הסרט שלי

הזמנות לכולם שמורות.

קודם כל שימחתם אותי בהיענותכם. הכרטיסים יהיו אצל ברר. בבקשה לאשר את ההזמנה בטלפון: 054-6696900. קוד הקרנה: 17* או במייל: [email protected] תאשרו בהקדם כדי שהפסטיבל לא ימכרו את הכרטיסים לאחרים. יש עדיין עוד כמה הזמנות אז מי שמעוניין, ישרשר עצמו/ה כאן. מני

אני מגיע ויש לי מקום בחזרה

מכיון שאהיה בירושלים, אני יכול להציע רק טרמפ חזרה לת"א. יש לי 4 מקומות. מי מעוניין?

אהובי,

מזל טוב וכמובן שאתייצב יחד עם האוצר שלי. רק דבר אטחד יש לי להגיד: מחכה כבר לראות אותך עם האוסקר ביד. זאת רק שאלה של זמן. ברצינות! מתה מתה מתה עליך מוכשר שכמותך! גילי.

stאסתי

New member
כל הכבוד

אז הנה בסוף הילד נולד אחרי הריון ארוך וממושך... שיהיה המון הצלחה ורק נחת:)

barr1969

New member
שוב אני

בשבוע הבא נעלה תזכורת נעוצה ונמשיך למלא מקומות פנויים ברכבים פרטיים. כרגע, מי ששרשר את עצמו, ויודע שביום רביעי בשעה הזו הוא יהיה פנוי, מוזמן להתקשר לטלמסר: 054-6696900 קוד הקרנה: 17 ניסיתי גם את המייל, פחות חביב. בטלמסר יש קול סקסי, כדאי לכם אחרי שקיבלתם אישור שההזמנה בוצעה, שלחו אלי מסר אישי, ואני ארשום על ההזמנה את שם המזמין. ניפגש בבית שמואל כחצי שעה לפני ההקרנה, ונחלק את הכרטיסים. אני רוצה גם להסביר לכם למה חשוב לי שתשלחו את המסר אחרי שאתם מבצעים הזמנה: הכרטיסים שומרים מקומות באולם רק אם הזמנתם מקום. אם מישהו מאיתנו לא יתקשר לטלמר, תהיינה הזמנות לא מאושרות, וכיוון ואין מספרי אסמכתא, יווצרר מצב שמי שלא הזמין יכנס, ואחר שכן- לא, כי האולם כבר יהיה מלא. אז קצת התחשבות. טלפון לטלמסר, מסר אלי, וניפגש בשמחות. תודה

מני!!! ברכות חמות ורבות

איזה אושר. המון הצלחה בזה ובהמשך דרכך היצירתית כי רבה היא. אראה אם אוכל להגיע. אם כן - אפרגן קניית כרטיס (זכיתי בהגרלה הגדולה של הלוטו ב - 50 ש"ח, ואחרי קיצוץ הוצאות מדובר ב - 39 ש"ח רווח נטו, כך שהשתחרר לי סכום מתאים בדיוק...). נשיקות חמות. מ. נ.ב. איפה נעלמת יא פרוצה?

evc

New member
הרבה הצלחה!

מתי הספר?

למעלה