הסרת קילואיד ושחזור

הסרת קילואיד ושחזור

היי לכולם,
לפני בערך 6 שנים החלו להתפתח אצלי בתנוכים שני קילואידים בעקבות חורים מורחבים שהיו לי, דאז.
הקילואידים התפתחו מאוד מהר אבל באיזשהו שלב נעצרו ומאז הם שם ולא מתפתחים.
הקילואיד באוזן שמאל נסבל מכיוון שהוא קטנטן ונמצא מאחור, אך הקילואיד בתנוך ימין מפריע לי מאוד אסטתית. אמנם למדתי להתרגל אליו ומאז אני קונה עגילי קליפסים שמכסים את הקילואיד באופן מושלם, אבל תמיד היה לי חלום להסיר אותו ואולי אפילו שיתאפשר מצב בו אוכל לחורר שוב את התנוכים ולשים עגילים קטנים נקודתיים ולא קליפסים מאסיביים שמכסים את הצלקת.
הייתי אצל שני מומחים, אחד מהם - משום מה - מומחה פה ולסת, וע"י שניהם נאמר כי ע"מ להסיר קילואיד מסוג זה יש צורך להסיר לחלוטין את התנוך ולבנותו מחדש באמצעות רקמה מאיבר אחר, שכן אין אפשרות אחרת לחתוך אותו בלי שיגדל פי שניים, וכמובן שלא לדבר על עלות הניתוח - כ-17,000 ש"ח לשני התנוכים.
מיותר לציין שהרמתי ידיים מאז, ואותן התייעצויות היו לפני כ-4 שנים, אבל לאחרונה שוב התחילה להציף אותי התחושה שאולי כן אפשר לטפל ואולי זה לא כזה נורא.
אציין, כי אין לי שום תחושה בצלקת זו, היא לא כואבת, אין בה שום דופק ועגילים יכולים ללחוץ לי עליה שעות והיא תחזור לעצמה תוך מספר דקות. היא רכה מאוד ולא קשיחה כמו צלקת סטנדרטית - למען האמת, היא מרגישה לעיתים כמו עור רופף.

היש תקווה?
לפי אפשר לפנות שמתמחה בשחזורי תנוכים ע"מ שיתן לי ייעוץ על סמך הסתכלות?
תודה רבה!

אציין דבר חשוב נוסף,

אין לי שום נטייה להצטלקות יתר בשאר הגוף! הקילואידים התפתחו לי אך ורק בתנוכים

מקפיצה

לפי התאור שלך את הצלקת לא בטוח שכרגע מדובר בק

בקלואיד, יתכן שאלו שאריות מקלואיד שהיה. קשה לייעץ בלי לראות ויתכן מאד שניתן להקטין הקלואיד כשנוקטים באמצעי הזהירות המתאימים. בד.כ. לא מדובר בשיחזור תנוך, אלא בכריתה אולי חלקית אולי שלימה. קשה לענות בלי לבדוק ולמשש .

בהחלט יש מקום להתייעצות נוספת כיום ולבדוק מה האפשרויות.

בהצלחה

האם לפנות למומחה בצלקות/אוזניים,

או כל מומחה פלסטי יוכל לעזור?
תודה!!

למעלה