העולם שותק

magav25

New member
העולם שותק../images/Emo128.gif

העולם שותק כאשר טובחים בנשנו וילדנו. העולם שותק לאחר מאות הרוגים ואלפי פצועים. העולם שותק לאחר שהרשפ מפרה כל הסכם שניחתם. העולם שותק להברחות הנשק של הפלשטנאים. העולם שותק לשחיתות ברשות. העולם שותק על ירי הקסמים ישראל מקימה גדר -העולם זועק

העולם צועק ומבין ורק בישראל יש כמה

משוגעים שלא מבינים וצועקים שטויות כל הזמן העולם צועק על רצח חפים מפשע בשטחים שמביא לרצח חפים מפשע אצלנו העולם צועק כי החזק מדכא את החלש . וגוזל את אדמותיו העולם צועק כי הוא מבין מה שאתם לא מבינים.... קומץ משוגעים חסרי בינה הלומי כוח ומחרחרי מלחמה ומוות.

the man is back

New member
מי שצועק כאן שטויות זה אתה...../images/Emo163.gif

הטענות שלך בהודעה הזאת לא שונות מהטענות של ישגבול ביחד. בקיצור, אם אתה שמאל לוחם אז אני האפיפיור. מתי תחזור לכינוי ה- 2 שלך: שמאל עייף ורדום???

השטויות שלו גוררות אותי לצעירותי

לתקופה שהייתי הרבה יותר קיצוני גם אתה שתתבגר לא תהיה כל כך קיצוני כמו היום מה לעשות הוא החזיר אותי אחורה לכמה דקות

MS6

New member
כן ברור...

כשמגיעים לגיל 40 חלק מהמשבר הוא להפוך רכרוכי ויפה נפש..

קרוקדיל

New member
הוא בהחלט שמאל לוחם

הוא לוחם למען הבריחה לוחם למען הנסיגה לוחם למען החלשת האומה ולוחם למען הערבים

קח תשובה....... וזה ציטוט

זה פשוט לגרור אחריך אנשים. בדמוקרטיה, דיקטטורה פשיסטית, פרלמנט, או דיקטטורה קומוניסטית. זכות דיבור או לא זכות דיבור, אנשים תמיד יבואו לקריאת המנהיגים. זה קל, כל מה שצריך זה לומר להם שתוקפים אותם, ולהאשים את הפציפיסטים בחוסר פטריוטיות וחשיפת המדינה לסכנה. זה עובד בצורה דומה בכל מדינה" (מעדותו של הרמן גרינג במשפטי נירנברג)

יש גבול ואתה, עומדים באותה המשבצת

שניכם לא רלוונטים ולא נחשבים חולמים על פתרונות שוא שאף אחד לא יישם גם אם כל אחד מכם היה ראש ממשלה הוא לא היה דבק בחלומות שלו כי הם אינם ניתנים לביצוע בכל זאת היכן כן יש הבדל יש גבול הרבה יותר אינטליגנטי ממך ויש צדק לפעמים בדבריו אם כי הם רק תאורטיים אצלך הכל רק תיאוריה וחלומות

the man is back

New member
בקיצור אתה מדרדר מרגע לרגע

קודם הצגת את עצמך כשמאל לוחם, ביטחוניסט עם נטייה למרכז. אח"כ התחלת לרחם על הפלסטינים בעזה. עכשיו, אתה מגלה סימפטיה לסרבנים. ומה השלב הבא? להצטרף לטלי פחימה במסעותיה לג'נין?

האינטלגנציה לא שופעת ממך

רק השוותי בין שניכם וזה שאתה יוצא רע בהשואה הזו זו לא אשמתי כל אדם יכול לראות זאת לא תומך באף אחד אני עצמי לבדי יחד לא מיצגת אותי אני עירוב של השמאל בעבודה עם חלק ממשנתו של ליברמן ולפי הסדר הזה קודם כל נגיע להסדר עם הפלסטינים בשטחים ואחר כך נטפל בפלסטינים הישראלים

שמאל -לוחם- נסיגה כשתעבור משבר זהות

עצמי תדבר על שמאל,ימין ומה שביינהם..כי ככל שידוע לי ליברמן והעבודה לא הולכים יח"ד...

למעלה