העברה

העברה

אני אמורה לעבור דירה בשנה הבאה וביה"ס שבו אני עובדת יהיה מעט רחוק יותר. אני מעוניינת לעבור לביה"ס אחר, אולם איזור הפיקוח משתנה (מפקחת אחרת). שאלתי: האם זכויותי נשמרות? האם ברגע שיהיו צמצומים בביה"ס החדש אני אהיה הראשונה שיוצאת? תודה מראש על התשובות.

אורלי , אריה בוודאי יענה לך

אני לא זוכרת מתי אריה יוצא לחופשה, מקווה שיספיק לענות לך לפני ואולי צדף2 יודעת את החוקים גם לגבי בית ספר יסודי. ממה שאני יודעת מותר למורה לנסוע מרחק של 40 ק"מ כל יום. זאת אומרת המעבר לדירה אינו כופה על משרד החינוך לאשר לך מעבר. תבדקי אם המפקחים עובדים עדיין ואם כן רוצי מיד לבקש העברה , היית אמורה לעשות את זה עד סוף מרץ אבל תמיד תוכלי לטעון שלא ידעת קודם, שמעבר הדירה קרה מהיום להיום. אם את קבועה במערכת החינוך, הזכויות שלך נשמרות. ברגע שיהיו צמצומים בביה"ס החדש, קודם יוצאים המורים הלא קבועים ואח"כ אחרון נכנס-ראשון יוצא. אבל תמיד יש מורים היוצאים לשבתון, פורשים.. כך שזה כמעט ולא קורה. כל זה מידע אישי שצברתי בזמן שהייתי סגנית אריה או צדף2 מוסמכים יותר ממני לתשובות אלה אבל ברור שאם את רוצה לעבור.. רוצי כבר ביום ראשון כי יתכן ופספסת כבר את הרכבת כי יכול להיות שבביה"ס החדש, הם קיבלו כבר את כל המורים שחיפשו.. אף אחד לא יושב ומחכה לך . כל מנהל משתדל למצוא מורים למשרות חסרות, כמה שיותר מוקדם... בהצלחה

itu1

New member
הבהרות בהמשך לתשובתה של חיה

כלל המרחק תופס לגבי העברת מורה על ידי המשרד כלומר לא יועבר מורה לבית ספר הנמצא מעל 30 ק"מ ממקום מגוריו (ותחבורה סבירה). מורה יכול לגור במרחק גדול יותר ולהגיע מדי יום לעבודתו. משרד החינוך יוצא לחופשה בעוד שבוע ימים אריה

גלפין

New member
כל המחוזות בחופשה? עד מתי?

אני מעוניינת להיפגש עם המפקחת ביום שלישי הקרוב... ואום כבר אני מגיבה, יש לי התלבטות: ביקשתי מהמזכירה של המפקחת שלי כי תקבע לי פגישה איתה ונעניתי שהמפקחת מקבלת ביום ג´ בין השעות 11 ל- 14. תשובה זו נשמעה לי כתשובה מתחמקת, שהרי גם המפקחת רוצה לצאת לחופשה ויתכן שתהיה באותן שעות בישיבה אשר אולי לא נקבעה על ידה. איני מעוניינת לנסוע ב- 4 אוטובוסים לחינם....

itu1

New member
חופשת מפקחים

מה לעשות גם להם יש חופשה מאמצע יולי עד ראשית אוגוסט בדרך כלל בשעות קבלת קהל קבועות לא קובעים למפקחים ישיבות ואני מניח שאם קבלת תשובה שכזו המפקחת תהיה זמינה (לא בטוח כמה ימתינו ליד דלתה באותן שעות!!!!) אריה

גלפין

New member
גם למפקחים/ות בהחלט מגיעה חופשה,

אך לגבי מפקחת זו, היא כבר נסעה לשבוע ימים לחו"ל, החל מ- 30.6 וכמו כן היא יוצאת לפנסיה בסוף אוגוסט.... אני מקווה שהכל יסתדר

גלפין, אם אמרו לך להגיע ב-11

רצוי שתהי שם כבר מ-10. כי יכול להיות שישבו ליד חדרה עוד הרבה מורים המחפשים עבודה או רוצים לדבר איתה והכניסה היא לפי התור ולא לפי ההזמנה, מה עוד שלא הוזמנת לשעה מסויימת אלא לשעות קבלת הקהל של המפקחת. קחי איתך משהו שאת אוהבת לעשות בזמן שאת מחכה לפעמים "מתייבשים" שם הרבה זמן. שיהיה בהצלחה.

גלפין

New member
../images/Emo51.gif, אני יודעת שאפשר להיהפך שם

לצנון/בצל יבש, מה עוד שהם עברו למשרדים החדשים למטה בעיר ועדיין אין כסאות לשבת כשמחכים. כולי תקווה שהשנה תהיה טובה יותר מזו הקודמת. שבת שלום

amr riki

New member
גלית ../images/Emo50.gif

מחזיקה לך אצבעות. מקווה שהשנה תהיה טובה יותר. שהמשרד"יחטוף" אותך למערכת . אגב , האם באחת ההודעות התכוונת שבדקת עלות נסיעה לאילת וגילית שהמחירים בשמיים? כי באמת , גם עלות הנסיעה מאילת למרכז ולצפון - מחירה בשמיים.
ריקי

גלפין

New member
לא יקירתי, ביררתי רק מהקריות/חיפה

לכ"ס ובחזרה בכמה חברות (כמו מוניות עמל וכדומה)

גלפין

New member
../images/Emo9.gifשכחתי כמובן... תודה על התמיכה

אעדכן ביום שלישי איך היה

itu1

New member
מעבר דירה

ראשית לפי התקנות המועד לבקשת העברה חלף מזמן מה שכמובן לא מונע ממך לבקש העברה אם תאושר לך היא תהיה בדרך כלל העברה מסוייגת המותנית במציאת מקום עבודה חלופי היה ולא ימצא לך מקום אחר את נשארת בבית ספרך. בכל מקרה כל זכויותיך נשמרות היה ובבית ספר אליו עברת יהיו צמצומים לא בהכרח את תהיי מי שצפוייה להפגע הקביעה אחרון נכנס ראשון יוצא אינה מדוייקת לגבי מורים כיון שהמעסיק בכל מקרה (כשעובדים במשרד החינוך) הוא משרד החינוך ולא בית הספר התחשיב לקביעה מי יהיה זה שיועבר או .... יהיה לפי 3\2 וותק כללי ו 3\1 וותק מוסדי. בברכה אריה אגב אני יוצא לחופשה ב 29 ביולי עד 19 באוגוסט אבל גם במהלכה אני נשאר עם עין צופיה ואצבע מקישה בפורום.

אריה, האם הכוונה זה למעבר

באותו מחוז? האם אני יכולה ללכת ולדבר קודם עם ביה"ס שאליו אני רוצה לעבור או באופן אוטומטי המפקחת מעבירה לאן שהיא רוצה? אני פוחדת שהבקשה שלי למעבר תגרום לי לנסיעה עודי ותר ארוכה (אפילו שזה לא עובר את ה-30 ק"מ).

itu1

New member
מצטער על העיכוב

בתשובה למרות השתדלותי לפעמים יש לי עוד כמה דברים קטנים לעשות ולא תמיד יכול לענות מיידית למרות הרצון אריה

itu1

New member
משמעות העברה

הינה באותו מחוז או ממחוז למחוז את יכולה לדבר עם מנהל\ת בית הספר שאליו את רוצה לעבור אם יש שם משרה פנויה ונוצרה הכימיה המתאימה בין המנהל\ת לבינך יוכלו לבקש את האישור להעברתך (לא תמיד עוזר תלוי במצב המשרות שיש לפיקוח למלא-להציע). אם ההעברה מרצונך למעלה מטווח 30 הק"מ זו בעיה שלך המשרד מחוייב כאשר ההעברה ביזמתו לטווח המקסימום. אריה

צדף2

New member
העברה ממחוז למחוז

היא תמיד העברה מסויגת !!! משמעות העברה כזו שלמורה העובר אין קביעות במחוז החדש. מורה כזה יכול למצוא עצמו בתום השנה הראשונה מוחזר למחוז ממנו הגיע. הסיבה לכך - החובה לדאוג תחילה למורים הקבועים במחוז. מורה שהועבר למחוז חדש, אם ממשיך בשנה השניה - הופך לקבוע במחוז החדש. חדוה

למעלה