הסקר השבועי

nerissa

New member
שום פוש ושום בטיח!

זה הדבר הכי מעצבן שקיים.. כאילו - את נקרעת מבפנים ומישו מהצד צורח לך באוזן להרגע ולנשום באיזשהו קצב בלתי אפשרי. זוז! תן להוציא את הדבר הזה ממני וזהו! מי שהמציא את הנשימות האלה.. צריך להרוג אותו!.. בעצם.. הוא כבר מת.

אייבורי

New member
חחחחחחחחח

דווקא היא הייתה צריכה עידוד ומאחר וכל המעודדות היו עסוקות נאלצתי לעודד אותה בכוחות עצמי חוצמזה מה דעתך על זה
+ ן

nerissa

New member
חיובית ביותר דווקא!

סוויטייייייייייייייייייי תגידי לו! הוא מחרמן אותי
הוא מצייר לי ציורים אירוטיים ובאקווריום שלי הדגים כבר התנפחו ללווויתנים! תגידי לווווווווווו

אייבורי

New member
זה לא אני

פשוט אין פה שום סמלים לבידיסאם וזוד וסוויטי לא דואגים לנו אז תמיד שיש מחסור היצירתיות גדלה (ואני עכשיו בחודש לא-לא ....את יודעת כמה זה קשה לבד)

nerissa

New member
אייב.. מותק..

לא מניין אותי כמה קשה לך לבד. יותר מעניין כמה קשה לך ביחד.. תן לי לדאוג לקושי.. אתה תדאג לרכות
ואתה צודק בנוגע לאייקונים. אני זקוקה נואשות לתפוז עם גאג! מהרררר!!

Master Eagle

New member
אפרופו קושי ורכות

הידעתם שאחרי הגיל הרך מגיע הגיל הקשה ואח"כ שוב הגיל הרך? ומה הדבר הכי קשה לגבר? להכניס אותו רך...

nerissa

New member
אאוץ'. זה כאב

לקחתי את זה אישית
ואין כמו לשמוע את בן הזוג משמיע קולות הנאה. זו האורגזמה העילאית ביותר שאפשר להעניק לכנועה

תבור.

New member
נריסה קבלי תוספת

לשמוע את בן/בת הזוג בכלל זו האורגזמה העילאית

Z o d i a c

New member
עמד לך בחדר הלידה???

הנה ארוחת הצהרים שלי מגיעה....הנה היא יוצאת.... איבורי!! פומלית, תגידי לו משהו!! אין מילים בפי למשמע הזוועה!! אישתך שתיחיה סובלת ואתה מתענג מזה???

תבור.

New member
והתשובות שלי לסקר

1. אני לא צעקתי בחדר לידה 2. אשתי צעקה בחדר לידה ואם הייתה צועקת כך במיטה אז בטוח שהמשטרה הייתה מוזעקת. 3. אני נאנח גונח בחדר המיטות (ולא רק שם) 4. אם בת זוגתי לא נאנחת גונחת - אז אני צועק עליה ! ..

Pixy led

New member
../images/Emo2.gif

אני חושבת שכמו כל חוש אחר, גם חוש השמיעה יכול להוסיף המון לאקט המיני. מה שאומר שכן, אני אוהבת קולות... אוהבת לשמוע אותו נאנח, אוהבת לתת את המשוב הקולי בעצמי. לגבי צעקות... קורה כשאין ברירה, יש דברים כואבים.
אף-פעם לא ילדתי, בכל-מקרה, כך שאני (עדיין!) לא יודעת את ההקבלה.
שאלת סקר נחמדה!

Z o d i a c

New member
גונח? בהחלט!

לא מרעיד עולמות אבל יותר חשוב לי לשמוע את הצד השני גונח, אחרת אין מצב שאני אוכל לגמור.

זכרונות

פעם כשצרחתי אז החבר סתם לי את הפה עם היד שלו מפחד שהשכנים ישמעו אז הוא צרח במקומי למה ?? כי מרוב כאב נשכתי לו את היד

למעלה