העולם שותק

לא ידוע לך עוד הרבה דברים

אני לא אמרתי שזה הולך ביחד היום בעתיד זה ילך ועוד איך שלפלסטינים הישראלים יהיו 40+ מנדטים בכנסת ימחק הימין והשמאל הם יתאחדו בהכרח כנגדם

אם אנחנו חולמים על פתרונות שווא שאף

אחד לא יישם בעתיד איך הרוב בארץ הוא דווקא ימני? אה כן שכחתי כולם "לא רלוונטים ולא נחשבים וחולמים" וואלה...

רוב או לא זה לא משנה .

הרוב בחר באהוד ברק לראש ממשלה אז הרוב לפי דעתך לא טעה? הרוב קובע מי יהיה בכנסת הרוב לא קובע מי צודק

חחח אחלה שלטון היה לברק!!!

דוגמא מצויינת להתנהגותכם בפיוס ובשמאלניות אל הטרור ללא הצלחה! אם שכחת אהוד ברק הסכים לתת להם את כל רמת הגולן וראית מה התוצעה!!! הם לא לקחו כי נותנים להם אצבע והם רוצים את כל היד! בגלל כמה מקומות קטנים למטה שסרבנו לתת להם הם ויתרו על שטח נרחב ביותר ! זה כנראה לא הוכיח לך כמה הדרך השמאלנית היא טפשית !אתם מנסים להתפייס עם גורמים חסרי מצפון ולב...תנסו תנסו אולי בחלומות זה יעבוד...חחח.

גוזל את אדמותיו?

אני מבין שכבודו חושב שצריך להחזיר את רמת אביב לערבים. אני צודק?

צריך להחזיר אותך לדו שיח הגיוני.

אני לא מבין במה "זכית להיות " מנהל פורום תגובותיך מתאימות לגולש הרגיל ואתה לא. את השטויות של תוך הקו הירוק שיך מוניס וכו' זה מתאים למוכר בשוק לטעון ולא למנהל פורום .

בנוסף . היו כאן הרבה תגובות שמן

הראוי היה שתמחק ואפילו תגובות שלי שהיו לא במקום כתגובה לאותן הודעות לשחק אותה דמוקרט זה מעולה אבל לתת לגסות רוח מקום בפורום זה לא תקין

בנוסף, האם אתה מתכוון

שעלי למחוק את ההודעה גסת הרוח בה כנית את אחד הגולשים "הדיסק שלך לא תקין" ובכך רמזת על בריאותו הנפשית הרופפת? אתה צודק. אבל אני בטוח שתתנצל ואם תעשה זאת לא אמחק.

the man is back

New member
ממי הם בדיוק גזלו את האדמות?

נכון, המתנחלים המרושעים באו וגנבו אדמות לא מיושבות ולא פוריות בדרום עזה.

בוא ונתן את זכות השיבה לפלסטינים

ונישב אותם בנגב הוא שומם ואף יהודי לא הולך למקומות ההלו

the man is back

New member
אין בעיה, רק שאחרי ההתנתקות יעיפו

אתכם מאלי סיני ישר לחור במצפה רמון ואז תצטרכו להתמודד עם מיליוני פלסטינים בעצמכם.

במקום לענות לענין אתה מקשקש שטויות

זו הרמה שלך ! אין לי ענין יותר לרדת לרמה שלך אל תצפה לתגובות ממני אם תמשיך בדרכך זו

the man is back

New member
אוי נו באמת ../images/Emo6.gif כאשר יהיו לך הודעות

ששווה להגיב עליהן, אני אגיב ברצינות.

מבחינת הערבים אין כל הבדל בין

תל אביב לבין אריאל. אם אתה מסכים לעקור את אריאל, למה שלא תסכים לעקור גם את תל אביב? בגלל קו הפסקת אש מלפני 40 שנה?

קשה לי לזהות לאיזו הודעה היתה

התגובה שלך הפורמט של הפורום מאד לא נוח מהבחינה הזו

magav25

New member
יש לי רעיון לאן לקחת את המתנחלים

עלה במוחי רעיון גאוני לאן לקחת את כול המתנחלים נקח אותם לסביון,להרצליה פיתוח,קסריה,ולעוד מקומות יוקרה ראיתם פעם איך הבתים בגוש קטיף וכול ההיתנחלויות ממש יותר טוב מכול איזור יוקרה נכניס את המתנחלים לישוביי יוקרה אצל כול השמאלנים אחרי זה נראה מה הם יגידו שהם לא רוצים אותם שישארו בהינחלויות

למעלה