העטיפה של JLP - ACOUSTIC ה"אלבום" החדש!
K Kill Bernard New member 19/5/05 #3 אני דוקא לא אוהבת את התמונה שלה - זאת הגדולה יותר. בגלל השחור שם למטה זה נראה כאילו יש לה זקן
A AlanisJunkie New member 19/5/05 #11 ../images/Emo6.gif בסך הכל עטיפה חמודה. יהיה נחמד לראות את הדיסק עם התמונה הזו במדפי טאוור רקורדס...(כאילו שזו חנות הדיסקים היחידה בעולם..)
../images/Emo6.gif בסך הכל עטיפה חמודה. יהיה נחמד לראות את הדיסק עם התמונה הזו במדפי טאוור רקורדס...(כאילו שזו חנות הדיסקים היחידה בעולם..)
G gilmorefreak New member 19/5/05 #4 ../images/Emo9.gifמתה שיצא כבר!../images/Emo7.gif../images/Emo3.gif ואוו התמונה שבצד שהיא עומדת ממש ממש יפה.. התמונה הגדולה מטושטשת אבל אבל..אהה..שיצא כבר! אני רוצה. אני אוהבת את העטיפה הזאת..
../images/Emo9.gifמתה שיצא כבר!../images/Emo7.gif../images/Emo3.gif ואוו התמונה שבצד שהיא עומדת ממש ממש יפה.. התמונה הגדולה מטושטשת אבל אבל..אהה..שיצא כבר! אני רוצה. אני אוהבת את העטיפה הזאת..
R Rוית New member 19/5/05 #9 בקשר לתמונות - זה רק אני או שהתמונה למטה נראת עדכנית יותר וזאת שלמעלה גם נראת קצת חדשה יותר אבל היא עדין נראת צעירה יותר..? מה אתם אומרים, תמונות חדשות או לא?
בקשר לתמונות - זה רק אני או שהתמונה למטה נראת עדכנית יותר וזאת שלמעלה גם נראת קצת חדשה יותר אבל היא עדין נראת צעירה יותר..? מה אתם אומרים, תמונות חדשות או לא?
J j u n k New member 20/5/05 #12 טדאםםםם ושוב איתכם....חמשושששששששששששששששששששש אהממ כן. בכל מקרה אני חושבת שהעטיפה יצאה סבבה, וחוץ מזה למי בכלל אכפת מהעטיפה, זה מה שבתוכה שנחשב..
טדאםםםם ושוב איתכם....חמשושששששששששששששששששששש אהממ כן. בכל מקרה אני חושבת שהעטיפה יצאה סבבה, וחוץ מזה למי בכלל אכפת מהעטיפה, זה מה שבתוכה שנחשב..
K Kill Bernard New member 20/5/05 #13 אבל צריך גם משהו טוב לבהות בו בזמן ששומעים. חוץ מהעובדה שזה אלאניס אז זה בכל מקרה טוב. אני אשתוק עכשיו.
אבל צריך גם משהו טוב לבהות בו בזמן ששומעים. חוץ מהעובדה שזה אלאניס אז זה בכל מקרה טוב. אני אשתוק עכשיו.
S So Called Junkie New member 20/5/05 #14 בקשר לתמונות... הן כן חדשות... שימי לב לשיער שלה בקטנה יותר... יש לה שם שיער קצר...זה מפליל!!!
S So Called Junkie New member 20/5/05 #15 אגב... היה לכם שירשור עליה ועל אבריל...ואמרתם שהיא מטר ואסימון... תמיד חשבתי שהיא גבוהה...מה באמת הגובה שלה?
אגב... היה לכם שירשור עליה ועל אבריל...ואמרתם שהיא מטר ואסימון... תמיד חשבתי שהיא גבוהה...מה באמת הגובה שלה?
S So Called Junkie New member 20/5/05 #18 אה תודה... זה בטח האשליה של השיער הארוך שעושה את התחושה שהיא גבוהה.
S So Called Junkie New member 20/5/05 #19 אחחחח אין מה לומר...היא אחת הנשים היות יפות שיצא לי אי פעם לראות...