הסרת עין הרע

הסרת עין הרע

אני לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אבל מישהו מבין כאן בעין הרע בחסימות? באנרגיות שליליות? יש לי חבר מזה שנה ואנחנו כל הזמן אבל כל הזמן רבים אני לא יודעת מה לעשות כבר הוא מאמין בקבלה ופתח לנו בספר של רזיאל המלאך ורשום בפירוש שיש עין רעה בקשר הזה מה עליי לעשות? האם יש למישהו ייעוץ רוחני בשבילי?

אם הוא מאמין בקבלה

אולי הוא גם יודע מה לעשות כדי להסיר את עין הרע? בכל מקרה, יש מטפלים שונים ושיטות שונות, שעוסקות בזה, ויכולים לנקות עין הרע. בהצלחה.

עין הרע

אז ככה. קודם כל, על מנת להפגע פחות מעין הרע נחוץ חיזוק פנימי רוחני. אני לא יודעת מה מושך אותך אבל איזשהו טיפול רוחני (פרחי באך למשל יכול לחזק אותך מבפנים). לגבי עין הרע יש דברים שמושכים עין הרע כמו למשל לדבר הרבה על הקשר עם כל מיני אנשים, להראות אהבה בציבור. עין הרע יכולה להגיע לאוו דווקא מרוע אלא גם מקינאה של מישהו שאין לו אהבה בחיים והוא לא יכול לשלוט על התחושות הרעות שהוא מרגיש ברגע שהוא רואה זוג ביחד. אז קודם כל, לעשות עבודה על צניעות ( אין הברכה שורה אלא על הסמוי). דבר שני - לתת צדקה. תחשבו על מישהו שהייתם רוצים לתרום לו ותתרמו סכום נאה. משהו שירגיש בכיס. ( אני ממליצה 10 אחוז מהמשכורת למרות שזה בעייתי) צדקה=צדק. דבר שלישי, אתם יכולים ללכת לרב שאתם סומכים עליו והוא יעשה לכם איזו ברכה להסרת העין רעה ותקחו בחשבון שהוא גם יבקש מכם לתרום משהו. וטיפ אחרון - קראתי בספר קבלה שאם גוזרים את כל הציפורניים בידיים וברגליים (לא לפי הסדר) ביום שני או חמישי ,עוטפים בנייר ושורפים זה עוזר נגד עין רעה. ושיהיה לכולנו רק עיניים טובות אמן!!!!! בהצלחה

Tal_Ya_Tal

New member
היי קרן../images/Emo42.gifדעתי על../images/Emo57.gifהרע ידועה

יש מי שמזמין אל עצמו 'עין הרע'. כלומר, 'עין הרע' רק אנחנו יכולים לעשות לעצמנו כי: "מחשבות התקיפה שלנו תוקפות את חסינותינו" /קרוס בניסים,/ספר עבודה לתלמידים/ שיעור 26 המפתח מצוי בידינו וכך זה עובד: * מה שאנו נותנים, אנו מקבלים * מה שאנו מקרינים, משתקף בחזרה אלינו * כל מחשבה שאנו חושבים, יוצרת את עתידנו * מה שאנו מאמינים בו, הופך להיות אמת עבורנו וזוהי כל התורה על רגל אחת. ברגע שמבינים זאת, יוצאים ממעגל |ההדגש|"עשו לי אכלו לי שתו את דמי"
יוצאים ממעגל החושך. הפחד. אז למה 'חושך אחת' קוראת לעצמה כך??? שתיזהר
טפו טפו טפו
ומי שלא מאמין לי- יש פתרונות בספר של מרגלית אילון 'ריפוי של מלאכים'
L&L TALYA

L A K S H M I

New member
אני חושבת שזה מאוד תלוי במצב

מנסיון שלי יש דבר כזה עין הרע ואני יכולה לומר שאנשים שעשיתי להם רק טוב ותמכתי בהם ונתתי מעצמי פגעו בי בגלל האנרגיות השליליות שלהם כמובן שהיום אנו לא בקשר יותר ותודה לאלוהים על כך ואני חולקת על זה שאני "הזמנתי " את זה ,לא יכולתי לדעת כשחברתי אליהם שהם לא רוצים בטובתי ואני רוצה להוסיף ולומר שלא היו רבים כאלו אבל קשה לעלות עליהם גם עם האינטואיציה כי הם היו שחקנים ממש טובים אחד אחד מה שכן עצה מכל הלב -לסתום את הפה ולשים טוב טוב לב לאיזה מידע אתם מעבירים על הקשר ולמי בדיוק אולי זה ירגיע את הרוחות ביניכם שיהיה בהצלחה

IBP1

New member
אם בינתיים עד עדיין רוצה להסיר

ראשית כל ממליץ לך לבדוק קודם כל שיש לך משהו כזה ואחר -כך לנסות להסיר. מוכן לעזור לך להבין איך ומה לעשות . [email protected]

למעלה