שהשקיעו הרבה מחשבה כדי ליעל את הגלישה. בינתיים זה נראה לנעל מצויין, למרות שהצבעים קצת מציקים לה בעיניים. לא נורא, אלה פרטים שוליים שקל מאוד לשנות. והכי חשוב- גבירותי ורבותי, צאו במחולות, הציפו את הרחובות, הניפו את דגלי הניצחון: א---י---ן --- א---ת --- ה---ט---ב---ל---ה--!-!-!-! נעל, בינתיים מרוצה (ומקווה שהיא לא פיספסה את הטבלה איפשהו)
נעל פיספסה את הטבלה שם למטה. אבל לא נורא, זה לא יעיב על שמחתה על כך שזכתה במהירות גלישה מדהימה בתפוז, לראשונה. גם אצלכם יש בעיה עם תיבת האימייל? הם החליטו שאימייל כותבים כמו בעברית, מימין לשמאל (כלומר, הוא מיושר אוטומטית לימין, ואי אפשר לשנות את זה. לא באמת צריך להקליד הפוך)... נעל, צריך סמיילי בחיים
יש במערכת בעיה קונספטואלית: כאשר משתמשים במשתנה flag (אם תלחצו על הלינק ``תצוגה ללא תגובות`` תראו שמופיע ה-flag=1& הזה אחרי הכתובת הרגילה של הפורום) כדי להחליף בין תצוגה עם תגובות לתצוגה בלי תגובות נוצר מצב שבו כל refresh מחליף בין המצבים (כי זה תמיד flag=1. אם ישתמשו במשתנה קצת אחרת אז זה לא יקרה. במקום שכל פעם שהוא שווה ל-1 אז זה יחליף תצוגה צריך לשנות שיהיה מצב 0 ומצב 1, או פתרון אחר). ואם לא שמתם לב גם עברנו לעברית סמי-לוגית. הרבה יותר נוח. נעל
אבל תלוי מה הוא אומר לעשות למחשב: א. כשאני True תעשה סוויצ לתצוגה (לא משנה באיזה מצב היא) ב. כשאני True תראה תגובות, כשאני False אל תראה אפשר גם לפתור את זה אם אוטומטית כשהוא יקבל את flag=1 הוא יעשה redirect לכתובת ללא ה-flag, אולי זה גם יעבוד. נעל
הייתי צריכה להכנס דרך העמוד של הפורומים בשביל זה. אוי, זה נראה כמו וואלה, יקח זמן להתרגל. באמת מצויין שרואים את ההודעה שמגיבים אליה בזמן שמגיבים. ובואו ננסה משהו:
אצלך (או הלינק בסרגל). זה היה מכוון לכתובת הקודמת. תדאגי לעדכן (אפשר גם ל-http://www.tapuz.co.il/forum.asp?id=116, יש, כמו מקודם, מעבר אוטומטי משם לעמוד של הפורום). נעל
פתאום ראיתי שיש גם הרשמה מחודשת לחברים, ולא צריך להרשם כל פעם מחדש. (אתם יודעים: חלונות=פירמוט והתקנה בלתי פוסקים) נרשמתי, ואז העיצוב הזכיר לי את נענע. משום מה, כשאני מגיב על ההודעה הזאת, ועוד אחת מקודם, אני לא רואה אותו.