*****הסקר השבועי*****

התשובה- כן

משתפר. משתפר מאוד. משתפר ביותר. ואין כמו פרטנריט בגיל 40. או שסתם מזל יש לי?

לדעתי ,,,,,,,,,,,,../images/Emo6.gif

השאלה הזו נועדה לי משהו למעלה שמע אותי חחחחחחחחחחח שנים אני עושה את הסקר הזה כל החברים של הורי , בעבודה חחחחחחח אופו לא ,,,, כל התשובות היו זהות לתשובתכם ,,,,, לדעתי תלוי מה רואים לפני כן בוידאו או בעולם שלנו המחשב עושה עבודה נפלאה ,,,וכבחורה צעירה לא רחוקה מגיל 22 הסקס נפלא בכל גיל תלוי עד כמה אתם יצירתיים וחושקים בבני הזוג.

sahr12

New member
איך אמר חכם סיני זקן.....

כל עוד לא טעמת טונה במים אז טונה בשמן הכי טעימה...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........ שמח שאת נעזרת בסקר הזה....

אני עדיין בתולה באוזן

אבל ידוע לי ככל שאני מתבגרת אז משתפרת מאוד בראש. הבעייה יותר בניצוץ. שהוא כבר לא פיצוץ. אז הכל מבחינתי זה לטחון מים בראש. ומים עם טונה זה רק מיאוש. בנתיים יש ידיים לשעשוע "הטיפוס" עד כאן....רות עבור

אז דעתי היא כזו...

נתחיל בזה שבכייף הייתי חוזרת לגיל הצעיר שלי בחיי חברות שלי אמרו שבטעות נולדתי בחורה, הייתי מזיינת אותם על ימין ועל שמאל, ובכלל לא רציתי חבר אז ואם כבר מישהו הצליח ללכוד אותי ברשתו, חופשי בגדתי אז...ואני מדברת שהייתי צעירה פרועה וחסרת רסן, הייתי חולת סקס בטירוףףףףף... אבל משהתבגרתי והתחתנתי למדתי משהו חשוב מאוד על גופי ועל הסקס בכלל אז שהייתי צעירה אומנם זה היה עונג הסקס, אבל היום מרגישה שאני מכירה את גופי ואת גופו של בן זוגי הכי הכי טוב שבעולם(זה לא כמו אז שהייתי צעירה שכל מה שהעסיק אותי זה להתפרע ולגמור עשרות פעמים בלי להתיחס בכלל לאהבה למשחקים רק להזדיין בפראות ממש ככה) מה שנותן לי ולו את הסקס שלדעתי הכי איכותי, מה גם שאני מאוד ליברלית וחובבת שינויים, זה גם מוסיף גוונים מאוד מיוחדים לחיי הסקס שלנו.. אני יכולה לומר בפירוש שהסקס אצלי ואצל בן זוגי היטיב עימנו יותר ויותר משהתבגרנו... סער בוא רגע למה שוב מדברים על סקססססס אני יהרוג אותךךך ראבקקקקקקקק חכה קצת עוד מעט ה15 לינואררררררררר חחחחחחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
כשאת מתעוררת את מדברת...

בפתיחות שאני מאוד מעריך. איפה הייתי כשהיית צעירה ינע.........:)..חחחח תהנו.

אומרים שחתונה זה שיא האורגזמה

זהו נגמר. מתחילים חדש. תתפללי שלא יקרה בדיוק בזמן שצריך להיות במקלט אז התחזיות שלך ... חחחחחחחחחחחחחחחחח

נשית~37

New member
יפה לך בחתימת שפתיים חחחחח

הקשר הוא שדרדסית הביאה את הסקס עם בעלה לגלוריפיקציה אופטימלית נטולת אניגמטיות ודיסוננסיות.....חחחחחחחח. עכשיו ברור?

אה שו מה נשית???????../images/Emo5.gif

(מגרדת בראשי) דברי עברית פשוטה בבקשה..לא הבנתי מה כתבת למנהל חדר הכושר,חחחחח

סיצי נשבעתתתתתת לךךךךךךךךךך

אם ב15 לינואר הסאדם הזה אימח איסמווווווו ישלח לפה טילים אני אישית רוצחת אותו, למה אם אותו יום אני לא מרגישה זיןןן סוף סוף, נראה לי אני מכניסה לו ישר ל*** אחד כזה ארוך וכואב.. הרגת אותי עכשיו עם התחזית הזווווווווווו ואני בונה על אותו יום חבל לך על הזמן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אל דאגה מסר נשלח לקבינט

ובמיוחד למקורב שלי בוש, סבתא הייתה המאהבת של הדבל דבליו אבא שלו. ובקשתי שידחו הכל ביום אחד בגלל שאותו יום צריך לצאת עשן מאיזה בית הונגרי. והתשובה חיובית.

מקסיקני

New member
תגידו....זה לא השרשור הכי ארוך ?

איך זה שתמיד קורה ששרשורי סקס הם הכי ארוכים פה? =====סקר=====> מה זה אומר? למה זה? איך זה? ולעזאזל...מה זה בכלל? סורי לא מבין בזה... מבחינתי מה שיש זה מה יש....וכדאי להפיק מזה את המיטב שבמיטב... לכן כגודל ההשקעה גודל ההנאה....במיוחד שיש גודל לבנות עליו ..חחחח

TheDove

New member
יחסי מין או אהבה ?

יחסי מין - אם זה סקס כמובן שיותר מרגש ויותר עדיף זה עם אנשים אחרים, כל פעם משהו חדש, שונה, ולא צפוי. אבל אהבה ראבאק !!!! אם זו אהבה - אז ממנה ורק ממנה וזה הכי טוב בעולם להישאר לנצח. יחסי המין יהיו הכי טובים וכל יום יהיה יותר טוב זה לא קשור לנשואים זה קשור לאהבה.

שונה-חדש....

לא אומר טוב, ויחסי מין-סקס- אם אתה מוציא אותם מהמשוואה של אהבה- חייבים להיות טובים :)... אם כבר אז כבר, כי ללכת על משהו פחות מזה, זה סתם ביזבוז זמן... ושוב תיקון קטן, יחסי מין טובים לא כל כך קשורים לאהבה, אלא יותר לפתיחות, לרצון בגיוון, ולקשר הזוגי. היה לי מקרה שאהבנו מאוד<אני והחבר אז>, והסקס לא היה משו, וגם קרה לי שלא אהבתי והסקס היה משו שלא מהעולם הזה, מישהי אמרה כאן "מסע בדיוני"....וואלה זה היה כך ...

למעלה