העדכון שלי...

כגפן

New member
העדכון שלי...

לא כל כך יודעת מה לכתוב. אני מבולבלת , אני מאושרת , אני מלאת חששות. אבל אני בהריון, שום דבר שקראתי בפורום לא הכין אותי לרגע בו האחות מבשרת לי על חיובי, שוק מוחלט.
כאמור 14 יום אחרי החזרת 2 עוברים, IVF ראשון. בטא 510.
המון תודה על התמיכה, ממני באהבה
כגפן.

Big Mama 1

New member
אני לא מאמינה../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

יום אחרי יום רצוף!!!!! בנות, כולכן לעמוד בשורה, אחת אחרי השנייה, תורכן יגיע!!!!!!! מזל טוב מתוקה, מכל הלב.

hyb

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איזה כיף! רק פתחתי את המחשב ומיד הודעה משמחת שיהיה המשך הריון תקין ומשעמם שהבטא תוסיף לעלות מעלה מעלה ובדרכך החוצה אל תשכחי לפזר על כולנו אבקת הריון....

וואו, יש אלוהים ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo140.gif

אני אומרת לך, הפורום הזה מביא מזל. וגם השבת הדלקתי נרות וביקשתי שכמה שיותר בנות תהינה בהריון, והנה זה עובד. מזל טוב ומאחלת לך הריון קל ובריא. אמן אמן אמן

בולה101

New member
אני בוכה איתך../images/Emo140.gif

אני לא יודעת איך להסביר אבל הדמעות לא מפסיקות לרדת נתקעו לי המילים.... בהצלחה ע נ ק י ת לך. הכנסת בי מעט אופטימיות. אני לפני הפרייה ראשונה. עשית לי את היום ושוב ההההההלללללללללווווווויייייהההההההההה

פּוֹנְג

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איזה יופי. טוב מאד שאחרי קריאה רבה בפורום הזה, עדיין יש הפתעות. שיהיו רק כאלו טובות .

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יש לי הרגשה שלמרות שלא היתה לך הכנה מוקדמת לתשובה חיובית, תצליחי "להתמודד" עם זה כמו גדולה.....
מאחלת לך הריון בריא וארוך.

בולה101

New member
אני עדיין בוכה מהתרגשות../images/Emo7.gif

ושיהיה לך הריון הכי הכי עגול ומקסים שבעולם

סנונית 1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב הריון קל בריא מהנה וארוךךךךךךךךךךך.

בולה101

New member
סנוניתו'ש בקרוב מאד אצלך../images/Emo95.gif

יש אור לכולנו בקצה המנהרה שיהיה לך שוב בהצלחה

הוג

New member
אוי איזה יופי!!!../images/Emo24.gif

אני לא מאמינה! נכנסתי לפה כל רגע רק לקרוא את העידכון שלך. הרי הבטחת ופתאום לראות את העדכון המאושר הזה דמעות עולות לי בעיניים. הצליחו לנו האצבעות. מקווה שהבשורה המאושרת שלי תגיע גם בקרוב. בינתיים כל האושר שבעולם! עשית
ענק על IVF ראשון!!!

בבוצי

New member
איזה בשורה טובה

המון מזל טוב ,תהני מההריון של 9 חודשים מלאים ויפים. את נותנת לי הרבה תקווה כי אני נמצאת עכשיו בתהליך של IVF ראשון .וכיף לשמוע שיש הצלחות גם מהטיפול מהראשון.

איזה יופי!!! מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

שמחה מאוד בשמחתך, הלואי על כל בנות הפורום
שיהיה הריון תקין ומושלם
ושתהני ממנו מאוד מאוד מאוד

רות10

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif ושאלה

אני לקראת IVF ראשון כאשר הבעיה שלי היא חסימה בחצוצרה אחת, האם גם אצלך מדובר בבעיה מכנית מסוג זה? אודה לך מאוד אם תעני לי! ושוב מזל טוב

bapi

New member
שיהיה בשעה טובה

והמשך הריון קל תקין ומקסים

למעלה