העין השלישית

מאיה33

New member
העין השלישית

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. היתי רוצה לדעת מה זה אומר כשמרגישים את איזור העין השלישית, כלומר זה לא בדיוק כאב אבל מעין תחושה פיזית של האיזור. ואם זה מראה על איזו התעוררות מה כדאי לעשות כדי לפתח את זה?

Tal_Ya_Tal

New member
היי מאיה../images/Emo42.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

טוב, מה שאת מתארת, זוהי התחושה שחשים, כאשר העין השלישית מתחילה ´להפתח´ כלומר, כשהמרכז האנרגטי הזה מתחיל להסתובב בצורה נכונה ומואזנת, הוא מאפשר לפתח ראיה אמיתית. ראיה אחרת מן הראיה הפיזית. העין השלישית מאפשרת ראייה מעבר לתלת מימד. באמצעותה, אפשר להבחין בטבע הרוחני של האדם. היא מאפשרת ראיית מצב נכונה, תלפטיה, ואופטימיות. אפשר לעודד את פעילותה באמצעות הנחת אבני חן מסוימות עליה, בזמן השכיבה. אבנים כמו: אמטיסט, פלואורייט סגול,לבן או מוזהב, סוג´ילייט, טנזנייט, סודלייט, לאפיס לזולי, הוקס´ איי (עין הנץ) או קוורץ שקוף נקי. לא מומלץ להדביק טיקה על המקום. היא עשויה לחסום במקום לפתוח. א-ב-ל, אפשר לציר טיקה. או להרטיב את האיזור טיפה במים (או אפילו ברוק) לפני מדיטציה. אפשר להעזר במדיטציה המעודדת ´פתיחה´ של העין השלישית: בישיבה נינוחה ודמומה, העיניים מופנות קדימה, ישר, כאילו מתבוננות במסך בלתי נראה המצוי מולן. יחד עם זאת,ממקדים את תשומת הלב, בנקודה שבמרכז המצח, מעל גבות העיינים (מבלי להסיט לשם את המבט). לאט לאט, תתחיל להסתמן שם נקודה של אור, או מעין מנהרה, שבקציה יש אור. מתמקדים באור, כאילו נכנסים פנימה. אל תוכו. כדאי לשבת בסביבה הרמונית ונעימה, כשמצויים ברגיעה מוחלטת, אם לא רוצים לחוות דברים שיש בהם עוצמות מרתיעות, או אגרסיות. L&L TALYA

מאיה33

New member
תודה טליה ועוד שאלה

קודם כל תודה. באמת בזמן האחרון התחברתי שוב לאבנים ובאמת 2 האבנים שאני כל הזמן איתן(למרות שהן אצלי שנים ואף פעם לא הבנתי למה בחרתי דוקא אותן כי בקושי נגעתי בהן עד עכשיו) הן לאפיס (תליון מעין פירמידה) ועין הנץ. אני רוצה לשאול עוד משהו: לפני כמה שנים, כשהייתי יושבת בבית במצב רגיעה (לא מדיטציה) היתי רואה מן צורות עגולות (זה לא קרה דוקא אם היתי מסתכלת על נר או משהו כזה) בצבע סגול-פוקסיה ומן כחול שקצת קשה לי לתאר, כאילו זזות באוויר. מה זה אומר? היום זה גם קיים אבל בצורה שונה, פחות צבעונית ולגמרי אחרת. זה גם נראה אותו דבר אם אני עם משקפים או בלי.

Tal_Ya_Tal

New member
מסתבר שאת ´רואה´ מאיה היקרה../images/Emo42.gif../images/Emo57.gif

מה שאת מתארת, אלו אנרגיות, שלעתים, אנשים רואים גם במדיטציה. זוהי ראייה אנרגטית. בעבר, לפני כעשר שנים כמעט, הגיעו לכאן אנרגיות בצבעים שאת מדברת עליהן מג´נטה (פוקסיה) וכחולים זוהרים. אז בערך נפתח השער של 11:11 אלו הצבעים שגם קריון(CRYON) מדבר עליהם בספריו. כיום, האנרגיה מעט השתנתה והצבעים כיום הם יותר סגולים ´חציליים´ שכאלה. או סגולים כחולים (כמו סיגליות) L&L TALYA

מאיה33

New member
המשך

תודה טליה, אבל מה עושים עם זה? איך מומלץ לפתח את זה? וגם היתי רוצה ללמוד משהו,אולי משהו שקשור לריפוי, על מה את ממליצה? ודרך אגב מה זה בדיוק הקורס בניסים? מצטערת על רבוי השאלות...

Tal_Ya_Tal

New member
היי מאיה../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

ישנן אינספור אפשרויות וכיוונים שאליהם את יכולה להתפתח. וזה מאד תלוי במה שאת מעדיפה. כאשר את ´רואה´,את יכולה להיעזר בכך בכל תחום ותחום בחיים. לאו דוקא בתחומים אלטרנטיביים. אלא אם כן את נמשכת לכך. (גם לרופא אלופטי, לא תזיק ראיה אנרגטית וגם לא לפסיכולוג קליני, לשופט, לעורך דין, לבימאי סרטים).... בקיצור, הבנת את הפואנטה. א-ב-ל, (ויש אבל גדול!!!) על מנת שתוכלי להפיק תועלת ממשית מהדברים שאת רואה, חשוב לפתח את זאת בדרך בונה. תוך כדי עבודה של מודעות והתפתחות אישית. אפשר ללמוד תקשור, תוך כדי הדרכה עם מודעות. אפשר ללמוד טכניקות לשיפור הראיה האנרגטית. אפשר ללמוד מדיטציות, עבודה עם דמיון מודרך, הילינג, ריפוי באמצעות אבני חן, אבחון דרך ההילה, ועוד כהנה וכהנה דברים נפלאים ומלהיבים. אם זה מעניין אותך, מתקיים אצלי קורס להכשרת מתקשרים . לפרטים, פני אלי לתיבת המסרים או למייל L&L TALYA

למעלה