הסרט הרביעי מגעיל

Dana Argamen

New member
מסכימה כלכך../images/Emo45.gif

זה לדעתי אחד החסרונות העיקריים של הסרט .. יש עוד כמה אבל זה אחד העיקריים

אנה92

New member
לדעתי הם היו מצליחים אם היו עושים

כסדרה, לפי הפרקים שבספר

נכון .. סרטים 1+2 היו דווקא טובים ..

עד כמה שמבין הספרים הם הכי פחות בשבילי , מבין הסרטים הם הכי טובים .. אולי הכי טוב זה ה-2 ..

ב-2 גילינו את בוני רייט../images/Emo8.gif

אם נתעלם ממאית השנייה בסרט הראשון
היא משחקת ממש טוב ..

black robe

New member
צודק בהחלט../images/Emo45.gif../images/Emo63.gif

אין שם שום קטעי מעבר, העלילה לא מסתמכת על הספר, הכניסו הרבה קטעים שלא לעניין ומחקו את אלו שכן... בכלל, מי שרואה רק את הסרטים אף פעם לא יבין מה המשמעות האמיתית של ספרי הארי פוטר. הסרט הראשון והשני היו דווקא מאוד יפים, רק אחרי שהשחקן ששיחק את דמבלדור (ריצ'ארד האריס ז"ל, נפטר) והביאו את השחקן החדש הזה מייקל גמבון, הוא הרס את הדמות של דמבלדור לחלוטין. כאילו מה הקטע של כמעט להרוג את הארי ולנער אותו כמו משוגע? הוא עושה את דמבלדור אלים ופשוט לא דמבלדור
עד עכשיו אהבתי רק את הראשון והשני, השלישי איכשהו סביר, הרביעי - גיהינום! (ממתי הרמיוני מתבכיינת ומיבבת ולא רוצה לענות לשאלות שמודי שאול אותה?
) אבל נראלי שהסרט החמישי הולך להיות משהו- לפי הטריילר. אבל גם כן, התספורת המצחיקה הזאת של דניאל רדקליף (מי שמגלם את הארי)... להארי אמור להיות שיער פרוע ולא קצר!
ואם אני אמשיך להתלונן אני לא אגמור אפילו עד מחר, אז כדאי שאני אפסיק כאן

InBaR 85

New member
וואי זה בדיוק מה שאני חושבת!

אבל שחכת את השיער של הרמיוני שאמור להיות מקורזל ונפוח..ופתאום חלק
והרמיוני בסרט בכלל אבל בכלל לא דומה להרמיוני שבספר
אני ממש לא מבינה איך רולינג מסכימה לכל זה...

black robe

New member
../images/Emo45.gifבאמת שכחתי...../images/Emo63.gif

שלא לדבר על זה שעכשיו בסרט החמישי עשו אותה בלונדינית!

Dana Argamen

New member
באמת איך ?

הם כלכך הורסים לה ת'עלילה :| עם כל השטויות של הרמינוי ה"בכיינית" - דוגרי ממתי היא בכיינית ? והשיער של דניאל רדקליף .. לא רק שהוא לא מתאים לדמות הוא גם כלכך מכוווער, וכל השטויות שהם הוסיפו, וכל הדברים שהם הורידו .. חבל על העלילה הטובה .. הם הורסים את זה ! ועוד הסרט הראשון והשני היו סבבה אבל האחרים ממש לא
טוב, אני מקווה לפחות שהחמישי יהיה יפה זה אמת נראה יפה לפי הטריילרים =]

אנה92

New member
דווקא עשו שם מלא קטעים שלא היו בספר

למשל ממתי וולדי עומד בתחנה!?!?!?!? והארי לא אמור לשלוח קללה לוולדי במשרד הקסמים.

black robe

New member
כמו שאמרתי בפורום הסרט../images/Emo45.gif../images/Emo63.gif

זה ממש יכול להרוס את העלילה (שהארי רואה את וודלמורט כבר בתחנת הרכבת עוד לפני שהוא הגיע להוגוורטס) הרי כל הקטע שהוא לא יודע שוולדמורט מעולל לו את כל זה וגורם לו לראות את ההזיות ולחלום את החלומות שהוא חולם עד לאחרי התקיפה של ארתור! ואם הארי יראה את וולדמורט כבר בהתחלה, הוא לא עד כדי כך טיפש שלא יבין שוולדמורט אחראי לזה, וזה ממש יהרוס את העלילה
מתי רואים שהארי שולח לוולדמורט קללה במשרד הקסמים?
כנראה שפספסתי את זה איכשהו...

Jemma7

New member
../images/Emo45.gif|!

את הרמיוני הם הכי הרסו. הם הפכו אותה לאיזה בכיינית תלותית, והיא כ"כ לא כזאת

Bakura

New member
נכון?! הזה החדש של דמבלדור

נראה כמו פסיכי רצחני! מי נתן לו לשחק?! והשחקן של רון, (רופרט גרין, לא?) נראה כל הזמן כאילו הוא מפוחד. השחקנים ההגונים היחידים שם הם הזה של דראקו ואלן ריקמן 33333>>>> שאין להם מספיק תקציב כנראה כדי לתת לו עוד זמן מסך >__>;

אנה92

New member
XDDD דווקא רופרט משחק ממש טוב את רון

הוא ממש נכנס לדמות חח

מה יא

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo96.gif

אני גם אוהבת אותו בכל מקרה כי הוא ממש חמוד
הוא גם לא כזה כמו אמה ודניאל (בעעע עליהם) שמתראיינים לכל דבר ומצטלמים והכל.. הוא נראה כאילו הוא בכלל לא אוהב את זה, בקושי יש ראיונות איתו ותמונות שלו מאירועים וכאלה. אבל באמת הסרט הרביעי ממש לא משהו. השלישי סביר מינוס, והראשון והשני דווקא חמודים וטובים
הם מתמקדים יותר באפקטים ובקטעים עלק מצחיקים מאשר בעלילה ובשחקנים.

דמבלדור הנוכחי פסיכופת !!!!!!!!

הפך ההפכים של דמבלדור המקורי !! דמבלדור ידוע בהיותו בנאדם שמפגין נינוחות .. שלווה .. הכל ב"דרך ארץ" , שלא נדבר על אלימות|: עושה הכל תחת רוגע ושיקולים מוצקים שלו .. במקום זה הביאו לי אחד שמקצין כמו לא יודעת מה#$%$&*$^)*& אלים טילים !! צורח , מבהיל . לומר ת'אמת .. ממש נלחצתי בסרט .. אבל ממש !! כבר פחדתי מה עוד יעשו ממנו .. מי ידוע , אולי בסוף יהרוג את הארי או משהו בסגנון
כי זה שהם משנים פרטים לדברים מופרכים כבר סיכמנו
נשבעת לכם , הכל כבר אפשרי ...... חח אני דורשת את ריצ'ארד האריס בחזרה לאלתר

האמת היא ..

שהרבה יותר קל לי להתחבר למוות של דמבלדור בסרט השישי,בגלל זה .. כי אני נזכרת שדמבלדור האמיתי(ריצ'ארד האריס) גם מת .. ואז , אז .. זה ממש כואב=\

זה הבמאי אשם. שיחזירו את קולומבוס לאלתר!

כריס קולומבוס ביים את שני הסרטים הראשונים, והם היו ממש נהדרים. אחר כך החליפו את הבמאי בכל סרט, וכל במאי השפיע על אופיו של הסרט שהוא ביים. ככל הנראה, הבמאי היחיד שבאמת היה אכפת לו מהדמויות והעלילה של רולינג, היה קולומבוס. ולבמאי של "גביע האש", אם לשפוט מהזוועות שנראות על המסך, לחלוטין לא אכפת מה"זוטות" האלו. הבמאי הזה מייק נוול (אתם מרשים לי לקרוא לו "מייק הנואל"? כי באמת מגיע לו), פשוט הרס את הדמויות. זה לא רק דמבלדור. גם הרמיוני (למשל) יצאה מגוכחת בסרט הזה, וזו אותה אמה ווטסון. ואיזה במאי שפוי בדעתו יחתוך את סצנת אליפות העולם בקווידיץ' אחרי שהוא כבר צילם אותה? חוץ מזה, מייקל גמבון (דמבלדור) כבר שיחק ב"אסיר מאזקבאן" והיה עשר. אפילו שמעתי דיעות, שגמבון ב"אזקבאן" משדר יותר דמבלדוריות מהאריס בשני הסרטים הראשונים. אולי כן ואולי ולא, אבל דבר אחד בטוח: גמבון לא אשם. מי שאשם זה המקיא הנואל ההוא, שהחליט שהוא הורס את הסרט שנתנו לו לביים. לפחות אפשר להתנחם בזה שלא צריך לפנות לשערי שמיים בשביל שיהיה לנו דמבלדור נורמלי בסרטים הבאים. כריס קולומבוס עדיין חי (טפו טפו טפו). ויש אפילו שמועות (מבוססות יותר או פחות) שהוא הולך לביים את הסרט השישי. הלוואי.

למעלה