העברת הילוכים..

קוליVFR

New member
שתי פעימות? לא שמתי לב.. ../images/Emo45.gif

טוב, אני מתייחס למנועי 4 פעימות כמובן... אליהם חוזרים כולם עכשיו גם בשטח. ואגב, מנועי V למינהם בולמים טוב יותר ממנועים טוריים זה עוד דבר קטן...
אולי זו נגזרת של מהלך המומנט? וואלה אין לי מושג..

קוליVFR

New member
אגב ביז´ו, הייתכן כי נפגשנו?

אמרת שאתה אשדודי אמרת שאתה גם ליצן (כל רוכב שטח מבחינתי הוא ליצן קרקס)
היתכן כי עשינו אימון מילואים לא מזמן ביחד? אי שם בדרום...

לאסי יקרה (קולי)

א. זה נכון שיש כיום עדנה מסויימת לארבע פעימות, גם באנדורו וגם במוטוקרוס. זה נובע מתקנות איכות סביבה (פליטה), ויתרונות מסויימים שיש לגמלים אלו. עדיין לא הייתי מספיד..... ב. אם לא ידעת, גרוזינים לא מגייסים כיום לצה"ל, קסדות מרובעות...זריקת זבל ממטוסים....אתה יודע... ואגב, אנחנו גם לא אוכלים מסטיק אורביט - נייר הכסף עושה לנו צרבת.

קוליVFR

New member
ביז´ו יקר ../images/Emo13.gif

1. אני האחרון להספיד מנועי 2 פעימות ויתרה מזו, לא מבין למה הם לא שולטים בעולמנו. (כל כך הרבה יתרונות, חבל"ז) 2. לא עושה מילואים? תביא ת.ז. נארגן לך משהו
בתור ליצן חולות, תתנגד להשתולל על ג´יפ קצת? תרגיש בדיוק כמו ברכיבה שלך....

לאסי יקירי...

ביז´ו שבע שנות אימונים כולל שנות פלס"רות לא מעטות, לזה לא קוראים אצלנו להשתולל.... אך גם שם, לא עמדו בריח..... ונפלטתי. הם אגב, גם לא אהבו את השפם שגידלתי, כדי להיות דומה לאמא... וכעת אני כאן.

קוליVFR

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif מחפש נושא כבר שבועות ../images/Emo70.gif

../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

נושאת מטוסים ??? נושא גייסות ??? נושא למה ???? לעמוד כאן למעלה ????

new_rider

New member
ביזו חברי בעל הארבע פינות...

תודה על ההזמנה!!! בכיף!!!!אבל... אני לא חושב שהכלי שלי מסוגל לעמוד ביותר מידי שטח...(סליחה מראש לbarakhalla שתמיד מזכיר לי שגם עם dt אפשר לעשות רכיבות שטח מטורפות...) אבל תוכל להתנחם בזה שהכיוון שלי בעתיד כנראה היה שטח...כרגע בגלל מגבלות רישיון(50סמ"ק)אני רוכב על הdt שהוא לא ממש חיית שטח(ושוב יסלח לי barakhalla)אך העתיד צופן לי הרבה חול ואבק... נ.ב עוד לא הבנתי מי השולטים בפורום רוכבי השטח(והדו"ש)או הכביש??? אני מניח שהכביש...

בני היקר ובעל הפוטנציאל העתידי....

דע לך ש DT זו התחלה בשטח, והרבה הרבה הרבה תלוי ביכולת האישית שלך, אני יכול להראות לך בארץ הקטנה שלנו חברה על שתי פעימות 250 ועל WR 400/426 שיש כאן מי שמוביל עליהם כשהוא על DR350 ולא מעבר. ברמות שלנו כאן בארץ - זה מתחיל ונגמר ביכולת אישית (שמורכבת מטכניקה, נסיון, כושר, קצת ביצים). ראיתי DT עולה את אל מידיה וזה משהו, אל תתייאש בני, צא לשטח. השאר יבוא עם הזמן, ורק תשתדל להיות בקירבת מישהו שניתן ללמוד ממנו טכניקה, כי טכניקה נכונה אינה באה טיבעי או לבד או עם הזמן, צריך ללמוד מספר דברים ולתרגל עד שהם הופכים לתגובה טיבעית. com.ביז´ו

ועוד משהו.....

בהקשר לאמירתך בנוגע לארבע הפינות המיתולוגיות : אמא שלי נוהגת לתלות שני בלוקים מעל המיטה, תמונות של הילדים. com.ביז´ו

new_rider

New member
../images/Emo6.gif תודה!!! הפנמתי...

ואני מציע לך לפנות להנהלת תפוז שיעשו לך אייקון של סמיילי מרובע... עד אז תזהר מדלתות צרות...

barakhalla

New member
אתה יודע... כדי להוציא 100% מהכלי

אתה לא חייב ליפול בדרך... אף אחד לא עלה על אופנוע וישר ניסה לחסוט אותו עד תום... גם רוכבים מיומנים ביותר עושים "היכרות" עם כלי חדש בכדי לעמוד על אחיזת השטח שלו יכולת הבלימה, אופי הבלימה כיוונוני הבולמים ועוד פרמטרים שמבדילים בין אופנוע אחד למשנהו. כמובן שלמנוסים שביננו המעבר יהיה מהיר ביותר (נסיון אתה יודע...) אבל אתה בתור מתחיל בשטח צריך להכיר במגבלות הכלי שלך ותאמין לי שבכל פעם שתנסה לחזור על מסלול מסוים תעשה אותו בפחות ופחות זמן בנסיעת שטח חשובה "תחושת התחת" במיוחד בפניות, - תראה שיום אחד תמצא את עצמך בזריקת זנב מהנה תוך כדי החלקה והיגוי הפוך שזהו הרגע שבו תדע שעשית צעד נוסף בדרכך להיות רוכב שטח . ברק - שבצעירותו לאחר שביצע זריקת זנב לראשונה בחייו עם ה DT נעצר בצד. הוריד קסדה.
ניגב זיעה. וחייך איזה 5 דקות ...

למעלה