**********הסקר היומי************

sahr12

New member
**********הסקר היומי************

כזוגות נשואים או אפילו כבודדים.....אנחנו יוצאים לאירועים לפעמים... כידוע לכולנו......(הגברים) נשים נוהגות להתלבש,ולהתארגן...כמה שעות קודם.....חחחחחח כמה שעות?????? האם אתם מכירים תמשפט...תתקדם לרכב אני תיכף יורדת.... כמה זמן נמשך "התיכף"????????חחחחחחח האם כל גבר שואל את רעייתו שתחייה......וההיפך גם... "איך אני לבוש"??? "זה בסדר"???? שרשרו...אוליי היינו כולנו באותו אירוע.......חחחחחחח

nightroll

New member
ובכן

1. בעלי שואל איך הוא נראה 2. הוא מיד מצטער על זה שהוא שאל 3. אני שולחת אותו להחליף בגדים בזמן שאני מתארגנת, וכשאני לקראת סיום אני אומרת לו שבעצם מה שהוא לבש בהתחלה היה הכי טוב, וככה אני מסיימת לפניו...

טאKילה

New member
יו בטח חכה ליד הרכב,כבר באה..

הוא תמיד מוכן בצ´יק,שאני אמות כל מה שהוא שם עליו פיצוץ.. לי לוקח יותר זמן ,פתאום מגלה שהבגד שהכנתי לא משו,ואז כל הארון יוצא החוצה,חחחח הוא נילחץ אז אני אומרת לו חכה שניה תגיד מה עדיף ללבוש,וצריך כמובן לשנות נעל שתהיה מתאימה,וחזיה בצבע מתאים,לבחור איזה בושם הכי טוב,איפור,מה זה אוטומט? אגב ,לבת מיצווה של הבת שלי הגענו כשכל האורחים כבר באולם,חחחח מה לעשות בעלי קנה לי תיק,ולא היה לטעמי רצנו להחליף,הבגד היה 10 אז רצינו רגע לרדת לים לחפוז,(האולם נושק לשפת הים)אבל ויתרנו האורחים לחוצים ,חחחח טוב זה ברור שאישה זקוקה ליותר זמן להתארגן,ויתכנו שינויים של הרגע האחרון,זה ברור..

yafit75

New member
ניסיתם פעם להגיד למרוקאי: חכה!

אני באמצע הלבוש,,, שנייהההההההה אני באהההההההההההההה הפסיקו הצפירות,,, ירדתי במדרגות,,,, ואללה,,, הבן אדם נסעעעעעעעע איזה מזל שיש לי את הפיאסטה שלי,,,, חחח ושזכיתי בבניגו,,,, לא זז ממני מטר,,,!

היי, אצלנו זה ממש לא ככה...

אני אלופה ב"לסדר" אותו... אני אוהבת למזמז את הזמן ולהאשים אותו שמאחרים בגללו... חחחחחחחחחחח... בעיקר אם האירוע מהצד שלו... בד"כ הוא מגיע מהעבודה אני חצי לבושה... עם רגלים מורמות על הספה...חחחחח... שואלת אותו אם ממהרים??? מסתכל בשעון... "כן...כן"... ממשיכה לסיים את ההתארגנות שלי... שימלה, נעלים, איפור... ותמיד אבל תמיד דואגת שיהיה לי חסר משהו (שניה, אודם... או התחתון לא נוח...) הוא באמבטיה צועק לי להכין לו בגדים... קצת לחוץ... חחחחח... כשהוא יוצא ומתלבש אני מושכת לו פה ושם, משועשעת מהלחץ שלו... (הוא אדיש אמיתי) חחחחחחחחחח..... הוא: "חכמה עכשיו, הא?" חחחחחחח..... אני: "נו, תזדרז כבר, כרגיל... מאחרים בגללך"... חחחחחחחחח כאן הוא מתחיל לצאת מדעתו... הוא: "את אשמה, היית צריכה כבר לחכות לי באוטו... למה לא הכנת לי בגדים? תוציאי לי ת´נעלים".... אני: "אני כבר מוכנה"... עושה ס"ד... סוגרת תריסים, חלונות ושות´... ומודיעה לו "אני באוטו... שוב פעם נאחר בגללך"... חחחחחח יורדת לאוטו בדרך מפלרטטת עם השכנים... (שששששששששששש לא לספר לו...) ו................ מתחילה לצפצף לו..... חחחחחחחחחחחחח..... מטורפת עליו, כייף להרגיז אותו... חחחחחחחחחחחח אהוב שלי, היה לי כייף היום!!!

אה... נזכרתי בעוד משהו...

אממממממממ..... כבר שכחתי... ככה זה בסדר, סער? חחחחחחחחח..... מה קורה עם האירועים אצלך, סער... קדימה!!!

sahr12

New member
להלן פרטי האירוע..........חחחח

אז אני מגיע....היא כבר עם חלוק מגבת....שיער אסוף במגבת.. על הפנים מרוחה משחה לבנה...(אל תשאלו אותי מה..אין לי שמץ)חחחחחח היא: נו מאמי! אני:מאמי אחותך.....השעה 1700....מה קרה??????תני לראות ערב חדש... היא: תמיד אתה אדיש....יש לנו עוד נסיעה..... אני: כן מפה לשם...זה יומיים........חחחחחח כולה 20 דקות... היא:אתה יודע איך זה חוק מרפי...פתאום יהיו פקקים... אני:מה את לובשת???????? היא: אני משתגעת כברררררררר.......אין לי בגדים! אני:נופל על הברכיים......לופת תראש...מושך בפוני......חחחחחחחח אלוהיםםםםםםםםםםם........תעשה מלחמה! היא:די,די.....לך הכי קל....אתה לא מבין ששמנתי??????? אני:איפה בדיוק???????טרי לי! תראי לי!איפהההההההההההה ינע:) היא: אני מרגישה! אני: פותח תויטרינה........מוציא תראש.......וצועק....יאדבה!!!!! כל התריסים ממול נפתחים..........חחחחחחחחחח היא: אתה לא נורמאלייייי........תפסיק נווווווו.....בסדר אני אלבש תשחור....... אני: באמת המון זמן לא לבשת שחור.......(ציני,ציני,ארסי) היא:חחחחחחחחחחחחח......כנס למקלחת....... אני: יש מים חמים??? היא: למה לא??כל היום הייתה שמש...... אני:זה לא רלוונטי השאלה כמה שעות התקלחת??? היא:יש מים....כנס כברררררררררררררר........ אני:איזה לחץ אינעל בבורי ודין זיבי.....חחחחחחחח היא: למדת שפה חדשה???אה?? הפורום הזה..... אני:אל תערבי תפורום.....חחחחחחחחחחח איזה אירוע זה בכלל??????? היא: בר מצווה של בת אחות של שכנה של אימא שלי....... אני:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... היא:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... אני:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא:חחחחחחחחחח צוחקים בציניות......וזה עוד לפני השאלות על הגיהוץ......

נשית~37

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני עלה חדש... חחחחחחחח

נשיתתתתתתתתת, ספרי איך אצלכם ההכנות לאירוע. מה קורה עם השאלות לגבי גיהוץ, סער?

נשית~37

New member
אאההההה אצלי?

אם אני יודעת מה אני הולכת ללבוש זהמאוד קל....תוך שעה אני מוכנה...לבושה...מאופרת..מבושמת...נעולה חחחחח....מחוטנת (חוטיני חחחח)....מחוזיית (חזייה) או לא....חחחחחחחח ויאללה יוצאים..

מרי-לו

New member
חחחחחחח ספרי להם...

כמה זמן לוקח לך להחליט מה ללבוש חחחחחחח בוקר לכולם/ן

נשית~37

New member
זה מה זה @שוט..

כשכל הארון שלך שחור...זה פשוט חחחחחח ממילא הכל נראה אותו הדבר..

sahr12

New member
האירוע ממשיך......

אני נכנס למקלחת....נועל אותה! היא: אל תנעל......אני צריכה להיכנס...... אני:חייב לנעול! היא:למה אתה עושה שם משהו?????חחחחחחח אני:כן יש לי מישהי בבויידם.....מתגלח...מתפשט לגמרי...עומד מול הראי אוחז "בו"....מסתכל עליו ברחמנות....."תתפתח כבר יאמנייאק"....חחחח היא: מסתכלת....מהנהנת בראשה......כאילו אומרת..."אלוהים..איך התחתנתי איתו" אני: אפשר להתקלח??????? היא: תכנס אני אבוא לשפשף לך תגב...... אני:נכנס.....מים קולחים על גופי ...על הריצפה 70 בקבוקים של שמנים.......חלב ודבש,תמרים,תאנים מיובשות...חחחחחחחחחחח שהיא שכחה להרים מהלחץ......שם תראש מתחת למים....וקורא על הסגולות של השמנים והסבונים הנוזליים....חחחחחח..."גורם לחידוש קצוות...להבלטת נקבוביות" לעור חלק וגמיש...נשטול קמטים ופיגמנטיים......פששששששששששש...... אני מהרהר....ומרביץ צעקה....."תגידי???יש לך מישהו מהצד???????" חחחחחחחחחח......מה זה כל השיקום שכונות הזה.....בן זונה יש לו דרישות?? היא:......נכנסת בלחץ.......מה אמרת????? אני: כלום....שרתי שיר.........חחחחחחחחחחחח היא:תפסיק לשיר....אנחנו מאחרים..... אני: מסתבן....שם על התלתלים בין הרגליים קונדישנר...זה כייף כזה.. הם נהיים חלקים ונעימים למגע....חחחחחחח לפתע קולטת עיני מבעד לשיטפון תתוית של המחיר על בקבוקון שמן 75 מ"ל...."99 ש"ח"......בולע איזה שלוק של מים פושרים כמעט נחנק.....סוגר תמים!!!!!!!!!!!!! בואי!!!!!!!!!! היא: נכנסת שוב..מה עכשיו??????? אני: את לא נורמאלית.......חחחחחחחחח לא בא לאירוע!!!!!!!! היא: (מבינה כבר לבד.....ככה זה לומדים להכיר)חחחחח......היה מבצע תרגע! אני: איזה מבצע???? היא: אם אתה קונה ב399 ש"ח.....אז הבקבוקון ב50 ש"ח..... אני: צאי,צאי.....לפני שאני משפריץ עלייך מים....... היא: תפסיק נו......כמה אירועים יש כבררררררר????????? אני:צאיייייייייייייייייי........אני עוזב תבית!!חחחחחחחחח היא: גיהצתי לך תחולצה...... אני: צאיייייייייייייי...... היא:והמכנס...... אני:צאייייייייייי.......399 ש"ח....ועוד 50....ועד 500 של הבגדים... ו290 של הנעליים......ו90 של האייליינר....ו150 של הפראנץ.... ועוד לא שמנו תמתנה........שאלוהים יקח אותיייייייייי....... חחחחחחחחחחחחחחח...... היא: נו, תימני.........חחחחחחחחחחח אני:מה הקשר??????עיראקי היה הורג אותך על זה!חחחחח..מרוקאי...לא היו מוצאים את גופתך.......חחחחחחחחחחחח היא:חחחחחחחח...."נשמה שלי"..... אני: סמממאקקקקקקקקקקקקק.......חחחחחחחחחחחח אני מכינה לך קפה כשתצא....... אני: לא יוצא!רוצה לטבוע.......וממשיך לשיר באמבטיה.......

giulietta

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

שיקום שכונות חחחחחחחחחחחחח גדולללללללללל

yafit75

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי מצחוק,,, יקרוע,,,, -D
D

למעלה