העידן החדש / ע"ב שמות

איריסה

New member
העידן החדש / ע"ב שמות

יש מישהו הלומד / סיים את הקורס הנ"ל?

היי איריסה ../images/Emo77.gif

אני מקורבת קצת לחברה המלמדים את החומר של "קבוצת החמש". אשמח לענות לך באם תאמרי מה ברצונך לדעת. אגב, ב11.11 נפתח קורס חדש בחיפה. אני בין התלמידים.....
ברכות ואיחולים לימים בהירים של אור ואהבה לכולנו, גילי מחייכת

איריסה

New member
תודה גילי

לגילי, תודה על תגובתך, אני בשלבי סיום של הקורס הנ"ל ורציתי לשתף לדבר ולהתיעץ על טיפולים , מאחלת לך בהצלחה בקורס , הוא מרתק. שבוע טוב איריס

איריס חביבה ../images/Emo39.gif

מצרפת לך את כתובת האתר ה"רישמי" של קבוצת החמש, הכולל פורום בו אני מניחה כי תוכלי להתייעץ עם החברים באשר לטיפולים. אגב, האם למדת את הע"ב או את רפואת האל? בהצלחה חומד, גילי מחייכת

feyDo

New member
אמ אז ספרי לנו איזה חוג זה בדיוק

שתפי אותנו בידע החדש שלמדת בחוג הזה

feyDo

New member
טנקסט.....אבל ביקשתי חוויות

אישיות מהלמידה האישית לגבי החומר הזה מה למדה מזה גאילו גילי ביקשתי מה שביקשתי על השיטה הזו לא קשה ממש למצוא חומר אבל חוויות אישיות קשה מאוד מאוד

איריסה

New member
ל - FEYDO

הנושא מאוד מורכב אבל בקצרה, מדובר על לימוד באמעות קלטות תיקשור שמעבירות ידע ותדר אנרגטי. החוג מעביר ידע על העידן החדש המגיע, העידן ה"ישן" בו אנו חיים כיום. אמצעי טיפול אנרגטיים מ ד ה מ י ם. ידע על נשמות עולמות אחרים ועוד המון המון. מרתק!!!! ומומלץ!!!! יום טוב, איריס

feyDo

New member
איריס אני קראתי

את הקישור שגילי שלחה אותי לשם זה נראה נחמד מאוד אז אם את יכולה להרחיב על זה אולי? למצוא את הזמן לזה? בבקשה.....

איריסה

New member
לגילי

אני גולשת באתץר שציינת, תודה בכל מקרה. אני לומדת את הע"ב, אוטוטו מסיימת, מדהים ומומלץ. יום טוב, איריס

למעלה