לא כל כך יודעת מה לכתוב. אני מבולבלת , אני מאושרת , אני מלאת חששות. אבל אני בהריון, שום דבר שקראתי בפורום לא הכין אותי לרגע בו האחות מבשרת לי על חיובי, שוק מוחלט.
כאמור 14 יום אחרי החזרת 2 עוברים, IVF ראשון. בטא 510.
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif
איזה כיף! רק פתחתי את המחשב ומיד הודעה משמחת שיהיה המשך הריון תקין ומשעמם שהבטא תוסיף לעלות מעלה מעלה ובדרכך החוצה אל תשכחי לפזר על כולנו אבקת הריון....
וואו, יש אלוהים ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo140.gif
אני אומרת לך, הפורום הזה מביא מזל. וגם השבת הדלקתי נרות וביקשתי שכמה שיותר בנות תהינה בהריון, והנה זה עובד. מזל טוב ומאחלת לך הריון קל ובריא. אמן אמן אמן
אני לא יודעת איך להסביר אבל הדמעות לא מפסיקות לרדת נתקעו לי המילים.... בהצלחה ע נ ק י ת לך. הכנסת בי מעט אופטימיות. אני לפני הפרייה ראשונה. עשית לי את היום ושוב ההההההלללללללללווווווויייייהההההההההה
אני לא מאמינה! נכנסתי לפה כל רגע רק לקרוא את העידכון שלך. הרי הבטחת ופתאום לראות את העדכון המאושר הזה דמעות עולות לי בעיניים. הצליחו לנו האצבעות. מקווה שהבשורה המאושרת שלי תגיע גם בקרוב. בינתיים כל האושר שבעולם! עשית
המון מזל טוב ,תהני מההריון של 9 חודשים מלאים ויפים. את נותנת לי הרבה תקווה כי אני נמצאת עכשיו בתהליך של IVF ראשון .וכיף לשמוע שיש הצלחות גם מהטיפול מהראשון.