*******הסקר היומי*******

sahr12

New member
אני ורעייתי צופים בטלויזיה...

לאחר דין ודברים ארוך...במסגרת הסכם קיבוצי...במהלכו נשמעות טענות על קיפוח.."אתה לא יושב איתי".."אתה ואתה..ואתה.." כולל ניספחים כולל עיצומים...חחחחחחחהיא נכנעת ויושבת מאולצת על הכורסא לידי... רואים משחק!!!!!!!!חחחחח..(פעם הבאה אני יושב איתה...לסרט..) היא מביאה שפופרת קרם רגליים...(רפלקסולוגיה אלא מה...)חחחחחח אני מכין שתי ג´ארות של תה..עם אדנית של נענע...ויושבים... היא מרימה כפות רגליה מניחה על ברכיי.....ומבקשת..תתחיל!!! אני: סממאאאאאאאאקקקקקקקקק........איזה ריח...... היא:היית מת! אתה עם העור המת שלך סוליות של נעלי המגפר......חחחחחח אני:ששששששששש..סתמי! המשחק מתחיל..... היא:איי......אחחחחחח.....תוסיף קרם...... אני:תרגעי! השפופרת הזו..130 ש"ח...אין לך וזלין??? היא:מי נגד מי?????? אני: אחותך....נגד אימא שלך...חחחחח למה לא תלכי ל...לשתות קפה??? היא:אתה מתחילללללללללללללל?????????????תעשה מסג´ותשתוק.. אני: רואה החמצה....מסנן קללה....."בן זונה....." איזה אופסייד??? היא: אופסייד???????זה כשהשחקן נשאר לבד נכון?????? אני: לא עונה..... היא:נכון או לא נכון??????????? אני: באימממא שלך....תני לראות....."כפרה"..... היא:כשהשחקן רץ לבד זה אופסייד????????? אני: לא!!!!!!!!!!!!!!!כשרודפים אחריו.....זה בגלל שהוא גנב ארנק...... היא:חחחחחחח..יאאלה,נו......איזה מרגיז אתההההההההה....אין לך סבלנות אליי... אני: תגשי לעזרה סוציאלית......ותתלונני...... היא: תעשה גם ברגל השנייה ,אתה כבר 30 דקות בכף רגל אחת... אני:...איככככככ...איזה אצבעות בונגילות יש לך....את מאריכה ציפורניים או שזו הדבקה??????? היא:......היית מת!!!אתה מנייאק לפעמים...... אני:שנייה ,תרימי תרגליים יש לי פיפי...... קם לחדר שינה.....סוגר תדלת עם מפתח...ורואה משחק בשקט...... אחרי 10 דקות....אני רואה תצל שלה מבעד לזכוכית של הדלת... תפתח!..נשבעת לך....תפתח....תפתח!!!!!!!!! פתאום.....פלופ!!!!!!!!!חושך!! היא מורידה תשלטר.......חחחחחח אני יוצא כמו שפן......וממשיך לעשות רפלקסולגיה...עוד מחצית.. ועוד לא דיברנו על הבכיות בסרטים...

yafit75

New member
עד שיש בינינו הסכמה לתוכנית טלויזיה

או משהו שאנחנו רואים ביחד,,, זה דבר אחד ויחיד,,,, כדורגל!!!!! לפחות זה,,,,,

nightroll

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

הורידה לו את השלטר....
מגיע.

yafit75

New member
הורידה לו את השלטר,,,פףףףףףףףףףף

ועוד באמצע משחק,,, WAY WAY ,,, אני הייתי מתה,,,, מעצבים,,,, שיעשו לי הכל,, רק לא סיגריות וכדורגל,,,,

sahr12

New member
ממש הכל???חחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........ שנייה,רץ לתמונה.....

yafit75

New member
ימניאאקקקקקקקק!!!!

איזה ראש יש לך אתה,,, תגיד לי,, מה נגמר עם השלטר הזה,,,,? החזירה לך את הכדורגל בסוף?

קסומה

New member
סרטים........אממ

גם אני מקבלת מסאג´ ברגליים, שאר הביטויים לא............
על נושא הסרטים הוא אחראי, מביא סרטי DVD שרחלי המוכרת ממליצה לו. כל שאני צריכה לומר לו זה איזה סגנון סרט אני רוצה. בדרך כלל אני נרדמת בסרטים והוא מעדכןאותי בבוקר שלמחרת.

למעלה