Daniel M19
New member
העברה ליחידה אחרת
היי,
אני קצינה בשירות חובה ואני מאוד לא מרוצה משירותי הצבאי.
אני הולכת לחפור מאוד,מתנצלת מראש:
אני מאוד סובלת,אני היחידה בתפקיד שלי ללא הכוונה מקצועית כלל.אני הגורם המקצועי הכי גבוה שמבצע את הכל,מ-א' עד ת'.בעוד שבמקומות אחרים ישנם 2-3 קצינים שעושים את התפקיד שלי (כך זה היה כשהייתי מש"קית).התפקיד הינו חריג וגדול מאוד.
בגלל העומס,כל היום באים אליי בטענות גופים כאלה ואחרים ומפנים כלפיי אצבע מאשימה.לא קל לקבל תלונות מבוקר עד ערב.
המפקד שלי נותן לי מענה פיקודי בלבד ולא מקצועי,לכן אני נדחקת לפינה.
כל העבודה נופלת רק עליי ואין לי כלל עמיתים בתפקיד.
אין לי חיים חברתיים בבסיס ואני בודדה שם.אין לי עמיתים/מקבילים אליי/קצינים בגילי.רוב האוכלוסייה ביחידה מסתכמת אנשי קבע מבוגרים.אין לי גם זמן ליצור קשרים חברתיים בגלל התובעניות של התפקיד וחוסר יכולת לצאת מהמשרד.מגיעה למצבים שאין לי זמן לאכול ואין עם מי.
אני טוחנת שעות לא נורמליות-מוקדם בבוקר מאוחר בערב.יומיות כמובן.
מתגעגעת לשירות הצבאי שלי כמש"קית פשוטה ולתקופה בה היה לי הווי צבאי,גאוות יחידה ונהנתי לבוא לצבא.כרגע כל יום הוא סבל.
יש לי לא מעט חיילים כפופים אליי אבל הם גימליסטים.למרות שלאחרונה הצלחתי לרתום אותם לעבודה אך הם לא מבצעים את העבודה בצורה אופטימלית ומשאירים לי הרבה עבודה.
רציתי לברר:מה ניתן לעשות? כיצד ניתן לפתור את התסבוכת הזו?
איך ניתן לעבור יחידה? או לפחוח לשפר את המצב?
יש למישהו טיפים כלשהם לתת לי?
אני בתפקיד 8 חודשים ואני קורסת
היי,
אני קצינה בשירות חובה ואני מאוד לא מרוצה משירותי הצבאי.
אני הולכת לחפור מאוד,מתנצלת מראש:
אני מאוד סובלת,אני היחידה בתפקיד שלי ללא הכוונה מקצועית כלל.אני הגורם המקצועי הכי גבוה שמבצע את הכל,מ-א' עד ת'.בעוד שבמקומות אחרים ישנם 2-3 קצינים שעושים את התפקיד שלי (כך זה היה כשהייתי מש"קית).התפקיד הינו חריג וגדול מאוד.
בגלל העומס,כל היום באים אליי בטענות גופים כאלה ואחרים ומפנים כלפיי אצבע מאשימה.לא קל לקבל תלונות מבוקר עד ערב.
המפקד שלי נותן לי מענה פיקודי בלבד ולא מקצועי,לכן אני נדחקת לפינה.
כל העבודה נופלת רק עליי ואין לי כלל עמיתים בתפקיד.
אין לי חיים חברתיים בבסיס ואני בודדה שם.אין לי עמיתים/מקבילים אליי/קצינים בגילי.רוב האוכלוסייה ביחידה מסתכמת אנשי קבע מבוגרים.אין לי גם זמן ליצור קשרים חברתיים בגלל התובעניות של התפקיד וחוסר יכולת לצאת מהמשרד.מגיעה למצבים שאין לי זמן לאכול ואין עם מי.
אני טוחנת שעות לא נורמליות-מוקדם בבוקר מאוחר בערב.יומיות כמובן.
מתגעגעת לשירות הצבאי שלי כמש"קית פשוטה ולתקופה בה היה לי הווי צבאי,גאוות יחידה ונהנתי לבוא לצבא.כרגע כל יום הוא סבל.
יש לי לא מעט חיילים כפופים אליי אבל הם גימליסטים.למרות שלאחרונה הצלחתי לרתום אותם לעבודה אך הם לא מבצעים את העבודה בצורה אופטימלית ומשאירים לי הרבה עבודה.
רציתי לברר:מה ניתן לעשות? כיצד ניתן לפתור את התסבוכת הזו?
איך ניתן לעבור יחידה? או לפחוח לשפר את המצב?
יש למישהו טיפים כלשהם לתת לי?
אני בתפקיד 8 חודשים ואני קורסת