העייפות

Little Chiwawa

New member
הקווי מתאר של השיער שחורים כאלה..

לאדעת.. עדיין צריך כפלים יותר משמעותיים בחותלות לדעתי..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifוואו../images/Emo99.gif

באמת לכולן יוצא מדהים על הבייס הזה!
בשיער, תבהירי את הקווים החומים שמפרידים בין הקווצות שיער.. ולמה החותלת השמאלית [שלנו] מורמת כזאת? זה נראה לא הגיוני.. ואני גם בעד הצללה מודגשת יותר בחותלות.. :]

Radio Joe

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo99.gif וואו! היא מקסימה ../images/Emo13.gif

מאוהב| אמממ
טוב אני פשוט אגיב :p. השיער! הוא כה... נמנמממ
כלומר, ההצללה ממש ממש מדהימה ויפייפיה ונכונה כמובן ^^, אבל הממ השיער כה סימטרי. אפילו שיער הקרש שלי [ותאמיני לי, זה פשוט קרש בלונדיני על הקרקפת שלי], הוא לא סימטרי. אפילו קרש לא סימטרי!
. והחולצה היא ממש ממש יפה אבל הגוון הראשון והשני קצת כהים מדי :] אבל הגוונים האלה ממש מתאימים לחותלות! וגם ההצלללה. אגב חותלות, נמנמ. טוב אני חושבת שכדאי להשתמש שם בהצללה כמו בחולצה ^^ ובכך להבהיר אותן, זה ייראה ממש טוב
ולדעתי כדי לעשות אותן יותר גדולות, עם יותר כפלים ויותר נשפכות על הרגליים, כי הן ממש צמודות לרגליים עכשיו יחסית לחותלות. עכשיו בקשר לאולסטאר, הן ממש יפות, רק לדעתי כדאי להוסיף למטה קווי מתאר כי לא רואים את הסוליה
*טיפשת* *מתפגרת* *נחנקת* והג'ינס מושלם רק הוא קפץ כזה לצדדים וזה קצת מוזר
אעעעע זה יצא כזה ארוך ומפגר. ובכלל רק רציתי להעיר כמה דברים
אה ואני חושבת שאת ממש מוכשרת ובאמת לכולם יוצא מדהים על הבייס הזה!
*רצה לתפוס מהר את הבייס* *תופסת, מחבקת חזק חזק* *עוזבת ומסתכלת על הדבר האומלל* *רצה בבהלה* *יושבת בפינה ומייבבת כמו קקטוס בביוצ*

א ל א ו ר

New member
מדהימה! כמה דברים שקצת מפריעים!

השיער- לא יודעת... לפי דעתי את צריכה להוריד את הקווי מתאר לשיער... וגם השביל שלו לא צריך להיות ריבועי לא? (כמו בוב ספוג! סתם בצחוק חח...) ואם את רוצה להשאיר את השביל ככה לפחות תצלילי אותו חולצה- משהו מפריעה לי בכפל הראשון מלמעלה (מסומן בעיגול שחור) מכנס- יפה יפה כרגיל מוכשרת שכמוך! אבל ישר מדי! (מסומן בעיגול האדום) גרביים פלוס נעליים- בעיגול הורד מסומנים הריבועים שאני מתכוונת עליהם, לומרות שהם קווי מתאר (או שהם לא) תצלילי אותם קצת... טוב זה כל מה שיש לי להגיד על הדולי המהממת שלך! יאא איזה יפה! (אהה ואל תשימי לב לדבר הזה שמחוק בחולצה הלבן בטעות עליתי עליו...)

M o o M o o

New member
התייחסתי לכל התגובה שלך../images/Emo12.gif

אפילו הצללתי את השביל|ביט|

DaRk Alice

New member
סצ"אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אמממ זוהי בל, והיא עדיין מתלבטת איך היא מעדיפה את השיער שלה.. קוקיות1 אסוף כזה 2 תגובות בונות לבל המסכנה..?

Radio Joe

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo13.gif

הצללות נהדרת! *O* הבעיה היא רק בפלטות. ראי קובץ :] זה לפי כמה שצריך להשתמש בכל צבע, ויש פלטות ששיניתי להן גוון או שתיים, שיתאימו לגודל :]

Radio Joe

New member
../images/Emo41.gif או ו... ^^

מה שליד השיער זה גוון כהה, במקום הנוכחי. אני חושבת שזה ייעשה פלאים לשיער ^^

שטופ

New member
../images/Emo77.gifיצא סתם דפוק.

השיער והמכנסיים במיוחד. בייס מצ'ירוויל.

א ל א ו ר

New member
חבל אני לא יכולה לתת תגובה בונה

אז אני ממש ממש יקצר! בחולצה הימנית (אם הפסים הסגולים) יוצאים שתי נקודות בחזה באזור הצוואר בלי שום סיבה..... ואני לא יודעת איך להסביר איך להצליל את המכנס או מה הבעיה אבל כן יש בו בעיה! טוב הדולי דווקא מאד חמודה! אהבתי את השיער במיוחד! אהה ולחגורה שלה במכנס הימני (אבל גם קצת בשמאלי) הקוווי מתאר בולטים מדי! טוב הייתי חייבת לקצר מקווה שתתקני את המאת שכתבתי (בקושי כתבתי אבל... לא נורא)

DaRk Alice

New member
התיקון...!!!!!!!

אמממ זה נראלי יותר זוהר כזה...לאדעת
להשאיר ככה.?

למעלה