../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif
אהבתי את הרעיון עם הריץ'רץ'
כמה הערות קטנות ^^"
בשיער ההצללה נפלאה
לשיפור משמעותי מבחינתי,מומלץ לשפר את צורת הברק לחצי עיגול שכזה בכל צד, כפי שמראה לך הקו הירוק^^ באדום - כדאי להכהות את כל האיזור הזה יותר, כי הכי קרוב לעורף מאחוריו והכי חשוך ודחוק. את עשית כמו פיקסלים כהים בתוך מסגרת בהירה יותר ולדעתי כדי להדגיש יותר את הצל. [ראי מסגרות בתכלת] יוסיפו מאוד שוונצים באורך השיער, ולאו דווקא הקצרים הקטנים שמזדקרים מאמצעו. ציירי את השוונצים [אם את מחליטה לעשות אותם] בשני הגוונים הבהירים ביותר. [דוגמא בסגלגל]
ובנעליימ הן חשוכות מדי לדעתי. הפלטה דווקא טובה, אני חושבת, אבל השתמשת הרבה, יותר מדי לדעתי בגוון השני בפלטה [הכהה כהה אחרי השחור.] בנעל הימנית הדגמתי לך איך אני חושבת שכדאי להצליל. האדום מייצג את הגוון או שניים הכהים ביותר, הכתום את השניים או אחד הבהירים יותר, והירוק את הגוון או שניים הכי בהירים.
בצהוב בננה - [מקווה שאת רואה, אם לא, כדאי להתקרב בצייר
] אני חושבת שכדאי להגדיל טיפה את הפתח של הנעל בובה, איפה שרואים את הרגל
פלטפורמה - לדעתי, ההצללה בפלטפורמה בסיסית וטובה, את יודעת את הטכניקה|חבול
, אבל כדאי מאוד להבליט את מיקום האור והחושך, מכיוון שזה לא כל כך בולט כי הקווים הבהירים מפוזרים בקצוות הכהים וההפך. עיקרון הצבעים שהשתמשתי בהם כדי להדגים הוא כמו שהצעתי בנעל לפני כן.
ואז יש הצעה שלי במסגרת הכחולה. בתוך הקווים של האור והצל, כאילו לתחום בעדינות ויפה את הגוונים, נגיד קו בגוון השני? - אז פיקסל אחד בסופו של הגוון הראשון, קו בגוון השלישי - פיקסל אחד בסופו של הגוון השני וכך הלאה והלאה
זו רק הצעה והכל ^^" אה
תקני את מה שנראה לך לנכון^^