הסקר היומי

babylon_a1

New member
אני חייב להזהיר אותך

לפני שאני אציע לך קפה או עוגה או שניהם שמי שנכנס לפורום גם הוא נוצרי שמגדל אבוקדו בקטמנדו נשארו להיות חלק מהפורום אז ההצעה הראשונה תברחי, לפני שיהיה מאוחר

הממ.. אז אני אהפוך לחלק בלתי נפרד

מכם.. זו אכן סכנה ממשית
אבל אני בכל זאת לא אתנגד לקפה או עוגה.. ובטח שלא לשניהם גם יחד

admor

New member
ברוכה הבאה נערת בפלה

אצלנו בירושלים קרוא לוופלה בפלה. את הבפלות את תביאי לבד. קפה ותה על יורי.

justchip

New member
אחד מהשרידים שנותרו מחיינו החרדים

הוא המנהג לפיו אסור לכתוב ח' יותר מפעמיים בהודעה, כדי לא לפגוע ברגשותינו הפוסט-דתיים אבקש להקפיד על כך בעתיד. תודה!

barr1969

New member
חכה עם הקפה

חחחחחח זה יכנס חחחחח לה חחח לכוס, חחחחחחח איזה צחוקים יהיו חחחחחח למשפחה שלה ולדירה בתל חחחחחחחח אביב. התפקיד שלך פה<כל עוד אתה בתפקיד> לשמור על קטינים, לא להדיח אותם לשתות משקאות. ונ.ב. לסיום אינשאלללה ידיחו אותך איזה חחחח זה יהיה

uri80

New member
אמת, רצוי בירה. וברוכה הבאה לפורום

נערה באפילה

rigoletto111

New member
והיא עוד עלולה להפוך

ליוצאת בשאלה בעצמה! ברוכה הבאה בצל קורתנו (מה הביטוי הזה? מציעים צל של קורה אחת? בטוח שהיא שחיפית וזה יספיק לה?)

בוחר באפשרות 7.

מה 7? מה כמה? אויי זה ישן!!!! אגב87 כבר שאלו את זה יותר מ 87 פעמים חלאס נמאס..עיין בקישורים של הפורום או מישו יראה לך יש את זה כבר איפשהו.

babylon_a1

New member
חוק מספר אחת של היוצאים

לא אוהבים חוקים לא משנה איזה חוקים

אגב87

New member
היי היי

להרגיע להרגיע, לא התכוונתי לעורר את האריות מ.. דבר ראשון זה לא עולה כסף לאף אחד עוד הודעה דבר שני אני מעל שנה בפורום כאן ולא זכור לי כזה שרשור דבר שלישי התווספו המון יוצאים חדשים מאז וסליחה עם הצלחתי לעצבן אותך (ברור לך שזה לא היתה כוונתי)

uty76

New member
3

להבנתי קיימת אלוהות. הספקנות שלי היא ביחס לדת ולא ביחס לאל.

6

אני יודע שזה קצת לא מקובל, אבל קשה לי מאוד להבין איך העולם המורכב שלנו נוצר מעצמו. התווכחתי בעבר לא מעט על הנושא ונכון להיום אני "מאמין" שמישהו יצר את העולם. אני לא משתמש במילה אלוהים כי יש לה המון קונוטציות שרחוקות מאוד ממה שאני מאמין בו. אבל כן, לא נראה לי שכל זה נוצר במקרה. לעניות דעתי השאלה החשובה והרלוונטית היא האם אתה מאמין במישהו שמשגיח ומכוון את העולם וזאת משום שהשאלה לגבי קיומו או אי קיומו של אלוהים עשויה להיות מאוד לא רלוונטית לחיי האדם (כמו במקרה שלי) ולמי שתהה - אני לא מאמין שמישהו משגיח או מכוון את חיינו ולסיום: הידעתם שהרמב"ם לא האמין ב"השגחה פרטית" במובנה המקובל? לדעתו ההשגחה קיימת רק על בני אדם. על חיות אין כלל השגחה פרטית אלא "השגחה מינית"

justchip

New member
מה אם דאיזם -אני מוספה אותו כמספר 6

ומזיזה את אחר ל-7. אני אתאיסטית.

למעלה