הסתבכתי...

PurpleFilth

New member
הסתבכתי...

ועוד עם אחד שאופה עוגות היער השחור לארוחת בוקר. בלאט. ולמה אני מספרת לכם את זה? כי הייתי חייבת לספר למישהו, ואני כבר לא מכירה הרבה אנשים שמבינים.

RainBird

New member
אם את צריכה עזרה מאגית... את רק צריכה לבקש. ../images/Emo140.gif

PurpleFilth

New member
אני צריכה כישוף אנטי-אהבה ../images/Emo5.gif

אני יודעת לחתוך חוטים, זה פשוט ייקח זמן... והמון כח רצון... בכל מקרה, היטהרות וניתוק מגורמים זרים בטח לא תזיק. נכון...?

RainBird

New member
אם זה מחובר אליך זה כבר לא גורם זר. אבל דווקא אני טוב בכישופי אנטי-אהבה. אני נטיתי להשתמש בחלתית ופרחי עוזרר בשביל זה.

jonathan69

New member
לא צריכה שום כישוף...

ספרי לו שאת גבר שעבר ניתוח לשינוי מין. ולאחרונה הפסקת עם הוטמינים ויש חשש שדברים יצמחו מחדש. תאמרי לו שאת יודעת שהוא מבין ויקבל אותך כמו שאת. יש לי חשש שאחר כך שלא תאכלי יותר עוגת יער שחור בבוקר

neophile

New member
תזמני את המשפחה שלך

תבקשי מהם הדרכה ,במידה והם הגורמים הזרים או חלק מהם ואת באמת במצב אנוש או שהגעת למבוי סתום תעשי paradigem reset כלומר תיכפרי בכל האמונות שלך ,תתאפסי על עצמך.

neophile

New member
תתנתקי?

אם זה קשור לערפדות ויש לי הרגשה שכן אני מציע לך להתנזר מינית למחזור ירח אחד. וקצת לטפח את עצמך עם אמבטיות של שמנים ומלחים להתנתק מכל הדראמות

neophile

New member
אמא קונדליני

מנסיוני להתעסק בכישוף בלי להעניק מודעות לגופים העדינים יכול להביא למצבי חולשה קיצוניים. בייחוד אני ממליץ על קונדליני יוגה שאפשר להשתמש בעזרתה (של דווי-קונדליני) כדי לגדל זנב או כנפיים. זה יכול להיות אינפרנל או סלסטיאל בגלל זה אני אוהב אותה. מה אתם יודעים על אמא קונדליני?

PurpleFilth

New member
אז ככה...

כנפיים כבר יש לי, בטח שמת לב. אני רק מקווה שהוא לא ייקח אותם ממני. להתנתק? כמובן. זאת הדרך היחידה. רק שאמבטיות של שמנים ומלחים זה לא בדיוק הקטע שלי... עדיף אמבטיית שמש. ערפדות? דווקא לא. כוחות הרבה יותר חזקים מזה, לצערי.

ToryMaster

New member
אניא והבת אמבטיות שמש

אבל בובה, שימי לב טוב, למרות שהוזהרתי, כבר קרה לי בעבר שנכוויתי מעודף שמש.

למעלה