העיצוב החדש

Panther

New member
העיצוב החדש

העיצוב החדש ממש נוח! אפשר לקרוא הודעות באותו עמוד. זה מאוד עוזר שתוך שניה מקבלים את ההודעה שרציתם לקרוא.

נעל

New member
הפעם באמת עושה רושם

שהשקיעו הרבה מחשבה כדי ליעל את הגלישה. בינתיים זה נראה לנעל מצויין, למרות שהצבעים קצת מציקים לה בעיניים. לא נורא, אלה פרטים שוליים שקל מאוד לשנות. והכי חשוב- גבירותי ורבותי, צאו במחולות, הציפו את הרחובות, הניפו את דגלי הניצחון: א---י---ן --- א---ת --- ה---ט---ב---ל---ה--!-!-!-! נעל, בינתיים מרוצה (ומקווה שהיא לא פיספסה את הטבלה איפשהו) ;-)

נעל

New member
כן כן, כמובן...

נעל פיספסה את הטבלה שם למטה. אבל לא נורא, זה לא יעיב על שמחתה על כך שזכתה במהירות גלישה מדהימה בתפוז, לראשונה. גם אצלכם יש בעיה עם תיבת האימייל? הם החליטו שאימייל כותבים כמו בעברית, מימין לשמאל (כלומר, הוא מיושר אוטומטית לימין, ואי אפשר לשנות את זה. לא באמת צריך להקליד הפוך)... נעל, צריך סמיילי בחיים ;-)

נעל

New member
במבט שלישי

יש במערכת בעיה קונספטואלית: כאשר משתמשים במשתנה flag (אם תלחצו על הלינק ``תצוגה ללא תגובות`` תראו שמופיע ה-flag=1& הזה אחרי הכתובת הרגילה של הפורום) כדי להחליף בין תצוגה עם תגובות לתצוגה בלי תגובות נוצר מצב שבו כל refresh מחליף בין המצבים (כי זה תמיד flag=1. אם ישתמשו במשתנה קצת אחרת אז זה לא יקרה. במקום שכל פעם שהוא שווה ל-1 אז זה יחליף תצוגה צריך לשנות שיהיה מצב 0 ומצב 1, או פתרון אחר). ואם לא שמתם לב גם עברנו לעברית סמי-לוגית. הרבה יותר נוח. נעל ;-)

נעל

New member
כנראה

אבל תלוי מה הוא אומר לעשות למחשב: א. כשאני True תעשה סוויצ לתצוגה (לא משנה באיזה מצב היא) ב. כשאני True תראה תגובות, כשאני False אל תראה אפשר גם לפתור את זה אם אוטומטית כשהוא יקבל את flag=1 הוא יעשה redirect לכתובת ללא ה-flag, אולי זה גם יעבוד. נעל ;-)

איך סוגרים את זה?

האם נידונו לחיות לנצח עם הודעות פתוחות.. ? או שאני סתם לא שמתי לב?

ורק אני לא רואה שום עיצוב חדש :(

שמעתי תיאור כל כך מבטיח מנעל, התחברתי לאינטרנט, וכלום לא השתנה. אפילו רפרשים לא עזרו. :(

הנה ראיתי!

הייתי צריכה להכנס דרך העמוד של הפורומים בשביל זה. אוי, זה נראה כמו וואלה, יקח זמן להתרגל. באמת מצויין שרואים את ההודעה שמגיבים אליה בזמן שמגיבים. ובואו ננסה משהו: :)

נעל

New member
כנארה בגלל הגדרות ה-Favorites

אצלך (או הלינק בסרגל). זה היה מכוון לכתובת הקודמת. תדאגי לעדכן (אפשר גם ל-http://www.tapuz.co.il/forum.asp?id=116, יש, כמו מקודם, מעבר אוטומטי משם לעמוד של הפורום). נעל ;-)

Panther

New member
מה פתאום

לדעתי מאוד יפה ונוח. מה הבעיה עם זה? ההודעות נפתחות באותו עמוד תוך שניה.

luka

New member
צודק!

וכתום ואפור דווקא מתאים.., לי נוח, לא יודעתמה איתכם אבל לי נוח.

goldy

New member
חבל שזה עובד רק פעם אחת!

פתאום ראיתי שיש גם הרשמה מחודשת לחברים, ולא צריך להרשם כל פעם מחדש. (אתם יודעים: חלונות=פירמוט והתקנה בלתי פוסקים) נרשמתי, ואז העיצוב הזכיר לי את נענע. משום מה, כשאני מגיב על ההודעה הזאת, ועוד אחת מקודם, אני לא רואה אותו.

goldy

New member
עכשיו ראיתי! וזה הרבה יותר טוב!

רק תדאגו להחליף צבעים! כתום ואפור לא הולכים ביחד!

למעלה