הסקר השבועי

אייבורי

New member
הסקר השבועי

טוב חזרתי מחדר הלידה רוצה לומר לכל ידידי פה, שהיו לי מספר תהיות קלות בחדר הלידה אבל מחשבה אחת שובבה קפצה למוחי הקודח בזמן ההמתנה (כן 17 שעות בחדר לידה נותנות המון זמן למחשבות שובבות) האם נשים שצועקות וצורחות בזמן הלידה גם צועקות בחדר המיטות, האם את\ אתה גונחת\צועקת\או נאנחת בזמן מגע מיני ????? שלכם אייבורי ותודה שוב על הברכות

אייבורי

New member
ורק אני ואנוכי גונח מיכולם

כן אני מהגונחים, לא יודע למה אבל צעקות לא יוצאות לי משום מה גם לא מרגיש צורך לצרוח. אבל אישית חושב שכל הצועקות בחדר לידה צורחות גם במיטה. סוד נוסף קטנטן, בזמן השאגות בחדר-לידה עמד לי בטרוף

nerissa

New member
בואנה ! אתה סוטה מופרע!

עמד לך בחדר הלידה?? כאילו.. איכסססססססססססס בעלי היה עסוק בלצלם מכל הזוויות. על חצובה עמדה מסרטה והוא התרוצץ והפריע לצוות עם מצלמת סטילס. סטודיו הוא פתח לי שם! כמעט זרקתי עליו את התינוקת כשיצאה! אני הרעשתי בחדר הלידה ואני מרעישה בחדר המיטות כולי רעש אחד גדול. אולי אני צריכה חתימה בסגנון: "גם אני נושכת כריות. ואת?"

אייבורי

New member
חחחחחחחחחחח

אני נושך ציפיות חוצמזה גמני צילמתי בחדר לידה ואפילו הייתי עוזרת מילדת תראי איזה שאקל "פוש פוש מנוחה,,, פוש ..ללחוץץץץץץץץ יפהההההההההה"

אסתי69

New member
../images/Emo6.gif וואי הרגת אותי

אחלה מיילדת תצא ממך אייב :)) וכן אני מהצורחות גונחות בקול רם ומרעישות עד לבוא המשטרה/שכנים או ........ השקט שאחרי :))

תבור.

New member
לצרוח לצרוח מילא

אבל באמצע יום העבודה ??? תגידו בנות אין לכן מה לעשות לפני הפסח ?

נו, גם אני../images/Emo2.gif

אייב באמת.. כבר היה עדיף שתשאל מי השקטות כאן.. נהיה לי כאב ראש על הבוקר מכל הצעקות האלו.

nerissa

New member
אוהוווווווווווו

ואיזה מראה משובב נפש שזה! אבל אני לא זוכרת רעש. התאפקת לכבוד נוכחותי, תרופה שלי?
לא - לא היה רעש. רק אנרגיות בכל צבעי הקשת שטסו בחדר כמו זיקוקים די-נור
<מרים כמעט התעלפה לי
>

אסתי69

New member
זה כי את היית :)

את יודעת בושה נימוס טוב שלא היית בבי"ח כשהיו לי אורחים אחרים אבל זה מענין לשמוע על הצבעים ספרי לי }{

תבור.

New member
../images/Emo124.gifאסתי אסתי

מילא הנריסה אבל את ?? לא מאמין תני לי הוכחה

תבור.

New member
נו באמת אסתי ?../images/Emo11.gif

זו הוכחה זו? ממך ציפיתי ליותר יצירתיות ומוחשיות

אסתי69

New member
המממממממ

יש מן הצדק בדבריך רק שאין לי שמץ מושג איך אני מעבירה לפה את מה שאני........ משמיעה שם :)

תבור.

New member
תעבירי לי אישית

ואני כבר מבטיח להיות מליץ יושר שלך כאן בפני כוווווולם.

Master Eagle

New member
בדרך כלל גונח

לצרוח? לא הסגנון שלי...אני כל הזמן בשליטה ויכול בהחלט לשלוט גם בתגובות שלי.....אולי אני מפסיד חלק מההנאה, אבל כזה אני

למעלה