העברה לצנחנים

galido

New member
הבחור פשוט צודק

אין ספק, וזה באמת בדוק, שבשריון יש את האנשים הכי אחלה ושהכי כיף להיות איתם. במיוחד ב 188 שכולם שם אשכנזים... :) סתם.. סתם....

העברה לצנחנים

היי יש לי כמה שאלות למי שבאמת יכול לעזור: אני התגייסתי בנוב´ 01 עשיתי טירונות (רובאי 04) ולאחר מכן קורס מ"כים (שהשלים לי ל06), הגשתי בתחילת הטירונות טופס 55 לצנחנים קיבלתי גיבוש עשיתי התקבלתי ידה ידה ידה... סיימתי את הקורס מכ"ים הגעתי לבקו"ם ואני מתגייס ב1.8.02 כאילו מחדש(בינתיים חתמתי דח"ש). שאלותיי הן אלו: 1. הבנתי שטירונות עושים רק פעם אחת והיות ואני 06 וצנחשטותניקים זה 07 אז בתחילת אוגוסט פשוט יצרפו אותי לאימון המתקדם של החבר´ה שהתחילו במרץ 02. האם זה נכון? מה בנוגע ליח"טיות? 2.הקורס מכ"ים שסיימתי.. תופס או לא תופס? כאילו אחרי שאני אסיים מתקדם ואמשיך במסלול אני אצטרך לצאת למ"כים שוב? 3. שאלה אחרונה ואולי הכי פחות רלוונטית אני חושב שאם אני אהיה בגדוד כלשהו זה יהיה ב202-..כי מסקר שעשיתי הבנתי שהוא היותר טוב.. יש למשהו מידע איזה גדוד באמת יותר טוב(202 קיבל צל"ש השנה).(ואנה באובייקטיביות!) איי סי קיו. 128252167

מיטל 12

New member
צעיר פעור

שלום. אני לוחם בגדוד 890 מחזור אוג´ 00 כבוד. קודם כל רק שתדע שאתה צעיר ואתה צריך להצדיע לי על זה שאני מוכן להגיב לשאלתך. דבר שני, הקורס מכי"ם אגמ"י שעשית לא תופס לכלום ולא יתייחסו אליו בכלל לאחר גיוסך המחודש.דבר נוסף תנסה מאוד לא להגיע לגדודים כי כל הזין בגדודים. יזיינו אותך שם ,יטחנו אותך שם ובסוף תידפק. עצה שלי לך להיות ג´ובניק בקרייה. עכשיו אתה בטח מורעל אבל עוד שנתיים תראה שאני צודק. שיהיה לך גיוס קל ונעים.

akapulko2020

New member
אנשים באמת מדברים ככה?../images/Emo4.gif

מחוץ לצבא? "אתה צרך להצגיע לי שאני עונה לך".... לא הגזמת בכלל... לא מהכבוד שלך-אז אל תענה לו,אבל מי ישמע אתה עושה לבן אדם טובה.

a_goa

New member
אתם כולכם צעירים מגעילים!!! משחקים

לי אותה פזמניקים......קאלק אוגוסט 0 כבוד.....פחחח שתגיע לפז"מ של שנתיים 10 תתחיל לדבר אוקטובר 99 -כבוד!

חחחחמוד

לא הייתי מצפה לתגובה כזאת מ...צנף.. אבך אתה ב890 אז אני סולח זה גם לא כזה משנה אני בדובדבן.

נריה_ה

New member
פז"ם - מה הוא נותן לך?

האם הוא הופך אותך ליותר חכם, יפה, טוב, אמיץ??? לא - הוא הופך אותך רק ליותר זקן. מה אלה כל השטויות האלה על פז"ם שהוא כבוד? הכל שטויות - כולם הרי יגיעו לפז"ם זה או אחר. תזכור- "לפני כבוד - ענווה"

JuveFan

New member
אולי אני היחיד שבדק את זה, אבל...

מיטל 12 מככב/ת בפורום טלנובלות... עולה דרגה, מותק?

אני אומנם עוד צעירה, אבל

מה שאמרתם פה על צנחנים סנובים וגדודים זה חרא, רק מראה על רמת הצעירות שלכם ועד כמה אתם לא מבינים באמת איך הצבא עובד! צאו מהסטריוטיפים המפגרים האלה ותפתחו טיפה את העיניים ותבינו שכל אחד עושה את העבודה שלו בצבא.

8נטע

New member
לוחמת כסופה צודקת

כל הגדודים אותו דבר ואני עובדת עם כל הגדודים, אם כבר מדברים על אנשים סנובים אז אותם תמצאו בשייטת, במטכ"ל ובמגלן. גם איתם יצא לי לעבוד ולא התרשמתי מהם בכלל בתור בני אדם, לעומתם החי"רניקים- הם עם מיוחד.

למעלה