העין של רא

RasstaMan

New member
העין של רא

אשמח ,טליה, אם תסבירי לי את משמעותו של סמל זה. ONE LOVE גלעד

CAT4

New member
אני יכול לנסות

אם תשח לי תמונה או תשאיר פה בפורום אני אנסה לעזור לך. אני לא טוב בשמות של דברים אני טוב בדברים עצמם. Y.G.A the CAT הנווד המחפש אחר המופלא. END

אלדר

New member
תגיד חתול 4 למה אתה לא כותב???

כאילו כבר הרבה זמן אתה לא כותב כאן.. כשאני ממש התחלתי לכתוב כאן אז גם אתה כתבת והכנסת אותי לקטע של הפורום... מאז חודש כמעט (??) אני לא שומע ממך בפורום!! לאן הכלת?? לאן אתה הולם כשאתה לא כאן?? למה אתה כבר לא כותב??? סתם שאלות אבל אתה באמת חסר מאוד לפורום הזה..... אתה כמעט היחיד שכותב כמובן שיש את דוד ואת דודA אבל הרוב כותבים פעם בה..... די הרבה זמן אז מי נשאר טליה דוד והדוד השני ו...??? אף אחד כמעט גם נתי אפילו כבר לא כותבת כי היא לא יכולה...... אז חתול נו... תכתוב כאן כבר!!!!!! אור ואהבה לכולם... שלך tksr

CAT4

New member
מצטער

היתה י נפילת מתח אבל עכשב הכול כמו שהיה ונחמד שמישהוא חושב עלי (-:

אלדר

New member
למה אתה חושב ש..

אני ישכח אותך כל כך מהר??? ואתה באמת חוזר??? יופי!!!!!!!!! תודה... ואולי לא כי אני לא צריך.... (לא חשוב זה ``דפקה`` שיש לי...) אז חתול תמשיך ככה!! אור ואהבה לכולם... שלך tksr

CAT4

New member
אני מקווה שכן

אני מקווה שאני אשר פה כמה שיותר זמן כמה הזמן יתן לי

Tal_Ya_Tal

New member
היי גלעד B-)

לא שכחתי אותך. פשוט לא הייתי כאן B-) לגבי העין של רא, ישנן מספר גרסאות. הגרסה הראשונה מספרת, שרא, היה האל הראשון במיתולוגיה המצרית. אל השמשמ שעלה כל בוקר מלוטוס המים. (אגב, רא עצמו טוען שהיה ישות שבאה מן השמש ולא אל!!! אבל המצרים הקדמונים סגדו לו והוא לא יכול היה להסביר להם את ההבדל) בקיצור, רא, היה בודד מאד ועל כן, שמח כאשר נולדו לו שני ילדים. בן שנקרא שו ובת בשם תפנות והודה לאל על הוולדם לו (לא כתוב איך זה קרה) יום אחד, אבדו ילדיו של רא ובצר לו, הוא תלש את עינו השמאלית מפניו ושלח אותה לחפש את ילדיו האבודים. היא מצאה אותם וחילצה אותם מתוך מערבולת של מים סוערים. כאות הוכרה, קבע רא את משכנה של העין במצחו (או בגבתו) והיא הפכה מאוחר יותר להיות `האוראוס` סמל הנחש השומר על מצרים. L&L TALYA

למעלה