*******הסקר היומי*******

sahr12

New member
*******הסקר היומי*******

כזוגות נשואים.....או אפילו כבודדים...אנו צופים בטלויזיה... (מה הקשרררררררררר???מהרהרת נשית ומושכת תגומי של החזייה.....חחחחחחחחחח) אילו תוכניות אנו אוהבים לראות יחד עם בן-ת הזוג??? (אם בכלל) האם את-ה בוכה בסרט????? מה אומר על זה בן-ת הזוג??? מי קם להכין לשתות באמצע הסרט?? דברו,אוליי אנחנו באותה תכנית.........חחחחח

חחחחח סער נשית בסוף תשם../images/Emo88.gif

על ראשך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מושכת תגומי של החזיה אאוץ´ זה כואב חחח בכל מקרה הסרטים שאני ובן זוגי אוהבים לראות יחד זה סרטים כחולים
נו אז אנחנו סוטים תגידו שיהיה..אבל אחרי הסרטים או בין לבין סצנה עושים מעשים טובים וזה העיקר
לגבי בכי בסרטי דרמות, אני אוהבת לראות סרטי דרמות שלפעמים לא יכולה ופורצת בבכי, ואז ההונגרי שלי מרביץ כזה מבט מהמחשב אלי ואומר, בונבון הכל בסדר? להביא לך טישו?..ואני כן כן תפסיק לצחוק עלי סרט עצוב... וקומדיה את אדיר מילר ויאצפן זו התוכנית שבדרך כלל אנחנו צופים בה יחד הוא מתתתתתתתתתת על יאצפן ! ואוהב לצחוק איתי בתוכנית של אדיר מילר.. אז שוכבים לנו בסלון עטופים בשמיכה, עם כוס שוקו ועוגיות וצופים לנו בהנאה בדרך כלל ביאצפן וצוחקים בכייף...

סרטים...

לא רואים טלוויזיה, רק סרטים... אנחנו שרופים על הסרטים של קרוננברג. חוצמזה, היא מביאה כל מיני סרטים, אני מארח לה חברה מדי פעם, כיוון שאני לא ממש בקטע אני קם וכו´ באופן אישי אני מעדיף קולנוע

סנדי32

New member
אל תשאל ..........

אתמול ראיתי סרט בערוץ 4 אני חושבת קראו לו "לוקד הגופות" הוא היה לוקח את הגופות לבית מטבחיים ישן של פרות וחותך מהם חתיחת עצם מהגוף ומשאיר אותם לעכברושים שיאכלו אותם לקראת בקיצור היה סוף טוב היא ירתה בו ...... אתה שואל מי? אני עונה.... היא השוטרת
ואתה חושב שהוא ראה איתי את הסרט? חחחחחחח הוא נירדם ליידי כמו תמיד אז בכל מקרה ככה זה אצלנו אני רואה והוא נירדם לא שאכפת לי, כי הוא ליידי, אם אני מפחדת מסרט אני מחבקת אותו חזק והוא מאושר. גם יושן גם מקבל חיבוקים.
אני אוהבת לצפות בערוץ האופנה לראות טלנובלות וסרטים עם סוף טוב

אני לא רואה טלויזיה,,,

אבל בדרך כלל תכניות,, יום שישי,, רואים יחד,, וכמובן שהוא קם,, עד שאני מתקרבלת,,, תופסת לי תנוחה טובה,, לראות טלויזיה,, אף אחד לא יזיז אותי,,,(מושיטה אצבע מורה,,) חחחחח,,,,,

חחחחח סנדי מלווה אותך בנחירות

ברקע ...מזכיר לי שבאמצע סרט אימה התפוצץ הבלון האחרון מיום הולדת שנח לו בשלווה יומיים מתחת לכורסא. מצא לו עיתוי מדוייק ביותר.

בן זוגי האחד והיחיד../images/Emo108.gif

בן זוגי שכולכם מכירים,אוהב לצפות ב"פיצי הכלבלב",יום אחד שקיצי החליטה להיפרד מפיצי, בכי קורע לב נשמע ממקום מושבו של בן זוגי. קצת קשה לו להתבטא במצבים רגשיים אלה,ורק בקבוק החלב שהוא יונק,מרגיע אותו. אם אין אני לי מי לי

nightroll

New member
יש לך אישור מהלישכה לסטטיסטיקה?

הוא לא אוהב לראות טלויזיה. אנחנו רואים ביחד רק את SG1, סימפסון, CSI, ואם יש לו תחת לשבת - סרטי פעולה. כל השאר אני רואה לבד. לכן אם וכאשר אני בוכה מסרט, זה בד"כ לבד, ואין תגובה מבן הזוג. אם אנחנו רואים סרט בערוץ 2 קמים בזמן הפרסומות, בד"כ הוא כי אני לא לחוצה על שתיה כמוהו. אם בוידאו - מפסיקים, ושוב - בד"כ הוא. בערוץ 1 אין סרטים שווים אז אין בעיה :)

שייכת

New member
טלוויזיה??? איכות היא לא מילה גסה..

לא אוהבת לצפות בטלוויזיה כשאני לבד, היא בדרך כלל סגורה או פתוחה על MTV ביחד איתו אוהבת לראות את "חברים" ו"סיינפלד" אוהבת לצחוק איתו, אוהבת לשמוע אותו צוחק... שמאז שערוץ 2 עלו לאוויר עם כל הפרסומות באמצע הסרטים, המיחזור עד בחילה של ערוץ 4 ואחרי הטראומה של "טיטאניק" (ראבאקקק מאה שעות סרט עם הפסקה של 5 דקות בקולנוע בבת -ים) וויתרתי כמעט לחלוטין על סרטים וטלוויזיה, אבל עדיין מוכנה ללכת עם קייימת ל"ספרדייה"...
הסרט האהוב הוא "הסיפור שלא נגמר" תמיד כייף לראות אותו שוב ושוב...

אצלנו....

יש 3 טלויזיות בבית...אחת לבת זוגתי בחדר שינה (קבוע על ערוץ הבידור),השניה לבתי עם 256 הטלנובלות הלטיניות,לי בסלון על כלבוטק,פספוסים,ערוץ 5,5+.... נפגשים בדרך למקרר....

נשית~37

New member
מה הקשר??????. חחחח

אישה צעירה מביאה תינוק קטן מאד אל הרופא. "נראה שהוא סובל", היא אומרת לרופא. "הוא מאבד משקל. השבוע איבד 200 גרם ממשקלו". הרופא הורה לה להיכנס לחדר השני לבדיקה. הוא בדק את התינוק ושאל: "האם הוא יונק או שותה מבקבוק?" "יונק", ענתה האישה. "התפשטי בבקשה עד למותניים". בקש הרופא. לאחר שהתפשטה, לחץ את שני שדיה, עיסה אותם, צבט את הפטמות, ואז החל למצוץ בכוח מפטמה אחת. "לא פלא שהתינוק רעב", הודיע בפסקנות כשסיים, "אין לך בכלל חלב". "בודאי שאין", אמרה האישה. "אני דודה שלו. אבל אני מה-זה שמחה שהגעתי הנה היום". תסתום! חחחחחחח

למעלה