הסרט הגרוע ביותר

חזיר בר

New member
הסרט הגרוע ביותר

מעניין אותי,מה הסרט הכי גרוע שראיתם (מהסרטי זבל שעלו שלושה דולר,משדרים אותם בשלוש בבוקר בערוץ 4 ואתה מבין אחרי שלוש שניות שהם הכי אידיוטים בעולם), אז אצלי,זה לילו של הדחליל,על איזה דחליל מטורף שקם לתחיה ומפיל את אימתו על עירה שלווה (כמובן,עם סוד גדול),והוא עושה איזה נסיון אונס פטתי בסוף עם האצבע ועם קול מתכתי מוזר שכזה,ויש שם אפילו איזו הובלה לא ברורה לסרט המשך (אין לי מושג מה הם חשבו לעצמם).סרט הכי גרוע בהיסטוריה. (ראיתי אותו כבר שלוש פעמים,ואני נהנה כל פעם מחדש). אז שוב, מה אצלכם? נ.ב מישהו ראה את הסרט שפעם הקרינו,"גולשים נאצים חייבים למות?",לפי מעריב: (ממה שאני זוכר): "רעידת אדמה מחריבה את לוס אנג´לס,ונותרות רק חבורות גולשים אכזריות,הגולשים הנאצים שמטילים טרור,ומולם הגולשים הטובים,וסבתא אחת." כוכב 1. (וגם ל"לילו של של הדחליל")

** רוזבד

New member
קונטקט

הסרט קונטקט עם ג´ודי פוסטר הי ממש גרוע אפשר לקרוא לסרט הזה "סרט ערש" כי כשרואים אותו אפשר להרדם חופשי אני אישית נרדמתי באולם כשראיתי אותו

חזיר בר

New member
בהחלט

ואני עוד נשארתי ער רק כדי להתאכזב מהסוף של הסרט האפסי הזה. ומשפט שהכי עיצבן אותי בסרט: איך את יכולה להיות מייצגת אם את לא מאמינה באלוהים , 95% מהעולם מאמינים באלוהים. משהו כזה,בררררררררר. עוד סרט כזה שהייתי קרוב להירדמות: סיפור פשוט,תסלחו לי,ובטח יהו פה מספר אנשים שיחלקו עלי,אבל זה מהסרטים המשעמים שראיתי בחיים שלי,נשארתי לחלק השני של הסרט רק מתוך עיקרון,ומתוך כך שרציתי לראות עד לאן מגיע היכולת שלי לעמוד בדברים כאלה

^nurv^

New member
דווקא זה אחלה סרט...שגם עוסק

בנושא מעניין...המדע מול הדת..אין לי מושג למה אנשים לא אהבו אותו. אבל הכי מעניין אותי - למה המשפט הזה כל כך מעצבן אותך?

חזיר בר

New member
כי הוא לא נכון.

מאיפה הביסוס,הביטחון הזה... והדת הכל כך חזקה...עיצבן אותי לא פחות,האמריקאים ה"In God We Trust" האלה.

^nurv^

New member
תשמע...לצערי עדיין רוב האנושות

משייכת את עצמה לדת כלשהי, וכידוע, בכל דת הרעיון הבסיסי הוא יישות עליונה. יש מעט מאוד אתאיסטים בעולם.. עובדה עצובה, אך נכונה. והאמריקאים באמת לא משהו..

חזיר בר

New member
יסלחו לי יושבי הפורום

שאני שואל אותך שאלה שלא קשורה לפורום הזה, אבל מה דעתך האישית? בקשר לכל פסטיבל האלוהים האמריקאי הזה, והמחשבה שלך בקשר לישות עליונה

^nurv^

New member
אשמח לענות לך

דעתי האישית היא שהאמריקאים (יחד עם רוב העולם) הם מטומטמים (וסילחו לי על הלשון הבוטה) בקטע הזה. והמחשבה שלי בקשר ליישות עליונה היא שאין כזה דבר יישות עליונה. כפי שאתה יכול להבין...אני אתאיסט. מישהו חכם ממני (קארל מרקס) כבר אמר פעם ש"הדת היא האופיום להמונים"... הוא צדק.

חזיר בר

New member
זה לא סטאלין שטבע את הביטוי?

אני מסכים איתך גם כן... לחשוב שרוב העולם הולך שבי אחר סיפור אגדות,ושהם רק עבדים חסרי יכולת בחירה...עצוב. משהו יפה שקראתי: עלינו לבחור בכל מאודנו במחשבה שיש לנו זכות בחירה,כי אם אין לנו,הרי שמעולם לא ניתנה לנו הבחירה מלכהתילה.

^nurv^

New member
כן כן. עולם עצוב ממש בקטע הזה

ומשפט ממש יפה. התרשמתי.

חזיר בר

New member
ואתה יודע

במידה מסוימת הדברים האלה כן קשורים לסרטים,כי סרטים זאת אומנות שבוחנת הכל,יותר מכל אחת אחרת פרט לספרות אולי.

^nurv^

New member
אתה צודק...אבל

לפי הטיעון הזה אפשר להגיע בפורום הזה לכל נושא שבעולם...אבל זה עדיין פורום סרטים, אז רצוי שאת הדיונים על נושאים אחרים לא נרחיב יתר על המידה ונשאיר אותם למקום אחר...(אלא אם לשאר זה ממש לא מפריע)

חזיר בר

New member
חבל לקטוע דיון טוב

רק בגלל שהכותרת לא מתאימה לדיון עצמו,בנתים לא ראיתי התנגדות,חריפה או לא חריפה.

Chot

New member
ולי תסלחו על ההתפרצות

אבל אתאיזם לא מבטל את האמונה ביישות עליונה. אני לא מאמינה באלוהים שנוצר עבור כל דת שהיא, ואני מתיימרת לקרוא לעצמי אתאיסטית, אבל כפרט אנושי, אני לא מנסה להבין את נסתרי היקום, או לבטל התקיימות של יישות עליונה כלשהי, ולאו דווקא אלוהית.

חזיר בר

New member
אין בעיה,הרי זאת המטרה של פורום

את מוכנה להסביר לי מהי ישות עליונה שהיא לא אלוהית? ואני אומר את זה כשאלה,ולא כהתרסה

Chot

New member
הניי, וחסל הדיון. מפטיחה

אני לא חושבת שיישות עליונה ויישות אלוהית זה אותו הדבר. ואין שום סיבה לחשוב כך. שמות התואר שמתווספים ל"יישות" הם לא אותה מלה, ולא יוצאי אותו שרש. יישות אלוהים זה מושג שיצרו מן הסתם בשביל הדת. יישות עליונה יכול להיות (מבחינתי) כל דבר שהוא עליון על הגזע האנושי. (כמו הדוגמא שנתתי לגולדי אתמול, ותתקנו אותי אם אני טועה, כל העניין עם הקארמה, והדבר הזה שחוזר אליכם 3 פעמים רע טוב וכל מיני חרא כזה, לא יכול להחשב גם כיישות עליונה?).

חזיר בר

New member
כל דבר שעליון על הגזע האנושי?

נניח חייזר עדיף על הגזע האנושי הוא ישות עליונה? כי אם כן,אז אנחנו לא מדברים באותם מושגים

Chot

New member
אוף זה לא שלח לי את ההודעה

איך הגענו פתאום לחייזר? מישו גילה לך שגזע זה או אחר של חייזרים עליון על הגזע האנושי? ואני לא ממש יכולה לתת לך דוגמאות ליישויות עליונות, כזאת אני.

חזיר בר

New member
אמרתי חייזר עליון על הגזע האנושי

אוקי,אז אני אגיד מה אני חושב שמתכוונים שאומרים ישות עליונה: דבר כזה,שמכתיב את מהלך החיים בצורה מסוימת מופשט,ומעלה לתפיסתנו. אני לא מאמין בדבר כזה.

^nurv^

New member
ותסלחי לי על התיקון

ההגדרה של אתאיזם - שלילת קיומו של אלוהים (או של אלים). "זה לא שאני מאמין באלוהים שלא מתערב בעולם, אלא פשוט ברור לי שאין אלוהים." אם את לא שוללת את קיומו של אלוהים, אז את לא אתאיסטית. אולי את אגנוסטית? אגנוסטיציזם - השקפה פילוסופית המטילה ספק בקיום האל ותופעות רוחניות אחרות וטוענת שאפילו אם הם קיימים אין בכוחנו לדעת עליהם ולא כלום. "אפילו אם אלוהים קיים, הוא לא מתערב בעולם." את המידע לקחתי מאתר "חופש".

למעלה