העברה לרזרבי....

כRובי

New member
עזוב עזוב...שמענו עליך..

מציק למכונאי שלך על בורות בכח שאתה בעצמך עוד לא הצלחת למצוא כדי להראות לו..פחחח... כRובי - המרחרח סביב רכילויות שכאלו.

סקניה

New member
בוא´נה...שמנדריק.......

יש בור!!! אחו-שילינג בור!! אבל הוא מופיע רק אחרי סגירת מצערת ופיתחתה שוב בעדינות..... אז, ורק אז,כל מניי בנדיטים יכולים לעצור קצת את פתיחת המרחק שפתחתי עליהם.... וגם זה ,רק בסל"ד מאד נמוך..... עד 4500...בערך....אחרי הטיפול הקודם זה לא היה.נהפוך הוא.האופנוע טס בטורים האלה.עכשיו הוא נוסע טיפה טוב יותר בגבוהים אבל הרבה פחות טוב בנמוכים...הוא גם מתחמם מאד, ונראה לי שיש קשר!!! מ - ק - ס !!!! זהו?להתאשפץ מרצון או לחכות לאנשים הלא נחמדים עם החלוקים הלבנים שיבואו לקחת אותי....???

M a x

New member
מה שאתה אומר די מתאים לטמפרטורה

הגבוהה בתקופה האחרונה,הכל תודות לשינוי בצפיפות האוויר. אפשר כמובן לנסות לכוון לפני האישפוז...... אם יש לך כלים לפרק יש לי שעונים לכיוון. מקס שמציע להכניס אופנועים ל"סל התרופות" של קופות החולים,יהיה להם יותר זול לקנות לי R1 מאשר לדאוג לי לטיפול פסיאטרי למשך שנים.....

ido ZX-6

New member
תחרות סטיקרים!!!! פרסים (לא) יחולקו

לזוכים!!!!!!! הנושא הוא תידלוק המועמד לזכייה הוא כמובן הסטיקר הבא: " אני "מתודלק" ואתה? " " אתה כבר "מתודלק" ומה עם האופנוע? " יש לי מתחרים?

JonnyBoy

New member
"אם מתדלקים לא נוהגים"

"אם לא מתדלקים אז הולכים" "אם הולכים אז מזיעים" "אם מזיעים אז מתקלחים" "אם מתקלחים אין מים" "אם אין מים נביא מטורקיה" "אם נביא מטורקיה אז נביא גם ת´ברזים" "ומה, לא נביא גם סבון?" "ושמפו?" "ומגבת?" מסקנה: אי תדלוק גורם לאנטישמיות!

barakhalla

New member
גישן הוא התכוון לסלוגן בקשר לתדלוק

והמשפט שלך לא מקורי תפסתי אותך!

בטח שלא שלי ולא טענתי ששלי

קריאות השימחה (יש לי יש לי) היו על עצם העובדה שזכרתי.....

barakhalla

New member
יאללה נו תנסה ... משהו מקורי...

אתה השנון שביננו בטח תוציא משהו נחמד...

peegee

New member
"אם לא שותים אז צמאים,

אם לא מתדלקים אז מתייבשים.." "אם אין בנזין, אין אדרנלין"

peegee

New member
"אם לא שותים אז צמאים,

אם לא מתדלקים אז מתייבשים.." "אם אין בנזין, אין אדרנלין"

stilgur

New member
עוד כמה

אם שותים, נוהגים מהר... בשביל זה יש מכונית/אופנוע (מחקו את המיותר) אם שוטרים, לא נוהגים... (אין לי המשך) חובה לחדור גם מאחור... (סיסמת הגאים - וללא שמץ של זלזול/השמצה/פגיעה)
אופנוענים גאים, לובשים מיגונים !

Cody

New member
קצת ארוך,אבל.....

אפשר להדפיס מדבקות ענקיות להדביק על כל הפיירינג: "תסתכל רגע במראה. כן,במראה,הקסדה מסתירה את הפנים אבל רואים את העיניים. מה הן מספרות לך, העיניים שלך? מי זה שם בפנים? אתה מכיר אותו? אתה ח-ו-ש-ב שאתה מכיר אותו? מי זה הבחור הזה? אתה מכיר אותו בתור ילד,קטן,בזה אתה בטוח,אבל מתי פעם אחרונה דיברת איתו....איך הלכת לאיבוד ככה? חשבת שתהיה מאושר. חשבת שאהבה ואכזבה הן לא מילים נרדפות. חשבת שתעשה מה שתאהב,ותאהב מה שתעשה. טעית. החיים הם לא מה שציפית. מאוכזב? לא חשבתי אחרת. דרך אגב אחי תתדלק נדלקה לך המנורה, שכל......"

למעלה