**********הסקר היומי************

yafit75

New member
אמאאאאאאאאאא הבן אדם גמור

רק עכשיו קראתי את המשך האירוע,,,,,, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לבד באולם,,, וצוחקת,,, צחוק כזה מתגלגל,,, נקרעת מצחוק,,, אתה לא נורמלי,, ויש לידי רמקול של הזאתי,,, נו אתה יודע,,,, ובטעות לחצתי ( בגלללללךךךךךךךךךך סערררררררררר) על לחצן המצוקה,,,, ואני בקריזה של הצחוק,,,, מליאן מאבטחים,,, מגיעים,,, מתנשפים,,,,, "מה קרה?,,,,,אההההההההה, זאת יפית,,,, תבטל את הלחצן" אני לא מסוגלת לעמוד מולך יותר,,, אתה גדול סעררררררררר! רגע,, אפשר ללחוץ שוב על לחצן המצוקה,,, איזה שאפים,,, ראבאק,,,, כשהם בריצה,,,,ואלוהים,,,, איפה הם היו כשאני התחתנתי??????

מיכל31

New member
אצלנו זה מסתכם במשפט אחד

מצידו " את תמיד חייבת לאחר, תמיד, זה באופי שלך אין מה לעשות". אני?????????

אצלנו לא משנה של מי האירוע

מצידו גם של השכנה של סבתא אלישבע. תמיד מוצאת את עצמינו מקבלים את ההורים הביולוגים עם האורחים בפתח. כאילו אנחנו בעלי השימחיי.

אצלנו זה בערך ככה

שבוע לפני אני מקבל אי מייל (האניגמטית הפנימה את העובדה שמה שלא מסונכרן לי בפאלם לא קיים בשל סניליות מתקדמת): יום ו´- אירוע בכורה! אחיך מביא את החברה החדשה לאמא שלך, האירוע יתקיים אצל אמא שלך בשעה 19:30, לא לאחר. אני משיב לה (במסנג´ר חחחח): מצטער, יש לי מחוייבויות קודמות. היא: איזה מחוייבויות קודמות יש לך ביום שישי בערב?! אני יכולה להבין?! אני: הבטחת שהשבוע יהיה פטור! (הערת המחבר: אני מנסה פעם בשלושה שבועות לא ללכת להורים שלה\שלי ולא כל כך מצליח). היא: אבל זה אירוע בכורה! אני: לא עונה חחחחחח מגיע היום הגורלי. היא (17:00):אתה זוכר שאנחנו הולכים היום לאמא שלך? תהיה מוכן בשעה 18:30 לתזוזה אני: לא זכור לי שאישרתי... היא: טוב, אני הולכת לבד! אני: טוב נו, אל תשאירו אותי לבד בבית חחחחח 18:30 הם כבר מוכנים ליד הדלת, מרשרשים לי עם המפתחות, "תגיד ביי לאבא" חחחחח אני מתחיל לרוץ למקלחת, מחפש בגדים, מחפש את הארנק (היא תמיד מחביאה לי אותו חחחחח). כמובן מגיעים שכולם כבר ליד השולחן עם מבטים רעבים...

קסומה

New member
במשכננו הקטן היציאה היא כך:

אני (טלפון בבוקר לעבודה): היי מאמי, אתה זוכר שיש לנו היום אירוע, נכון? הוא: איזה אירוע? מתי? (נימת יאוש בקולו), יש לי היום תור למספרה. אני: טוב, אחיך יכעס מאוד אם לא תגיע לבר מצווה של הבן שלו.. הוא: שיווווו נכון.......וואוווווווווו, איך שכחתי.....מה, זה היום??????.. חחחחחחחח בערב: אני מגיעה מהעבודה, הוא ישן אני: מעירה אותו בשבע.........קום, מאמי, צריך להתכונן... הוא: מה אני אלבש? אני: מה שאתה רוצה, אתה נראה טוב גם עם סמרטוטים (רק שלא יבקש גיהוץ) הוא: טוב, תתחילי את........ אני מתקלחת, מתלבשת, מתאפרת, מתבשמת..........והוא חורפ. הוא: מתעורר בבהלה........שיווו אנחנו מאחרים....מה השעה??.למה לא הערת אותי????.. ואז בזריזות הוא נכנס לשרותים(שעה עם עיתון חצי שעה בלי) לוקח את מכונת הגילוח (מתגלח שעה) מתקלח, מתלבש, אוכל (חייב לצאת שבע מהבית), שותה, שוב מסדר ת´שיער......ואז, בסוף שואל את דעתי.....נו, איך אני? פסדר???? אולי תגהצי לי את החולצה השניה? אני: השתגעת?????????? אתה נראה פיצוץ.....יאללה בוא נזוז..... וכרגיל, מגיעים אחרי כל הטקסים והברכות והמנה הראשונה..........

אצלנו לא יוצאים,, אז אין לי מה לספר

חחחחחח,,סתם,,, אצלנו,, הוא תוך דקה וחצי, מוכן,, מקלחת ,, בגדים,, והופ הוא בחוץ,, ואני,,, אני בזמן שלי,, המקלחת,, האיפור, הבגדים, הנעלים,, וכשרוצה להתייעץ,,בסדר לא בסדר,,,, אין עם מי,, הוא כבר באוטו,,, אבלללל,,,,,,הכי אוהבת את המבט שלו,, כשאני נכנסת לאוטו,, המבט שאומר הכל,,,

עדילוש

New member
אצלנו זה ממש הפוך.....

"אישתי תלבישי את הבנים אני נשטף ולוקח אותם החוצה שתוכלי להתארגן בשקט" נשמע אחלה נכון? כל פעם נופלת למלכודת מחדש, בכל פעם מסכימה מתחילה לרוץ אחרי הילדים והוא..נכנס להתקלח. שעההההההה שעהההההההה הוא עומד שם, ואני עולה ויורדת במדרגות בכל פעם עם פריט לבוש אחר ביד בשאגות.......בוא כבר, אי אפשר לצאת עם נעל אחת..... לא הולכים לחתונה עם החולצה של הפיג´מה.... חצי מעולפת מזיעה ומיוסרת אני מושיבה אותם מול הטלויזיה "עד שאבא יצא".... אבל אז הם רעבים... הבאדי נשפך על הבגדים ....... החולצה ורודה המכנסיים רטובות.....מתחילה סצנה שנייה עולה ויורדת במדרגות...שאגות...בכי... עד שמלבישה אותם. והוא.......כן הוא עוד שם!!!!!!! עברו עשר דקות , משעמם להם, הם יוצאים החוצה וחוזרים ....אלוהיםםםםם חור במכנסיים, החולצה שכחה שהייתה פעם לבנה ו........שוב למלחמה.... עברה חצי שעה, "סינדרלה" יוצאת מהמקלחת מריחה מגולחת נקייה ומצוחצחת איפה החולצה? איפה הנעליים? איפה המכנסיים...... למה את עוד לא מוכנה?????? למה תמיד צריך לאחר בגללך????? ואני....נכנסת לשטיפה, זורקת על עצמי משהו לוקחת את האיפור לאוטו ו.....כשסוף סוף מגיעים לארוע תמיד יש איזה דודה שתלחש לו בתימנית "למה תמיד מאחר נשמה, לא עוזרת לך הפולניה?"

גליתושש

New member
הסקר היומי....

אצלי, מינימום שעה וחצי אצל בעלי - 5 דקות תמיד הוא מודיע לי שעתיים לפני. ותמיד תמיד, לך לרכב, תדליק המזגן, אני כבר מגיעה... חחחחחחחחחחחח גליתושש

משתתפת

New member
אולי זאת תכונה שמתמפתחת

רק אחרי החתונה.... אני בד"כ לא מצליחה להתעסק בהכנות יותר מחצי שעה. 20 דק´ אצלי זה מקלחת-שמלה-איפור...אבל אם אני מחליטה גם לחפוף שיער בדיוק לפני האירוע - אז צריך להוסיף עוד רבע שעה. טוב, נראה מה יהיה כשאתחתן.

Blue Wind Sea

New member
../images/Emo124.gif סערררררררררררררר

קרעת אותי מצחוק בחיי אתה הגרסא הישראלית למשפחת בנדי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חייבים ללהק את התסריטים שלך לטלויזיה.

למעלה