העברת כסף

עודד466

New member
העברת כסף

שלום, אני צריך להעביר כסף בין שני חשבונות קנדיים (שניהם באונטריו) . כל חשבון בבנק אחר.
בבנק נאמר לי שיש שתי אפשרויות:
1. העברה דרך האי מייל, אבל זה מוגבל ל $3000
2. WIRE אבל אז העמלה גבוהה מאד.
האם מישהו מכיר אפשרות אחרת, שהיא כמו העברה בין שני חשבונות באותו הבנק בעלות סבירה?
דרך אגב, אין צ'קים.

תודה

עודד466

New member
EFT

האם זה משהו שצריך להגדיר מראש?
האם זה נעשה דרך הסניף או אוןליין?
יש לך מושג לגבי עלויות ?

תודה

ken sloe

New member
צריך להגדיר, כן

הכי פשוט תשאל בבנק. יכול להיות שקוראים לזה Authorized Transfer. יכול להיות שתוכל להגדיר את זה גם בבנק המקבל, אז תבדוק גם שם.
למיטב ידיעתי זה לא עולה
&nbsp

TrigATUSA

New member
my bank offers something

named e-Interac which cost 1.5$ to send by "email" to anyone with a bank account in Canada
&nbsp
I used it all the time to pay people small amounts

עודד466

New member
E-transfer

אני מכיר את ה ETRANSFER אבל זה מוגבל ל $3000.
אני יודע שאני יכול לעשות יותר מהעברה אחת. אבל כזה משהו חודשי קבוע זה קצת מעצבן לחלק את זה כל פעם, אבל בהחלט אפשרי, וזה מה שאני עושה כרגע.

לגבי EFT- לא מבין בדיוק מה זה אומר (ואני אשא בבנק) אבל מה ההבדל בין זה ל WIRE? כששאלתי בבנק אלו אפשרויות יש להעביר כסף בין שני בנקים שונים, הציעו לי רק ETRANSFER ו WIRE.

ken sloe

New member
more keywords

It might be called "Link external accounts", or "Authorized payments". Also, depends on the bank, you might be able to send it as a bill payment (this is how you usually fund brokerage accounts). These are all free, but not all banks give all the services, so it depends on your case.

TrigATUSA

New member
EFT זו רשת להעברה אלקטרונית של כספים

שמקבילה ל SWIFT ומיועדת להעברות בין חשבונות בקנדה
לפעמים גם מכונה ACH
&nbsp
ברמה המעשית זה אומר שבמקום להשתמש ב SWIFT CODE ומספר חשבון בתור הכתובת של ההעברה, משתמשים ב TRANSIT NUMBER, INSTITUTE NUMBER ומספר חשבון
&nbsp
העניין הוא שאני מכיר את האפשרות הזו בקנדה רק בהקשר של חשבונות עסקיים - זו הדרך המקובלת ביותר לשלם לספקים (במקום צ'קים) או לשלם משכורות, והיא מאוד זולה, מעולם לא נתקלתי בבנק שמציע את זה ללקוח פרטיים

למעלה