העייפות

DaRk Alice

New member
התיקון...!!!!!!!

אמממ זה נראלי יותר זוהר כזה...לאדעת
להשאיר ככה.?

../images/Emo15.gifזונה בת זונה...

תצלילי מתחת להכל, כי זה ממש בולט- הבייס מוצלל בפשטות והבגדים ביותר גוונים והם יותר ריאליסטיים. לדעתי בכפפה תעשי קו מתאר בסוף, הכי למעלה, כי לכל כפפה גם יש תפר בסוף, אם לא הרשת מתפוררת
וזה גם מוזר ככה><

../images/Emo15.gifסליחה../images/Emo10.gif

אבל זה לא היה בנימה של "לכי לכי יא זונה בת זונה". כשראיתי את הדולי אמרתי לעצמי באנחה "אהה, זונה בת זונה" עם דגש בזונה האחרון>< זונה בת זונההה. כן, אני מבינה שזה לא אמור להיות ככה.

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo99.gif השמלה............

כפלים מדהימים! הייתי מציעה להתחיל את השיער קרוב לעיניים כי פשוט יש לה מצח גודזילה! (ראי קובץ)

Stinki Winki

New member
לדעתי המצח מתאים לדולי

איכשהו מצח גבוה מתאים לתקופות ישנות כאלה כשהיו עם פאות נכריות

shooroo

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני אוהבת את המצח הגבוה שלה
הצללתי על וציירתי קו מתאר בסוף הכפפות. [[:

pqCAT GIRLpq

New member
שכחתי להגיד משו מקודם...

את הקווי מתאר של הכפפות יהיה נחמד אם תבהירי טיפה אבל את לא חייבת . אני עדיין בעד הקטע של להוריד לה קצת את המצח אבל לא חשוב זאת דולי שלך

א ל א ו ר

New member
מדהימה! אין מה להגיד......(חוץ מ..)

היא קצת קרחת במצח..... איזה מדהימה! אני יודעת שיש לי עוד המון זמן יום הולדת אבל תני לי עכשיו במתנה את הכישרון שלך!!

../images/Emo15.gif

גם זה יפה מאוד, אבל יש בעיה, הבייס נוטה הצידה, אבל החלק ששינית נשאר ישר, ואפילו מתעקם לצד השני, כאילו השמלה שלה מסובבת>< אם את משאירה את המחוך-סטייל(
) אז את צריכה בצקום שיהיה ישר, להטות אותו הצידה, לכיוון הרגליים. או משהוX:

../images/Emo15.gifאבלאבל.

לא הצללת מתחת לשמלה בחזה, שזה בולט, ובנעליים טיפ טיפה, לשיפוטך כמובן

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ב- ב- גג-

איך אני אמורה לעשות על הבייס הזה עכשיו? OO
יאאאאאאאאאא אני מאוהבת בךךךךךךךךךךך
רק, מה שהורס את השלמות הזו
לדעתי קווי המתאר והסגנון של הנעליים. לדעתי יתאימו הרבה הרבה יותר כאלו כמו נעלי בלט קצת שפיציות כאלה, לא יותר מדי, בסופן. הקווי מתאר העכשויים נראים קצת לא מחוברים כאלו לרגל וסגנון הנעל נדמה לי גס מדי לדולי. וואו
בייב, תתחברי לאייסי בהזדמנות הראשונה ותשלחי לי את כל הדוליז החדשות שלך

למעלה