עובד? כלומר, איך המכשפה קוראת לחפץ? האם דרוש טקס/מצב תודעתי מסוים?

Marsha Figg

New member
הפתרון הכי טוב../images/Emo54.gif

משהו עתיק שסבתא שלי תמיד עושה- תהפוך כוס, ריקה, לא ספל אלא כוס, ותוך משהו כמו 10 דקות תמצא מה שחיפשת. תמיד עובד.

אההמ

מכירה את זה, אמורים להפוך כוס זכוכית ולסובב אותה שלוש פעמים. לא תמיד עובד לי
אני תמיד מוצאת דברים שאיבדתי לפני מלא זמן ולא את הדבר הספציפי שאני מחפשת. חח אולי זה בגלל שאני מסובבת אותה ואת לא? LOL

v e n u s 1

New member
פשוט מניחים את הכוס??

אפשר לקבל על זה הסבר בבקשה?? צריך לומר איזה לחש שמניחים את הכוס? או להתרכז בחפץ שאבד?? תודה מראש!

Marsha Figg

New member
טחחח

זו סתם אמונה טפלה ישנה שמועילה יותר מכל כישוף או מתכון שתרצה... סתם, הופכת את הכוס. לא כל דבר קטן חייב להיות מאגיה טקסית מסובכת.

Charmed21

New member
אוף אני חייבת למצוא את המפתחות

שאיבדתי...ניסיתי עם הכוס ההפוכה אבל לא מצאתי כלום עדיין...

למעלה