*****הסקר השבועי*****

סאמקם\ן

גלוריפיקציה=האדרה= המממ...לצייר הכל יפה יותר ממה שהיה באמת. [Better then the real thing חחחח]

עכשיו אתה גם מקלל..

שניה.. שולחת לך מסר... עם הכתובת.. בוא תרביץ לי וזהו..

נשית~37

New member
איך בסופו של דבר

כל השאלות שלך מתנקזות לתשובה אחת זהה חחחחחחחחחחח

sahr12

New member
אז מה רע לכתוב..האדרה???ינע:)...

גם נשמע יותר חושני...גם נראה אצילי משהו....בשביל מה שמות של מוגלות בשביל מה?????????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

משחק אותה שפת בית מירקחת

פפפפפפפפפפפפפפפככככככככככככככככככככככככככככככ בין הרים ובין סלעים הצדיק ברח כסף...,

מישהו קרא לי?

מה נושא הדיון? איפה אני בכלל? חחחחח עזבו אל תשאלו כנראה שיש לי מחלה נדירה, נרדם לי חצי הפרצוף הימני, הולכת לרופא לקבל דיאגנוזה. מקווה שאין לי איזה גלוריאינפקטיזציה.

בגלל

- החופש (לא רק המשפחתי, החופש בראש- אין מחוייבויות, משפחה וכד´) - האפשרויות (אם כי היום, ללא מוסריים, יש לא פחות...) - החיילות (המממ...) ו...ו...ו... טוב נו, מה זה רלבנטי בכלל? חחחח

טליה34

New member
בד"כ

יש קשר ישיר בין גיל לבשלות...... אבל רק בד"כ כי יש כמובן המוני המונים של יוצאים מן הכלל. ובאופן כללי.....התשובה היא "כן" לכל השאלות. אם הייתי היום בת 22 עם הנסיון והידע שיש לי היום.... YYY לא כדאי אפילו לחשוב על זה......חחחחחחחחחחחחח אבל יודע מה? ממש לא הייתי רוצה להיות בת 22. טוב לי עם הבשלות והבגרות של היום.

טליה34

New member
זה כי אני

מסתתרת מאחורי העץ...... נשיקות גם לך סערון. אני? כאן, שם ובכל מקום.......כל הזמן.

לא שאני מומחה גדול... ../images/Emo13.gif

בפרספקטיבה לאחור... מתחילת ה"קריירה"... הכל נשאר אצלי אותו הדבר... לטוב ולרע. באופן כללי אני חושב שהעניין מאוד אינדיבידואלי. יש גברים שככל שהם מתבגרים,הם נקלעים לשעמום מיני,הזנחה,חוסר זיקפה,גמירה מהירה,ושאר באסות נוראיות, ויש כאלה שלא....

מייק זה תלוי באובייקט מולם!

הוא יכול להיות בן 88 ותמיד זקוף. הכל מתחיל ממה מבינה העין.

בולשיט וו´מן!

יש גברים בני שלושים ו.. עם בת-זוג מושכת מאוד שמשום מה איבדו את זה, וכבר לא מזדקר להם כמו פעם... הדבר המיוחד הזה שקשור אליו בקשר דם, בוגד בהם שוב ושוב ומסרב לשתף פעולה.... נורא....

זה בול בול מה שאמרתי

היא יכולה להיות הכי מושכת אחרים. אבל יש את זה שניגמר להם ממנה.מיאוס! וזה מדעי ובדוק במעבדה מתחת לבית שלי...

תזכורת... (הייתי מוכרחה...../images/Emo98.gif)

שמעתי... שככל שהגברים צוברים יותר ניסיון.. (קרי.. מתבגרים..) הסקס הופך פחות ופחות.. ואילו הנשים.. ככל שהן מתבגרות.. הסקס הופך יותר ויותר. לא ככה?

למעלה