העוקב הנעקב והמזבח

karmy66

New member
העוקב הנעקב והמזבח

היי אברהם שמעת כי קראתיך? זה אני בורא שמיים ובוראך שא על שכמך שא את בני, בנך לא יחידי רק יחידך צא כבר לדרכך אל הר המוריה ההר שבראתי להעלות עולה גם לי יש יחידי לא רק לך צא כבר אל הר המורייה השמש כבר צבעה בשבתה אתה ,שגר שבתך המאכלת בידך והאמונה בלבך הנה לפניך המזבח קטום קרניו במו-ידך עצום עינייך ושא תפילה לאל מלא –רחמים שיציל יחידך משבועת-דמים היה לפחות אתה מלא רחמים אם לא על עצמך לפחות על אשת חיקך

העקידה....

עשה כל הכנה, ובשם האמונה, [לי לא מובנה] העיוורת השלמה, עשה הקרבה.. כה קשה וכואבה,, סיום שירך, חזק ונוקב,, קשה הוא, בעיני, סיפור העקידה.

../images/Emo24.gif

נגעת במקום מאד אפל וכואב אצלי כמה מוזר . אז הנה שיר שכתבתי לפני זמן רב: השמים רקועי נחושת מבהיקה, מגן קלל מעל ראשי, ועיני העששות מדמעות תמותה איך יבקיעו בעדן אליך אלי. אל מלא רחמים ורחמים אין בו, ולא היו ולא יהיו ואינם פה. ומלים שרציתי לומר נשברות בדרכן אל האין, כי אינך, ולא היית. ומרות מלותי המפללות בדמעותי עדיין. נפתלות דרכיך אלי, רם ונסתר מקום שבתך, ונסתר בני בחיקך ואין קול ואין תשובה. ידי אגרופים קמוצים למולך, הראה עצמך, מלחמת עולם ביני לבינך. בני, אהובי, היפה הנפלא, לא בגן עדן תהי מנוחתך, כי תחת אבן מוטל גופך. כי אין גן עדן, ולא גיהנום ואין דבר, רק הריק האיום. רק דמעותי המרוות את מקום משכבך, יורדות כטל על זכרך. ואם יש מקום מעבר לחרדה, ילווך אור אהבתי בדרכך. יווו פתאום אני חושבת כמה השיר לא מתאים לערב שבת
. אבל כרמי לא יכולתי להתאפק השיר שלך כל כך נגע בי זה מצמרר. אז תסלחו לי נכון? שבת שלום דליה

למעלה