הסרט הרביעי מגעיל

Deathler

New member
הסרט הרביעי מגעיל

הם שינו והוסיפו וקיצרו כ"כ הרבה דברים עד שזה נראה כמעט שונה לחלוטין מהספר חוץ מהגרעין הבסיסי. אני יודע שאי אפשר ללכת אחד אחד לפי הספר,אני סטודנט לתקשורת וקולנוע אבל בכל זאת ראיתי ספרים שעשו מהם סרטים ויצאו הרבה יותר טוב. מה אתם חושבים?

Jemma7

New member
הוא באמת מעפן../images/Emo3.gif

אבל השלישי הכי גרוע. פשוט מלא קטעים שלא קשורים זה לזה ואי אפשר להבין כלום. הדבר היחיד שהיה טוב שם זה הקטע של השעון זמן.

אנה92

New member
ממש ממש לא

הוא אחד הספרים האהובים עליי (בעצם כולם) כי יש בו הרבה הומור משאר הספרים

LiRs Lullaby

New member
הללואי וימציאו לזה ביטוי חדש בחדשות...

אכן, תמונות קשות. ועכשיו, במעבר חד......................

InBaR 85

New member
לדעתי

כל הסרטים גרועים..אבל זאת רק אני
אבל את הספר הרביעי לא אהבתי במיוחד..

Guid

New member
אתה צודק,

בסרט הזה הם לא ממש התבססו על הספר, אלא מצאו פיתרונות משלהם לקטעים שלא היו ושיצרו חורים בעלילה... דוגמה שהרגע עלתה לי לראש- נוויל הביא להארי את האצות זימיזים ולא דובי, כמו שקרה בספר. אבל זו דוגמה ממש קטנה, הם שינו ממש המון! הם איבדו את הגבול של `לעשות סרט לפי ספר`. אבל מה שכן- אחלה אפקטים, והמוזיקה כרגיל היתה מצויינת! בהחלט ייאמר לשבחם שהם עשו בקטעים האלו עבודה טובה...

Dana Argamen

New member
מסכימה ..

כל הסרטים גרועים האמת .. :/ הראשון עוד בסדר וגם השני אפשר להסתדר .. אבל השלישי והרביעי נוראיים, לא רק בזה שהם לגמרי לא דומים לספר, אבל גם בזה שאין קטעי מעבר, זאת אומרת פעם אחת מראים אותם שם ובשנייה האחרת במקום אחר ולא מוסבר איך הם עברו לשם, בחיי שאני לא מבינה איך מישהו שלא קרא את הספרים יכול להבין מה הולך בסרטים .. ואני מרחמת על אלה שרק רואים את הסרטים ולא קוראים את הספרים
אהה ו.. שר הטבעות זה הרי בא מספר, והסרטים שלהם מצויינים ! יותר טובים מהספרים ..

eyalabodram

New member
שר הטבעות לא ממש שייך לעיניין

סך הכל שר הטבעות הספר בתרגומו הנוכחי ספר משעמם פחד ולא ממש מובן איך אדם שלא קרא את ההוביט יצליח לצלוח את אחוות הטבעת בעברית וכעיקרון גם מי שכן קרא ישתעמם למוות עד סוף ( שהוא למעשה אמצע ) שיבת המלך. למעשה חוץ מהספר הנמכר ביותר בתולדות הזמנים ( שהוא המשעמם ביותר שקראתי ) שר הטבעות הוא הספר הכי משעמם שקראתי מתחילתו עד סופו. ולעיניין הסרט לי ממש היה חסר המשחק עצמו כי בסרט ממש מדלגים על כל הניצחון/הפסד של קרום באליפות העולם ודווקא שמעתי שצילמו את זה מישהו יודע אם אפשר להשיג את הסרט המלא/הגירסה הארוכה איכשהו.

אנה92

New member
אולי קצת מתחו אותו

אבל העלילה מעניינת... אישית מאוד אהבתי למרות שהוא דיי מתוח

אנה92

New member
אויש התחרפתי חשבתי אתה מדבר על הספר

XDDD מה קרה לי היום.. אז עם הסרט אני מסכימה, תמיד הם הורסים את הספרים

יותר מדי סצנות,מעברים .. וכל סצנה 2 שניות ..

מרוב שיש בספר כ"כ הרבה פרטים .. אז בסרט מנסים לדחוס הכל , ועזבו את זה שגם בזה הם לא מצליחים ורק רבע ספר נכנס .. אלא שגם מה שהם מנסים , יש כ"כ הרבה סצנות , זה נראה כמו זיפזופ, וישר עוברים לעוד סצנה ועוד אחת .. עד שהסרט כבר מאבד צורה !! ואנחנו מאבדים כבר את העלילה .. אלמלא הייתי קוראת את הספר ,לא הייתי מבינה כלוווום מהסרט ..

למעלה