הסרטים של ג'ניפר...

itay is back

New member
הסרטים של ג'ניפר...

עכשיו לקחתי את "עיני מלאך" וזה דווקא בכלל לא סרט יפה, השעממתי, מה שכן ג'ניפר נראית שם פצצה עם שיער בלונדני, זה יפה לה, בשלב מסויים של הסרט הפסקתי להסתכל עליו והסתכלתי רק על ג'ניפר בלי להתרכז בסרט... אבל אחותי דווקא אהבה את הסרט והיא בכתה... והיא אמרה שג'ניפר משחקת שם פשוט מדהים!!!! הסרט שהכי אהבתי של ג'ן הוא "תא קטלני" ואחר כך "עד כאן" ואחר כך "אנקונדה", איזה סרטים של ג'ן ראיתם ומה האהובים עליכם

Lopezit

New member
סרט בכלל לא יפה????????????????????

זה הסרט השני האהוב עליי של ג'ן!!!!!!! הראשון זה עד כאן... איך אתה אומר סרט לא יפה??? הוא סרט מדהיםםםםםםםםם ומאיפה לקחת??

jlo9

New member
עיני מלאך סרט מדהים!

אחד הסרטים היותר טובים של ג'ן. אבל מקום ראשון אצלי זה עד- כאן וסלינה.

itay is back

New member
לקחתי בספריית וידאו....

וזה בכלל לא משהו.... השתעממתי והסתץכלתי רק על ג'ן

יש כמה סרטים

שעדיין לא ראיתי.... הסרט האהוב עלי ביותר זה סלינה, יש בו את המשחק הכי אמיתי של ג'ניפר

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifוואי איתי...

אנחנו מזה ההפך...חח אני לא הבנתי כלום בתא קטלני...לא כ"כ אהבתי..בעצם סרט יפה..ויש קטעים כאלה שמתרכזים טוב טוב טוב טוב ויש שלא אני מהת על עיני מלאךךך!!סרט מושלםםםםם אבל הכי מושלם-ללא ספר-עד כאן ומארגנת החתונות-הכי אהבתי!אי אפשר להחליט ביניהם כ"כ כי זה סוג סרט שונה לגמרי..

Lopezit

New member
איתי אתה מוזר חח

אתה היחיד שלא אהבת תסרט! איך אפשר לא לאהוב סרט כזה?????

itay is back

New member
חחח לא יודע...

זה כזה סרט לא קשור ולא הבנתי למה אחותי בכתה בו, מה שכן היא צדקה שג'ניפר משחקת שם מדהים, אולי לא הבנתי כי הייתי עסוק כל הזמן בג'ניפר... כי ג'ניפר בלונדינית זה שילוב קטלני ואי אפשר להתרכז בסרט, ג'ניפר פשוט נראית שם כוסיתת, הלוואי שלקראת האלבום החדש היא תצבע לבלונד שוב.. ולירון, איך אפשר לא לאהוב תא קטלני... זה הסרט הכי יפה שלה, אבל אולי את לא אוהבת סרטי אימה בגלל זה, מה שכן, הסרט הצליח לה בטירוף ונכנס על השבוע הראשון לראש טבלת שוברי הקופות..

itay is back

New member
חחחחחחחחחחח

קראת אותי עכשיו שירה
וכן, זה באמת סרט קצת קשה להבנה...

שירה אני הבנתי ת'סרט..*נדמה לי*

זה שהמציאו מכונה שאת נכנסת לנפש של הבן אדם ומנסה לרכך אותה.. ואז היא ניסתה להכנס לנפש של הרוצח נשים המגעיל ואז היא הבינה שאבא שלו התעלל בו משו כזה והיא שינתה את זה משו כזה.. אם זה לא זה אז כנראה שלא הבנתי ת'סרט...

זה לא סרט אימה.. איך אתה משווה?

אני אוהבת סרטי אימה.. אבל זה היה מוזר ודוחה זה לא היה מפחיד.. חוץ מהחלק שהיא נכנסה לו לגוף שם היו קצת קטעים מפחידים.. הסוס שנפלו עליו סכינים וכאלה אבל זה לא היה מפחיד..

itay is back

New member
זה עניין של טעם...

אני דווקא אוהב את הסוג הזה.... זה סרט כזה מוזר עם אווירה אפילה ואני אוהב כזה סגנון, והסרט דווקא נחשב אימה, זה הסרט הכי טוב של ג'ניפר ואחד הסרטים היפים ביותר שראיתי

זה סרט שאתה יוצא ממנו עם הרגשה

של אמממ לודעת מאין פחד מעורב עם הרגשה מוזרה כזאת שקשה להסביר..

מה???????!?!?!????

עיני מלאך מקום ראשון ברשימה אצלי אחריו מארגנת החתונות והסרטיםשהכי פחות אהבתי שלה זה אנקונדה, עד כאן ותא קטלני שזה סרט שנע אצלי בין מוזר לדוחה.. אבל עיני מלאך זה הסרט הכי מהמםםםםם שלה הוא כל כך עצוב ויפה..

עיני מלאך זה הסרט האהוב עליי../images/Emo70.gif

וכל הסרטים שלה יפיםםם מדהימיםםם!!! אני לא יכולה אפילו לדרג כי אהבתי את כולם! במיוחד- מארגנת החתונות, יפה במנהטן, עיניי מלאך (כמובן..)
סרטים מהממים

למעלה