העונג הוא מושלם

מולוקו

New member
העונג הוא מושלם

שפתיים נגעו רוחות נשבו צמא שברו וכוח נתנו. ואני בתוכך מעמיק יתד עונג מבקש שלמות רוצה. את נאנקת כאנקה זועקת תומתך שותתת ובעופריך רועדת. העונג הוא מושלם רחמך לי משכן כוחי לי משען בעיקולי גופך המכושף.

שמים1

New member
מכשפת ../images/Emo79.gif

טווה את קסמי ערב ערב כאשר חולק אתה את מיטת תשוקתי. שולחת אליך במיטה של עונג את ריחותי את קסם גופי. הרעב שלך אלי מלהיט נשמתי טורף לילותי, שולחת אליך במגש של כסף את תשוקתי הענוגה. בקצב עדין של מילים ותחושות נזרום ביחד במעיינות סוערים. פעם אני אקבע את הקצב פעם אתה תוביל.

מולוקו

New member
מכשפה שלי

עלי את מהלכת קסם אותי את מכשפת ערב ערב. גופך משכר כיין וידייך מהלכות על גופי מרצונם החופשי. ואני הלום שיכר שיכור מכישופך מכור אני לגופך מכשפה שלי. אני לא יכול עליך לכן אני נכנע לך טורף אותך בלילות זורם בין נקיקיך ככריש לבן טורף ונטרף.

ריקי די

New member
כשפתני

כשפתני במגע אצבעות מרפרף על עורי הכמה, ברכות הליל קסם כוכבים אדמומית איברים. כשפתני במסע תאותני של שפתיים לוחשות על פינות חושקות סער הערב קצב נוטף רעד תשוקת עד.

מולוקו

New member
זולל וסובה

לשון מחליקה לשון תאווה לדעת גוף אישה לדעת אותה. מעלה מטה מרפרף בלשוני מפשפש חוקר ומסייר. בגבעות ובנקיקים במערות ובמחילות חופר ובודק מודה ומוצא. פולש ערווה הומיה מוצץ פיטמה הזוייה מתפרץ לדלת פתוחה מוזמן לארוחה נחשקה. זולל וסובה אוכל ומתיר מודה ועוזב בא וחוזר.

הקוסם שלי

מכשף שלי אתה רוקח בי אהבה בכל מבט שלך או נגיעה תמיד נענת אני לך מהפנט אותי במבטך ליחשושך עושים בי שמות מחולל בגופי נפלאות איני עומדת בקסם המהים הזה שלך נגררת אחריך כשוליה נאמנה נופלת בקסמיך אני מכורה לך ובעיניים עצומות הולכת שבי אחריך.

מולוקו

New member
שוליית הקוסם

אנו עושים קסם כל יום בערב אני הקוסם ואת היונה. משלח אותך מן התיבה ואת חוזרת חוצה אותך לשניים ואת מתחברת. מעלים אותך בקסם אבל את קיימת מנשק את שפתייך ואת נרטבת מייבש בלשוני ואת גומרת.

EishEsh

New member
זכרון של עונג

יפיפה זה הזכרון של עונג מושלם השתלבותנו עת אהבנו זה את זו בשפתים רועדות נושקים כשהרוח נושבת והגשם מטיח ארצה משאו יפיפה הזכרון של ליל עונג מושלם השלבנו זה בזו אצבעות נגעו רוטטות עת נטעת יתד ברחמי היית לי מכשף בלילה כשהרוח נושבת והגשם מטיח ארצה משאו.

מולוקו

New member
זכרון גורלי

צווארך נכרך בצווארי באותו זכרון גורלי שם נקבע הכל מלכתחילה ומראש. נשמנו באותו קנה אכלנו באותה כפית חשבנו מאותו ראש כורך הייתי לגופך ואת לגופי טורף. גוף אחד לנו גוף בתוך גוף נשמה קלועה בנשמה והלב מתופף בלהבה. נשרפת כשנטעתי בך יתד מלובנת הזדעקת כשרחמך הותך אחזת בי כקרש הצלה. אפילו הגשם הזועף לא כיבה את הלהט והרוחות השורקות לא השקיטו הרעש. עירומים נפלנו על המיטה הלבנה נטושים ובלי כוחות עד לשקט הבא בתוך דממה דקה.

טאKילה

New member
העונג בחיקך...../images/Emo79.gif

העונג בחיקך קסם רגעים צרופים כמו תווים ומילים שחברו למנגינות. , מגע שפתיים וחיכוך ערום פורשים שפע מאוויים על בדי ערגה ומכחול הכמיהה טובל בצבעי תשוקה מציר לי יצירת אהבה.

מולוקו

New member
אמן יוצר

אני מצייר לי מילים כותב ציורים מנגנים מנגן אותם על גופך עוגב בעל מיתרים. מיתר אחד הוא הלב שני הוא הרגש המפכה שיערך מיתר שלישי עופריך שני מיתרים צווארך הגולש מההר עוד מיתר מיוחד ונחמד. ואת יפהפיה כל העוגב מעוגלת צרת מותן ומיוחדת ואני הקשת המנגנת פורט על מיתרי הוויתך בהרמוניה שלמה בשיתוף והבנה.

למעלה