העין השלישית-

snoopytush

New member
כן הוא נחמד כשהוא לא מעצבן והוא

אמיני אבל זה מציק שמציגים שם אמיניים כאילו הם אנשים קרים
זה בכלל לא מייצג.

susony

New member
הוא גם דוקטור לפיזיקה,

ויש לו בעיות על גבול האוטיזם.
מה זה אומר?

הציגו שם דמות, לא צריך להסיק מזה שום דבר על הקהילה האמינית.

neophile

New member
עדיף לא להתעסק בעין השלישית

זאת לא צ'קרה שכדאי לנסות להפעיל באופן ידני , בדיוק כמו שלא כדאי לנסות לשלוט באופן ידני בתהליך העיכול .

לעומת זאת כשמגיעים למידה מסויימת של מיומנות במדיטציה כמו מדיטציית אי-מחשבה , העין השלישית מתפתחת או "נפתחת" באופן אורגני ונכון ולא באופן מלאכותי .

מסקרן אותי

עד כמה היא פתוחה אצלי...
מאוד מעניין מה שהבאת כאן.
תודה.

אני קוראת את מה שכתבת אלמו ומחייכת לעצמי

אתה מזכיר לי אותי כשרק התחלתי את הדרך,
אני זוכרת את הפעמים הראשונות שבהן שמעתי על העין השלישית,
כמה צחקתי בליבי פנימה,
כמה זלזלתי וחשבתי שאלו הזיות בלתי הגיוניות,
של שרלטנים,
אבל אני חייבת לומר לך שהנסיון שלי לימד אותי,
שיש הרבה דברים שאנו לא יודעים על קיומם,
ורק חושבים שאנו יודעים,
העין השלשית שלי, כשלמדתי להרגיש ולהפעיל אותה
מורגשת וקיימת, זה שאיננו רואים אותה בראייה הרגילה שלנו
אין בכך כדי לשלול את קיומה, גם חיידקים אינם נראים
פעם חשבו שזה שטויות ורק כשהמציאו את המיקרוסקופ יכלו פתאום לראותם,
אז חכה להמצאת המיסטיקופ שיוכל להראות על אנרגיות מיסטיות....

גור42

New member
לפני המיקרוסקופ אף אחד לא ידע על חיידקים בכלל

לפני המיקרוסקופ אנשים חשבו שמחלות נגרמות על-ידי מרה צהובה ושחורה ואדומה (במקרה הטוב) או על-ידי שדים ורוחות (במקרה הרע). ואז בא המיקרוסקופ, ואחריו התורה החיידקית של לואי פאסטר, והראו עד כמה מגוכחות היו האמונות האלה.

אז אם אי-פעם ימציאו "מיסטיסקופ", סביר שהוא יפריך את הרוב האמונות האהובות על חובבי המיסטיקה של ימינו. ואז מה תעשו? אפילו את התירוץ הזה של "יש דברים שהמדע לא גילה" כבר לא יהיה לכם.

אז אני אומר סליחה, אקפל את השמיכה

ואחזור הביתה בלי לעשות חוכמות (רפרנס תרבותי משעשגע)

משהו חשוב --לאדם יש שתי אפשרויות

או לא תביני מה אני כותב כי ממש נראה לי צריך לרשום ספר שלם על כל מה שסיפרתי בעבר בפורום
בתמצית הכי קצרה שאני יכול->>כשהייתי בן 16משהי סיפרה לי סיפור על אחד מקרובי המשפחה שהיה ידוע כאחד שמגלה עתידות
היא סיפרה בזלזול עליו..וסיפרה סיפור מוזר כשהם יעלו לישראל יפגשו מישהו מבוגר לא ילד
הוא יעניק להם כסף..ורכב..ובלה ובלה..סיפר על אותו אחד אילו חיים יהיו לו וסיפר ישנא את אותה בחורה שהוא מספר לה את הסיפור
הסיפור ממש ארוך....הוא גם חזה את האינרטנט וידע שאחפש אנשים כאלה במחשב,,הוא חזה שבלוטו יהיו 7מספרים ולא 6 כמו לפני יותר מ20 שנה

כל פעם ניסתי להזכר בסיפור ולהבין כיצד העין השלישית עובדת וזה ממש מוזר לי..ברגע שאני שם לב שכל החיים העין השלישית
עבדה פשוט לא שמתי לב לזה.
זה כלל יציאה מהגוף..גילוי עתיד ראיית רוחות ועוד..
שום כסף לא בא מלוטו או טוטו.. מכיוון שאני מאוד שונא את אותה אישה והסיבות שמורות לי.
לא העזתי לשאול אותה אם היא יכולה להזכיר לי את הסיפור שהיא סיפרה --עד שלפני חודש נזכרתי בסיפור או יותר נכון בהמשך
"אותו אחד יתלה את עצמו"

קודם כל 2 דברים---כמה שניסתי להיזכר במספרי הלוטו --לא זכיתי בשקל לכן הפסקתי עם זה
ודבר שני-לדעתי המוות הכי כואב זה חנק וממש לא בא לתלות את עצמי.

הדברים האחרים שאותו קרוב משפחה חזה לגבי אותה אישה ולגבי מוות במשפחה שכאשר דוד שלי נפטר בגיל 40
כולם התגשמו אחד לאחד--אפילו אותה אישה אמרה שהיא בחיים לא תעשה כזה..ובמלי ששמה לב היא עשתה את הדברים האלה
עוד דבר אחד ששמעתי--הוא אמר להם ברגע שהם יספרו את העתיד שהוא סיפר להם הראש שלהם יכאב חזק לכן שיזהרו
אך מאוד רצה שאותה אישה כן תספר לנו על מה שהוא סיפר--וזה כדי שאני ישמע את זה בגיל 16
לבנתיים אותו קרוב משפחה נפטר בשנת 2003 גם את המוות של עצמו הוא חזה בשנות 70 ולא ידע כיצד להמנע ממחלת הסרטן
אם זה בהפסקת עישון או כל דבר אחר..

עכשיו אני שובר את הראש ומת מפחד לזכות בלוטו
אם אני זוכה אני אשמח ואני אדע מה לעשות אם זה ובמיוחד עם המשפחה של אותו קרוב משפחה שיודע לגלות עתידות
הם נמצאים בחו"ל ומעולם לא היו בישראל
ומצד שני אם אני לעולם לא יזכה בלוטו אולי גם נושא התליה לא יבוא...
ובאמת שאין לי מושג למה אני עושה כזה דבר בעתיד
מה שבטוח--הדוד הזה לעולם לא שיקר לגבי העתיד לאף אחד.

לגבי העין השלישית למדתי להשתמש בה ויש דברים מאוד מעניינים...

אין לי מושג איך לשנות את העתיד)_:

למעלה