הסרטן

• פותח הנושא shuk
  • פורסם בתאריך

shuk

New member
הסרטן

יום שני עשרים דקות אחרי תשע בערב איכילוב החדר שלי סגור איתי רמי קליינשטיין שר ברדיו רוח נושבת בחוץ רוח של חורף ולא של קיץ מביאה כמו את ריח ההדרים מהפרדסים הרחוקים מנערת טיפות אחרונות מענפי העצים שלוש מנורות דולקות פרחים בני שבוע ספרים מוסיקה אני כאן בחוץ המולה ברגעים אלו ממש אני שוכב לאיטי בבית חולים אני לבד אנשים שלנו מפוזרים בכל מקום אני מפוזר בין מכונות בבית חולים השלום מתפזר בין המוני הסכמים ההסכמים מפוזרים עם הרבה פציעות השמחה שחשבתי שתהיה מלאה בעצב חיכיתי להחלים אני עדיין מחכה מחכה אבל השמחה לא כאן השמחה במקום אחר לגמרי הרוח נושבת בחוץ לא של חורף או של קיץ אני שוכב בבית חולים כבר לא חי ועוד לא מת ואני כאן בוחן מצב של כבר לא ועוד לא ועד מתיי איכילוב יום שני תשע וחצי.

ילד-איש

הדרך היחידה לגרש את החושך היא להדליק את האור.. אמרו כבר, ואני חוזרת. לא - זו לא התנשאות, חומד. זה ניסיון.. חיבוק של כוח ממני.

shuk

New member
איש היה ...

היום היתה לי שיחה נשארו לך מספר ימים אמר הרופא ב12 לחודש אגדל בשנה מוזר אבל אני אמות ביום הזה אני חושב כעת רק למי אתן את כל הדברים אני חושב על נשיקה כעת חיבוק אהבה שלא תהא אני חושב ותודה למי שחושב עליי מחזיק מעמד כדי להפרד אני חושב....

תאום יקר...

מקדישה לך שיר משלי... ומקווה שבשורת האיוב אותה כתבת כאן... לא תתגשם - החזק מעמד נסיך קטן ! מגילות של חיים אגולל דבריו של הכהן בליבי יחולל אך האל לא עימדי סילחו נא לי אשא פני לתקרה הטיח מתקלף הוא כמו שריר ליבי חתיכות חתיכות על ריצפת חדרי שורפים הם בנשמתי ואת יקרה תשברי אותי בפחדיך תרמסי אותי בדאגתך אך תגידי אני אמך אתכנס לתוכי אמי יקרתי למה למה כואב בנשמתי סלחי לי כי מפחדת אנוכי ואצא מן החדר פיצפוץ הטיח תחת רגלי פיצפוץ הכאב בשדי הקדושה נשארת עומדת מאחורי אני טמאה, כבר לא מאמינה לא דורשת תורה ואמא... האם יום אחד תבוא אלינו השלוה ?! **** ואם איש יקר תאבד מעט אחיזה אצטט לך משהו שקראתי... כמובן שהנסתר הוא מעבר לנגלה ``אליה להמריא. ברור כצהרים: הכל נקדש במעוף האהבה.`` (מתוך השיר כוחות הרוך של ה. רולנד הולסט) מחזיקה לך אצבעות... כי מה חזקה היא המילה תקווה ענבל

shuk

New member
למלאך

אם אין אני לי - מי לי וכשאני לעצמי- מה אני ואם לא עכשיו - אמתי? ככל שתעמיק לחפור ככל שתכנס יותר פנימה תמיד תישארנה השאלות היסודיות ביותר חסרות התשובות מי אני- ולמי אני ומה באמת אני לעצמי ועד מתי תודה לך מלאך בודד הלואי ויכלתי לכתוב הרבה אבל האצבעות שלי היום כואבות

יודע...

ככל שמעמיקים לחפור ולחקור תהום מחכה ואני יודעת שזה קשה לראות את האור ששוללים לך את העתיד במקום לעסוק בשאלות חסרות פשר אלה אני מציעה לך לנהל יומן פשוט קרא לו מסע אל העצמי... נכון זה גם יהיה מעין מחקר - לא על העבר... לא מסתכלים לשם - אלה על הווה תכתוב על כל העולה על רוחך... במקום להטביע מילים כאן בפורום תנציח את שמך בחיים זה גם החותם הכי גדול שתוכל להטביע בחיים, לחיים שאותם אתה תשאיר מאחור (תרתי משמע חיים) לקחת מחברת ולכתוב מילים, מילים שישארו הן לנצח הן ינצחו בשבילך אולי גם יעניקו לך תקווה לא סתם כתבתי שתקווה היא כוח... אל תשאר שם בהד של דברי הרופאים חשוב מה אתה מרגיש כרגע... אולי תקשיב מעט לשירים שאתה אוהב... גם אם אין כוח האור יחדור אל ליבך ונוח ותן מנוח גם לאצבעות הכואבות...

אורמור

New member
שוק יקר..

החיים קשים להבנה.. המוות לא פחות.. להמצא בזמן של דימדומים.. בטרם עת ובככלות הכל.. המילים קטנות לא תבענה תחושות שמתעוררות כשקוראים אותך.. שולחת לך גל של חום מייחלת שכל יום שיהייה שיהייה מואר ככל שאפשר לא אומר מילים רייקניות אחשה.. ואחבק מכאן.. ואקווה ואייחל.. כל שתרצה..לו יהי השארת בי סימן.. חרטת תו.. וצער פושה.. אור

shuk

New member
מסיבת יום הולדתי האחרונה

איכילוב 19.30 אני אחרי ביקור רופאים דממה רק אני וגופי נזכר שבבוקר שאלה אותי מיכל `` שוק מה תרצה ליום הולדתך`` עניתי לנשק...תנשק אותי היא אמרה אבל את מכירה את גופי ואת פניי צחקה והלכה נשיקה כל כך רוצה להרגיש אבל יום הולדתי קרב ויום מותי כולם מחייכים וכאילו לא יודעים אותי אני יודע ארצה את נשיקת המות ליום הולדתי את הזו שתנשק למרות כל גופי ותלטף את כל ראשי ואלך עם חיוך. איכילוב 20.00

*קסנדרה

New member
רוצה שאבוא לבקר ??????

שוק מה רוצה שאביא כשאבוא?????? תכתוב לי איפה אתה שוכב , אבוא לבקר !!! מחכה לתשובה קסנדרה

shuk

New member
רק נשיקה

רק נשיקה כל שאבקש רק נשיקה אמרתי לאחות מיכל כששאלה אותי היום מה ארצה ליום הולדתי וזה לא קל לראות אותי את החברים אז...נעים להציע..קשה ליישם

shuk

New member
רק נשיקה

רק נשיקה כל שאבקש רק נשיקה אמרתי לאחות מיכל כששאלה אותי היום מה ארצה ליום הולדתי וזה לא קל לראות אותי את החברים אז...נעים להציע..קשה ליישם

shuk

New member
לאור

04.30 איכילוב אני כעת אחרי טיפול מאוד כואב מנסה לאזור את כל הכח שבי לכתוב אני מודה שקשה לי בלילה שוחחתי עם מישהי מאוד שונה ככה סתם ללא שום כוונה נתנה לי לחשוב על כמה דברים 4.35 מסביבי הכל פרחים כאילו שהקדימו את הזמן אדומים ואני אוהב לבנים אני חושב כל הזמן על הרגע האחרון רוצה לחבק לטעום את אשר לעולם לא אדע איכלוב 4.40

אורמור

New member
SHUK אל תאמר..

אל תאמר ``נעים להציע ..קשה ליישם`` אל תחוס על קסנדרה או על האחרים.. אנשים שבעת כזאת מציעים..הם מתכוונים גם אם המראה קשה.. נקלט פה על הצג ``התוך``..המקסים שלך שאליו אנשים מתחברים.. וכשמציעים את עצמם..קח אל תחוס חוזרת ואומרת..תן סימן ומקום.. נבוא.. אור

shuk

New member
לידידיי האהובים

כל אחד נושא אתו את בית הקברות האישי שלו. גם אני. כשאני ער - ער בית הקברות שלי אתי. גם כשאני ישן הוא ער, וחודר ומטריד מזכיר מכריז על קיומו. בית הקברות שלי הוא דיי קטן אבל עשיר מאוד. כל שעשיתי ולא רציתי לעשות, טמון שם בעפר תחוח ומטופח של מחשבות והרהורים. על בית הקברות שלי גדלים פרחים שממלאים את בית הקברות שלי בנחוח מיוחד ניחוח של לילה גשום,של נדנדה ישנה של ברוש זקן וענף,קיר טחוב דשה לח- כוכבים ממעל. בית הקברות שלי הוא לא גדול אין בו הרבה מצבות אך אלו שישנן חזקות מאבן. על המצבות בבית הקברות שלי כתוב רק שם ותאריך יום הולדתי הוא יום מותי כל שאחרי, זה העפר התחוח מסביב. גם כשאני ישן הוא ער הוא פעיל. לא נותן שישכחו אותי מזכיר ללא הרף שהוא קים- חלק מישותי בית הקברות האישי שלי. לחבריי החדשים אני אוהב אותכם וקשה לי נורא לעזוב אתכם קשה לי מרגע לרגע לכתוב אני חסר אונים כן היתי רוצה שתבקרו קסנדרה אורמור ומאיה צאר וגם המלאך שדיברתי איתה אתמול. זה קשה לי לדבר להפתח קשה לי עם המציאות אני חושש רוצה אבל גם פוחד שתגיעו וכבר לא אהיה לא רוצה לגרום צער לאיש ביום ראשון הוריי מגיעים חזקו אותי חזקו אותי לא אוכל לדבר כעת..לא אוכל איכילוב 16.10 אני הולך לנוח מקווה שאצליח אוהב. שוק.

*קסנדרה

New member
בבוקר העולם ורוד ותכול

שוקי בבוקר אלול העולם ורוד ותכול, מרעיף תנחומים. שמא לקום, להתנער מעפר האתמול, במחר להאמין? אולי לסלוח לאל על זדון לבבו, אולי להתחיל מחדש? יגורתי פן ילך גם הוא מאיתנו בלא ברכת פרידה.... שורות אלו לקוחות משירה של רחל המשוררת - בגינה לא יכולתי לכתוב, התעצבתי עמוקות הזדהיתי, איבדתי כוחות, אך לא לשווא קח מכוחי, שולחת אני לך אשכר חיבוק חזק ואמיץ אשר ילווה אותך וחיוך ענק שיכיל לבבך בכל רגע שלוח לך באהבה גדולה קסנדרה

shuk

New member
הבוקר שלי

חשבתי שארדם אתמול בלילה והיו לי את כל הסיבות בעולם לעשות כן ואני מודה גם חשבתי על בקשתך להגיע. אבל לא נרדמתי והמשכתי לדבר בשעה שתים בערך התקרבלתי בחדר הקר רציתי את החיבוק ואת המגע אבל הראש שלי לא היה שליו המון דברים התרוצצו לי בו וגם התרופות לא הועילו לכך בשעה ארבע קמתי לטיפול ( אני שונא את הטיפולים הללו ממש שונא שונא) קראתי שוב לאחר מכן בשארית כוחותי את בקשתך שוב ונעמת לי...

*קסנדרה

New member
שוק יקר

שוק יקר אני כאן, 10 דקות נסיעה מאיכילוב. אבוא, אביא ליצן, אביא בלון, אביא פרח, אפתח חלון נעוף אל על, תרצה תחזור, תרצה תישאר. אבל לי...... תן לבקר ....... מחכה לתשובה קסנדרה

shuk

New member
לקסנדרה בעלת לב הזהב

תודה לך תודה לכם כבדו את פרטיותי כבדו את רצוני היו עמי ולא לידי מתחנן ומבקש לפרטיותי בבקשה בבקשה ואני מצדי אדאג לעדכן ולשתף אבל מכאן.

*קסנדרה

New member
שוק יקר בעל נפש טהורה

שוק יקר מכבדת את בקשתך, בהחלט. והרשה לי להקדיש לך שי צנוע מכאן. לילות לבנים דרכים רבות ולא מצאת אחת הלילות ארוכים ולא באים אל קיצם הימים מעוננים והשמש לא עולה רוח נושבת ומלטפת אותך ברוך ויד ענוגה, נשלחה אליך ומבטיחה, מחר אחר, עולם אחר... בעיניים עצומות תחלום בעיניים פקוחות תחלום בגופך תחלום - בלילות לבנים שלא באים אל קיצם. אני פה, ואקרא בשקיקה כל מילה שתכתוב אנחנו כולם איתך. קסנדרה

למעלה