העטיפה של JLP - ACOUSTIC

תראי...

אני לא אשקר...כן היא יפיפיה... אבל..(ותמיד יש אבל) אני לא ממש יכולה להרחיב בנושא כי הוא דיי אישי..אבל בוא נגיד את זה ככה...היא אחת היפות:)))

חחחחחחח

אני חושבת שרוית מסכימה איתי

Rוית

New member
../images/Emo9.gif

תראו, תמיד טענתי שהיא מדהימה... אין לה יופי מסנוור חושים, הרבה חושבים שהיא לא יפה בכלל, אבל יש לה.. לא יודעת להסביר את זה אפילו.... זה המבט הזה שלה, מה שהיא מקרינה.. פשוט מקסימה

אם....

היא הייתה באה אלי במקום הוא... אחחחח הייתי הופכת ללסבית בשניה:) חחחחח המממ... בלי לקטול אותי עכשיו...:)

O r a c l e

New member
אלאניס היא אלאניס

היא לא מלכת היופי, והיא בהחלט לא הכי יפה בעולם... אבל ללא ספק- היא מיוחדת ומרשימה ואני חושב שהמראה שלה משדר את מה שהיא רוצה להעביר... היא לא אווריל או בריטני- היא עצמה. היא אמיתית לא ברבי כזאת. לא הייתי משנה אצלה כלווווום (כל עוד היא עם שיער ארוך שזה הכי מתאים לה). ולגבי העטיפה של JLP ACOUSTIC- העטיפה יפה ונראת קלאסית כזאת, תקופתית אפילו. אבל העטיפה המקורית הכי יפה! אין מה לעשות....

Rוית

New member
חחח חלילה, למה לקטול?! ../images/Emo13.gif

המעניין הוא שאנחנו כמעריצים רואים אותה ככה.. כלומר לא נרא לי יש מעריץ אדוק שלה שאומר שהיא מכוערת כמו שאנשים שהם לא מעריצים בכלל יכולים להגיד כשהם רואים אותה לראשונה.. שויין, יותר אלאניס לנו

O r a c l e

New member
מי קוטל?

חס וחלילה.. לא התכוונתי לקטול בכלל! התכוונתי להגיד שאלאניס היא שונה מהברביות האחרות- לעולם לא מכוערת!!! אגב אמרו לי שהיא ממש ממש ממש יפה (על סמך התמונה בלוגו של האתר). אבל צריך להכיר אותה כדי לענות על השאלה הזאת כמו שצריך...

למעלה