הסרט הגרוע ביותר

fluppster

New member
מה??? להתחיל מחדש סרט מדהים!!!!!

וגם אחרון גיבורי הפעולה סרט ענק....

*ויקי*

New member
סרט מעצבן....

"מי הטביע את מונה?" זה הייה סרט אכזרי ומשעמם, והייה שם רק קטע אחד מצחיק! בכלל אני לא אוהבת קומדיות שחורות. והינה עוד סרט דיי משעמם: "משחקים מהלב" זה עם ראיין פיליפה ואנג´לינה ג´ולי. ראיתי את זה רק בגלל השחקנים. שלכם, ויקי

libi k

New member
הסרט הבאמת גרוע !!!!!! ../images/Emo31.gif

ללכת עד בסוף ,,,,,,,,,כזה סרט מפגר אפילו לא שווה לספר עליו

חולוני

New member
"על בנים ועל בנות"

התחלתי לצחוק על הסרט תוך כדי הסרט ועל כמה שהוא דפוק.. חחח..
סרט גרוע ביותר.

הסרט הגרוע ביותר...

שראיתי... היה "ג´רי מגוויר" חשבתי שהוא טוב בגלל השחקנים...אבל כמו ב"מי הטביע את מונה"...הבנתי שלא כל סרט עם שחקנים טובים הוא טוב. חלום בהקיץ

הסרט הכי גרוע שאני ראיתי היה

"מת לצעוק" ועכשיו שמעתי שחלק 2 אפילו יותר גרוע. היתכן?

חזיר בר

New member
את יודעת

למדתי שהרבה פעמים הצורה שאתה בא לראות את הסרט (עייף,מצב רוח רע) יכולה לפעמים לקבוע לך את הרושם על הסרט-אם הוא מהג´אנר של קומדיה-דבילית-במיוחד

דווקא..

אני חשבתי שמת לצעוק הראשון היה די נחמד. אפילו חביב +, למרות ההומור המטומטם אין ברירה אלא לצחוק. לעומת זאת... השני כל-כך סרט מפגר שהילד של סטיבן ספילברג היה יכול לביים סרט על פוקימונים שהיה יותר טוב. כן - הוא עד כדי כך גרוע. הסרט מתחיל דווקא די טוב.. וזהו. אה, ודרך אגב - מי שראה את הסרט הראשון ולא הבין את הסוף, זה בגלל זלקחו את זה מ"החשוד המיידי". מי שיראה עכשיו את ה"חשוד המיידי" יבין את כל הסרט עוד לפני שהוא התחיל!! דוגמא להריסת סרט ע"י סרט אחר. אה, ואני דווקא לא מסכים עם חזיר בר.. אני באתי במצב רוח רע ל"שרק" וצחקתי כמו אני לא יודע מה..

חזיר בר

New member
אני לא אומר שזה תמיד

רק שזה יכול לקרות. אני גם אהבתי את מת לצעוק הראשון,את השני לא ראיתי...ומי שעדיין לא ראה את החשוד המידי זאת הבעיה הקטנה שלו.

solace

New member
לדעתי הסרט הכי גרוע,

שאינו סרט אימה סוג ד´ (מהם אני מצפה לרמה נמוכה וגם נהנית מזה)- הוא סרט שאני לא לגמרי סגורה על השם שלו- או רצח מדרגה ראשונה או פחד ראשוני- אחד מאלה (כניראה הדחקתי קצת מרוב טראומה...)- משתתפים בו ריצ´רד גיר כעורך דין ואדוארד נורטון כקליינט שלו, שמואשם ברצח וטוען למחלת נפש. פשוט נורא ואיום. כתוב גרוע, משוחק היסטרי ומשאיר טעם כללי רע בפה. חוץ מזה אני חייבת להגיד שגם מההיסטריה של וסביב "טיטאניק" די סבלתי...

חזיר בר

New member
בקשר לטיטאניק

זוועה. שנאתי כל רגע,חבל שהחזרזירה השמנמנה לא מתה ביחד עם האהוב המעצבן שלה

מימי

New member
לא נכון!

טיטניק הוא לא סרט כזה נוראי. נכון שההיסטריה סביבו היתה מוגזמת, אבל אני ווקא ממש חיבבתי אותו. "ללכת עד הסוף" דווקא סרט גדול. אולי התכוונת לסרט "ללכת על הכול", שהיה באמת דפוק. ללכת עד הסוף זה הסרט על האנשים האלה שעושים מופע חשפנות. אני דווקא נהניתי ממנו.

חזיר בר

New member
ללכת עד הסוף

ממנו גם אני מאוד נהניתי,ללכת על הכל זה סרט זוועה. רק מראה שלמרות השנים האלה שקוראים את איבזה,האנגלים יודעים לעשות קולנוע.

Chot

New member
דווקא

אני מאוד נהניתי מ"פחד ראשוני" (זה השם). את ריצ´רד גיר אם כבר אני לא סובלת אבל הוא לא עמד בדרכו של נורטון אל הנאה שלמה שלי מהסרט.

קורונה

New member
סרט גרוע

לילו של הדחליל לא כזה גרוע הסרט הכי גרוע הוא הסרט על הקוף הענק שבחורה באה להציל אותו זו הייתה הפעם הראשונה שהלכתי לראות סרט ורציתי לקום וללכת

חזיר בר

New member
לילו של הדחליל לא גרוע?

ראינו את אותו הסרט? הסצינה עם שהוא מנסה לדחוף לה את האצבע לפה,מה זה אמור להביע? שהדחליל תופר לכומר את הפה? ? ? ? ועוד רבים טובים,לא שלא היה לי מצחיק,אבל זה פשוט עלוב

למעלה