העייפות

super cat

New member
תגובית../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

אממ לגבי השוונצים כדאי לקרב אותם לראש הצללת על רק את השער בחולצה הקוו מתאר נראה לי כהה מידי ובנעליין לעגל קצת את הלבן ויש יותר מידי ממנו זהו דולי יפיופה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifטעלי!../images/Emo2.gif לכאן!

ממ טודע רבה, אני אגיב לך על הדבר היחיד שאני יכולה להגיב לך.. :] אני בכוונה עושה את השוונצ'ים ככה, הם מאגניבים D:
ממ אבל תודע, את מותק!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif תומכת בכל התגובות שכבר נתנו^^

דולי מתוקה מאוד
כדאי לעשות פחות קפלים בחולצה מתחת לחזה ולעשות אותם עבים יותר בהדרגה עד סוף החולצה.:] גם כדאי לעשות קפלי מתיחה בחזה ולשנות קצת את הקפלים בגוף החולצה שלא כולם יהיו קעורים [מלשון קערה
] כאלה, אלא כאלה דו-ראשיים [
] ו,אה, צורות אחרות של קפלים [לא להשתגע, כן?XD]. פחח. זהו

little beetle1

New member
../images/Emo99.gif

ממש יפה.... החזה ל מוצלל טוב! וגם השרוולים אפשר להוריד קווי מתאר בחולצה או להבהיר אותם.. הגופיה ישרה למעלה. החצאית מוצללת מעולה!-להוסיף נקודות אור לדעתי... האולסטאר למטה צריך להיות סוליה ואין שם וגם השרוכים לא מוצללים שער מאוד יפה אולי תבהירי את הפסים המפרידים? ותוסיפי טיפה אור.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifטעלי!../images/Emo2.gif שובפעם לפה!../images/Emo2.gif

סתם
אבל שתראה בכל זאת!
ממ טוב, תודע גפן
הנה ניסיתי להוסיף אור, איך עכשיו? זה די מוזר.. אה, גם הבערתי את הפסים האלה המפרידים בשיער.. ו.. אמ.. גם לדולי הבאה, איזה צד נראה יותר טוב? הימיני [שלנו] שהפסי הפרדה האלה [זה מזכיר לי גדר הפרדה
] רחבים יותר, או בצד שמאל שלנו, שהם צפופים?

אופיר ../images/Emo99.gif

וואו...ווואו..ואוווווווו!!! תראי משו ששחכתי..בנעליים מתחת לפס השחור צריך להיות פס בעובי 2 פיקסלים מוצלל אפור.. אני לא כרגע בבית אשמח אם תעשי..צריכים לברר אם שני אם עדיין אפשר לשלוח לה.. לא ראיתי אותה בזמן האחרון כאן בפורום..=]

the queen zohar

New member
באלי מפגש../images/Emo168.gif

נפתרה הבעיה המעפנה,אין לי דולי חדשה,אז הנה הדולי ששמתי בשדח"מ הקודם ואפחת לא הגיבה... אתן אולי זונות מוכשרות,אבל אני לא

שטופ

New member
../images/Emo77.gifאיזכור בייס!!!

הברק בשיער הולך הפוך מכל השיער, זה לא הגיוני.
ההצללה בחולצה מרובעת.
הרצועה בנעל ישרה מידי.
השרוולים והסיכה נורא בהירים ונבלעים ברקע.
הצללות על.
בייס של מאיה.

the queen zohar

New member
הצללתי על../images/Emo168.gif

שכחתי להגיד שזה של מאיה... הם אמורים להיות בהירים...

שטופ

New member
../images/Emo77.gifאין הצללה מתחת לשיער.

ומתחת לשרוולים. ומתחת לחולצה. ניחשתי שהם אמורים להיות בהירים. רק הדגשתי שהם נבלעים ברקע וגם קצת מעצבנים בעיניים. זה הכל.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif

מתחת לראש הקטע הראשון של השיער בהיר, וזה לא הגיוני. מתחת לראש הוא צריך להיות הכי מוצל. לתשומת
ך
הג'ינס יפים מאוד ^^ כדאי לעגל טיפה מטה את קו המתאר של החולצה הירוקה, למעלה, ולהכהות את הגוון הכי בהיר בה. את הגוונים הבהירים תמשכי בצורה מאוזנת בשני הקפלים בתחתית החולצה, אל תקבצי אותם באמצע ככה.
את הבעיה של השרוולים שנבלעים ברקע אפשר לשפר תוך רגע [אני חושבת D:[ בלצייר קווי מתאר כהים כהים יחסית למילוי שם. [אבל לא להגזים
] בסגנון יעלחמצמצה כזה [|סגידה|] D: אני מציעה לעשות בליטה כזו בנעלי בובה שמציינת את מיקום האצבעות
ולהקטין קצת את הפלטפורמה
גם להוסיף עוד גוון אחד, לברק ^^ אהבתי איך שהצללת את הפלטפורמות
זהו, אני חושבת
דולי ממש מתוקה ^^ השתפרת :")

ינקיפנק

New member
../images/Emo27.gifתגובות!!!../images/Emo37.gif

תגובות בבקשה!! אשמח לתגובות מפורטות...
תודה! הבייס מסאקורה נו איים!

שטופ

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo128.gifהבייס מפינקלנד.

לא רואים את ההצללה, אל תעבדי עם אפקטים.

למעלה