הסרט הגרוע ביותר

מי הטביע את מונה

האמת אני חושבת שהיה אפילו סרט שראיתי שהיה יותר גרוע, אבל יש לי זיכרון מאד חזק מהסרט הזה. פשוט סבלתי בכל רגע של הסרט, ועד עכשיו לא ברור לי למה המשכתי לראות את הסרט. דווקא הוא נשמע מאד מבטיח- שחקנים כמו נב קמבל, דני דה ויטו, בט מידלר.. אבל זה היה נורא. בט מידלר שיחקה איזה אישה מרושעת שנרצחת, ואז מנסים לגלות מי רצח אותה. הרבה בדיחות עלובות, אין יותר מידי עלילה, ולא הרגשתי שום צורך לדעת מה קורה בסוף ומי רצח אותה. אל תתתפתו אף פעם לרשימה של שחקנים מפורסמים.

חזיר בר

New member
אני לא מגיב אליך,אבל תרגישי כאילו

התיחסתי אליך אישית. צר לי שהייתי צריל לעשות את זה על הגב שלך,פשוט לא רציתי לפתוח נושא חדש על ציטוט אחד: "If someone would ask me if we should drop the bomb on Japan,i would say,yes,by all mean,drop the fucker,twice"

חזיר בר

New member
אתה מעליב אותי

שאני אשים ציטוט מהסרט הזה? וחוץ מזה,יש במשפט מידה של שנינות,אז פרל הארבור זה לא. נסה שנית. (ההודעה בלשון זכר אבל מתיחסת גם לנקבה,אם אכן נקבה את.)

אכן נקבה אני

חזיר בר

New member
ואם כבר פרצוף כועס

אז אני מגלה את התשובה: כוננות מידית,עם דנזל ושינגטון וג´ין הקמן (Crimson tide)

*ויקי*

New member
נכון!

"מי הטביע את מונה?" באמת הייה סרט איום, למרות השחקנים! שלכם, ויקי

IC4

New member
סרט גרוע

הסרט שאתה הזכרת דווקא נשמע ממש מצחיק הסרט הכי גרוע שראיתי נראה לי הולך לאהבה אסורה אבל מבלי להתיחס לסרט הישראלי הנורא הזה אני חושב שרציחות פשוטות אמנם סרט של האחים כהן, אבל עד כמה "עצמאי" סרט יכול להיות, זה היה סיוט מתמשך נוראי ומשעמם שלא מתקדם לשום מקום

yakir_g

New member
אגם פלסיד

זה סרט שהוא כאילו חיקוי של מלתעות או ים כחול עמוק בסרט מסופר על קרוקודיל שטורף אנשים בתוך האגם מראים ויש שם הרבה דברים מגעילים (הרבה חלקי גוף חתוכים)

חזיר בר

New member
מסתבר שלסרטי אימה יש הכי הרבה

פוטנציאל להיות הגרועים ביותר.

חזיר בר

New member
זה באמת מצחיק

אני מת על סרטים גרועים. ועוד כאלה שלוקחים עצמם ברצינות. דווקא רציתי לראות רציחות פשוטות,חשבתי שזה יהיה סרט טוב,בעיקר אחרי שראיתי את פארגו ואת אחי איפה אתה.

כל סרט עם .......

קמרון דיאז לא שווה צפייה היא משגעת לי את השכל - כל הזמן רק קופצת ומחייכת, מי לימד אותה לשחק?!? וגם זמרות שמנסות להיות שחקניות - שיפסיקו עם זה (ע"ע - מדונה, שר, ג´ניפר וכו´.......)

חזיר בר

New member
זמרות שהם גם שחקניות

אני מציע להם גם להפסיק להיות זמרות באותה הזדמנות ולחזור לעירה הקטנה שממנה הם התחילו את הקרירה המעצבנת שלהן. עכשיו,מעיון קצרצר התברר שאכן בחורה את,אז מצטער על ההודעה הקודמת שהופנתה אליך כבחור.

Noya_b

New member
שר וג´ניפר לופז התחילו בתור שחקניות

סתם שתדעי...

epitaph

New member
להתחיל מחדש

תרגום מגעיל וככה גם הסרט. ועוד סרט מגעיל יהיה אחרון גיבורי הפעולה שבגלל שהסרט היה כול כך גרוע אפשר להבין למה הוא האחרון...

למעלה