"מי הטביע את מונה?" זה הייה סרט אכזרי ומשעמם, והייה שם רק קטע אחד מצחיק! בכלל אני לא אוהבת קומדיות שחורות. והינה עוד סרט דיי משעמם: "משחקים מהלב" זה עם ראיין פיליפה ואנג´לינה ג´ולי. ראיתי את זה רק בגלל השחקנים. שלכם, ויקי
אני חשבתי שמת לצעוק הראשון היה די נחמד. אפילו חביב +, למרות ההומור המטומטם אין ברירה אלא לצחוק. לעומת זאת... השני כל-כך סרט מפגר שהילד של סטיבן ספילברג היה יכול לביים סרט על פוקימונים שהיה יותר טוב. כן - הוא עד כדי כך גרוע. הסרט מתחיל דווקא די טוב.. וזהו. אה, ודרך אגב - מי שראה את הסרט הראשון ולא הבין את הסוף, זה בגלל זלקחו את זה מ"החשוד המיידי". מי שיראה עכשיו את ה"חשוד המיידי" יבין את כל הסרט עוד לפני שהוא התחיל!! דוגמא להריסת סרט ע"י סרט אחר. אה, ואני דווקא לא מסכים עם חזיר בר.. אני באתי במצב רוח רע ל"שרק" וצחקתי כמו אני לא יודע מה..
שאינו סרט אימה סוג ד´ (מהם אני מצפה לרמה נמוכה וגם נהנית מזה)- הוא סרט שאני לא לגמרי סגורה על השם שלו- או רצח מדרגה ראשונה או פחד ראשוני- אחד מאלה (כניראה הדחקתי קצת מרוב טראומה...)- משתתפים בו ריצ´רד גיר כעורך דין ואדוארד נורטון כקליינט שלו, שמואשם ברצח וטוען למחלת נפש. פשוט נורא ואיום. כתוב גרוע, משוחק היסטרי ומשאיר טעם כללי רע בפה. חוץ מזה אני חייבת להגיד שגם מההיסטריה של וסביב "טיטאניק" די סבלתי...
טיטניק הוא לא סרט כזה נוראי. נכון שההיסטריה סביבו היתה מוגזמת, אבל אני ווקא ממש חיבבתי אותו. "ללכת עד הסוף" דווקא סרט גדול. אולי התכוונת לסרט "ללכת על הכול", שהיה באמת דפוק. ללכת עד הסוף זה הסרט על האנשים האלה שעושים מופע חשפנות. אני דווקא נהניתי ממנו.
ראינו את אותו הסרט? הסצינה עם שהוא מנסה לדחוף לה את האצבע לפה,מה זה אמור להביע? שהדחליל תופר לכומר את הפה? ? ? ? ועוד רבים טובים,לא שלא היה לי מצחיק,אבל זה פשוט עלוב