העולם בכף ידך...

Harrington

Well-known member
מנהל
חכם מאד לנתק את הנייד בלילה
למה? הרי הסבירות שיתקשרו בלילה, אפסי, כך שממילא הצלצול לא צפוי להפריע (להעיר). אם בכל זאת יתקשרו בלילה, כנראה שמדובר במשהו דחוף יחסית שאני מעוניין להתעורר עבורו (או שמישהו חושב שאני מעוניין להתעורר עבורו), והניתוק רק יקשה.

GoldenEyes

Well-known member
למה? הרי הסבירות שיתקשרו בלילה, אפסי, כך שממילא הצלצול לא צפוי להפריע (להעיר). אם בכל זאת יתקשרו בלילה, כנראה שמדובר במשהו דחוף יחסית שאני מעוניין להתעורר עבורו (או שמישהו חושב שאני מעוניין להתעורר עבורו), והניתוק רק יקשה.
סבירות לא כזאת אפסית. לא אצלי לפחות.
יש לפעמים טעויות בחיוג , וסתם מעירים אותך
שלא נדבר על כל שיחות המרקטינג האלה שאין להם אלוהים ואין להם שעות סבירות.
אני עובד בענף התיירות , יש הפרשי שעות ,לפעמים מתקשרים מחו"ל על כלום , ממש כלום .
אצלי , מי שדחוף וראוי שיתקשר בלילה יש לו את המספר הביתי שלי.

raya

Well-known member
לא רק בעיה שמישהו יתקשר. יש הודעות ווטסאפ ויש סמסים שמשמיעים צליל כאשר הם מגיעים.
ואם מישהו ירצה אותי דחוף - שיתקשר לטלפון הביתי.

אבי בן 1231

Well-known member
לא רק בעיה שמישהו יתקשר. יש הודעות ווטסאפ ויש סמסים שמשמיעים צליל כאשר הם מגיעים.
ואם מישהו ירצה אותי דחוף - שיתקשר לטלפון הביתי.
יש לנו גם טלפון נייח שאנו משתמשים בו בערך 3 או 4 פעמים בשנה.

משתפרת1

Well-known member
אני לא יכול לנתק את הטלפון בלילה.
אולי חלילה אחד הילדים נקלע לבעיה וצריך עזרה.
אני 24/7 על תקן יחידת חילוץ.
מאז שהבן התגייס הטלפון שלי מונח בלילות על השידה ליד המיטה. לפני כן היה נשאר בסלון. הוא יכול היה להתקשר בשעות מטורפות, ואמרנו לו שזה בסדר. אחרי כן כבר הסתגלנו. גם אנחנו יחידת החילוץ של המשפחה, וכבר היו שיחות ב-4 בבוקר כשאי אפשר היה להשיג מונית אחרי בילוי (לא נוהגים אחרי שמבלים וכנראה גם שותים). כעת הנכדה בצבא, הנכד זקוק לנו מדי פעם וכדומה. מה שמשגע: אני מקפידה לא לשלוח מיילים או ווטסאפים ב 1-2 בלילה כשאני עוד ערה, שהטלפון המקבל לא ישמיע צליל ויפריע לבעלים. אבל יש כאלה שקמים ב-5 בבוקר ודבר ראשון שולחים הודעות. ראבאק, לא כל העולם משכים קום, תתחשבו!
בחו"ל כשיש הפרש שעות רציני (4 שעות ויותר) הטלפונים על שקט בלילה. כשקמים- מחזירים שיחות למי שמגיע לו.

אבי בן 1231

Well-known member
מאז שהבן התגייס הטלפון שלי מונח בלילות על השידה ליד המיטה. לפני כן היה נשאר בסלון. הוא יכול היה להתקשר בשעות מטורפות, ואמרנו לו שזה בסדר. אחרי כן כבר הסתגלנו. גם אנחנו יחידת החילוץ של המשפחה, וכבר היו שיחות ב-4 בבוקר כשאי אפשר היה להשיג מונית אחרי בילוי (לא נוהגים אחרי שמבלים וכנראה גם שותים). כעת הנכדה בצבא, הנכד זקוק לנו מדי פעם וכדומה. מה שמשגע: אני מקפידה לא לשלוח מיילים או ווטסאפים ב 1-2 בלילה כשאני עוד ערה, שהטלפון המקבל לא ישמיע צליל ויפריע לבעלים. אבל יש כאלה שקמים ב-5 בבוקר ודבר ראשון שולחים הודעות. ראבאק, לא כל העולם משכים קום, תתחשבו!
בחו"ל כשיש הפרש שעות רציני (4 שעות ויותר) הטלפונים על שקט בלילה. כשקמים- מחזירים שיחות למי שמגיע לו.
אצלינו הניידים תמיד נשארים זמינים!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא יכול לנתק את הטלפון בלילה.
אולי חלילה אחד הילדים נקלע לבעיה וצריך עזרה.
אני 24/7 על תקן יחידת חילוץ.
בדיוק המחשבה שלי :).

אמנם עד לפני כשנתיים לא יכולתי להתרחק מהטלפון גם בלילות, בנוסף למכשירי הזעקה אחרים. אבל גם מאז שאני מרגיש יותר בנוח לעשות זאת, המחשבה שציינת מונעת זאת ממני בדרך כלל.

למעלה