הסרט שלי

הסרט שלי

שלום לכולם. אני כותב את ההודעה הזו בחיל וברעדה, בידיעה שהפורום פתוח לגולשי וגולשות המגזר והם בוודאי יקראו את ההודעה הזו בשקיקה ומיד ירוצו לספר לחברה, ובני ברק תרעש וירושלים תגעש, אבל, מצד שני, גם אתם קוראים בפורום ואיך אספר לכם אם לא דרך הודעה בפורום. הסרט שלי, שעליו אני עובד כבר למעלה משנתיים וחצי, התקבל לפסטיבל ירושלים לקולנוע ויוקרן בשבוע הבא. כבוד גדול מאד הוא לי שהסרט התקבל לפסטיבל החשוב הזה, ובמיוחד אני שמח שסוף סוף הגעתי לקו הגמר. הסרט מספר את סיפורי וסיפור משפחתי, והוא מתמקד בעיקר במשמעות של היציאה בשאלה, והמחיר שלה. כמעט ולא תמצאו שם רכילויות וביקורות על המגזר, את זה השארתי לסרטים אחרים. הסרט הוא באורך 58 דקות ונתמך על ידי "קרן מקור לקולנוע" ו"נגה תקשורת". לפני כשנה וחצי הקרנתי גירסה ראשונה של הסרט בכמה מסגרות לא רשמיות, אבל אין בין הגרסה ההיא לסרט המוגמר אלא השם בלבד. ברצוני להזמין את כולכן ואת כולכם לבוא להקרנה הרשמית של הסרט. הסרט מרגש מאד, ואני מקווה שיש בו גם אמירה חשובה אחת או שתיים. למי שמכיר, בהקרנה נהיה כולנו כולל אחי מארצות הברית ואחותי מלונדון שיגיעו במיוחד. ההקרנה תתקיים ביום רביעי 11/7/07 בשעה 8:45 בערב, בבית הקולנוע של בית שמואל, רח' אליהו שמאע 6 ירושלים. ברשותי מספר הזמנות לכניסה חינם לסרט, אז מי שמעוניין לבוא, נא לשרשר את שמו. ההזמנות יהיו אצל ברר (מנהלתנו היקרה). באותה הזדמנות, מי שמגיע עם רכב ויש לו מקום, יכול להודיע זאת בשרשור הזה ולחסוך נסיעה באוטובוס לכמה מאיתנו.

אשמח מאד מאד להגיע! ../images/Emo140.gif

אולי גם אגיע אם רכב מאזור המרכז, כך שאוכל לתת טרמפ למי שיצטרך... זוכרת את הגירסה הראשונית המדהימה והמרגשת. מחכה לראות את הדור הבא שלה... מיכל

חרדלש1

New member
תודה

אני צריך טרמפ את גם חוזרת למרכז? איך אני יוצר איתך קשר

דפננה

New member
אני אשמח להגיע

<שולחת לך במסר מי אני המחשב לא נותן לי להחליף ניק שאין לי מושג של מי>

ephi79

New member
אני אשמח!

ובכל מקרה, כל הכבוד, זה באמת הישג

ephi79

New member
והכוונה כמובן לצמד כרטיסים אם זה אפשרי ../images/Emo11.gif

barr1969

New member
אתה גדול עלינו

וכמו שאמרת, אני מאמינה שזה הדבר הכי מרגש שקרה לך עד היום. בהצלחה, מני. אנחנו נהיה שם בהמונינו, ככה זה נראה.

אשמח לקבל 2 כרטיסים

אגב איפה זה נמצא? אני לא כ``כ מתמצא בירושלים אז אם אפשר בבקשה להדריך אותי. תודה

barr1969

New member
כמה דברים

מספר הכרטיסים מוגבל. מי ששורשר- יקבל כרטיס, אבל בבקשה קצת אחריות. קחו את יומן הפגישות שלכם ובדקו אם היום והשעה פנויים לכם. מי שהוא בספק- עדיף שישאיר את הכרטיס לבטוח ממנו. אולי גם לו בסוף ישאר, כשהוא יהיה סגור על התוכניות שלו. יש לאשר הגעה. ברגע שהכרטיסים יהיו בידים שלכם, תצטרכו ליצור קשר בטלמסר או מייל, לא יאוחר מ24 שעות לפני ההקרנה.

פנדיאני

New member
בדקתי את הסידור עבודה. זה מסתדר לי בול.

אשמח לשריון כרטיס. תודה, בר.

למעלה