********הסקר היומי*********

קסומה

New member
שלח איזה שיר נחמד

לפחות שיהיה מה לשמוע פה........ שלום עוף יקר.... נו, איך אום כולתום????. מצליחה לגרום לאישתך לנענע?

היא

התלהבה ומתרגלת את התנועות עכשיו היא בהיסטרייה לחפש מיטפחת אמרתי לה מה קרה " נהיית רקדנית מיקצועית ? " תתחילי לרקוד כשנראה שאת נכנסת לקצב נקנה מטפחת

בעלי שיחיה

מסוגל לפתח תוכנות מורכבות ומצליחות למחשב או לפאלם, אבל כשמדובר בטיפול בילדה הוא מאבד את הצפון. השבוע למשל ביקשתי ממנו שיושיב אותה בשירותים (רק עכשיו למדה לשבת בישבנון ולעשות בשירותים). שניהם הלכו בגאווה יד ביד לעבר השירותים, אני לשמחתי שמעתי את קול פכפוך המיים של הקטנטונת והייתי שמחה שהמשימה הקשה צלחה בידם. אך שמחתי לא ארכה זמן רב, לאחר מספר דקות של שקט מכיוון השירותים הוא אומר לי :"הפיקטיבית, אני חושש ששכחתי להוריד לילדה את התחתונים"... אז זהו, מצד אחד רציתי לחזק אותה על שלא עשתה בתחתונים, מצד שני לא רציתי לזרוע דיסאינפורמציה הרי התחתונים רטובים. לי זה בחיים לא היה קורא (חחחחחחח מסכן איזה צעקות שהוא חטף)

sahr12

New member
חחחחחחחחחחח.......

גם לי זה לא היה קור"א".....חחחחחחח סוף סוף עשית שגיאה.....:)

sahr12

New member
רק מי שקרא עד הסוף...

ראה את השגיאה.....אז סמאמאמממק..את.חחחחחחחחחחחחחח

פיקי לא נורא..מתיחסת לסיפור שכתבת

לפעמים הגברים (הבעלים) יותר טיפשים מהילדים
גם הקטנה שלי נגמלת עכשיו מקקי...מפיפי כבר מזמן נגמלה אבל משום מה קקי המשיכה לעשות על עצמה כל יום תחתון נזרק לזבל ובשבת האחרונה אותו סיפור ממש קרה פה היא צעקה קקי בעלי רץ איתה לשירותים ומרוב שהיה עסוק במשחק השחמט שלו פה עם חבר שם אותה על האסלה עם התחתונים והמכנסים, והאומללה עשתה על עצמה בישיבה על השירותים, והיא בכתה בגללו, והוא גם קיבל ממני צעקות על הראש ומרוב שהייתי כל כך עצבנית הפכתי לו את שולחן השחמט, והוא והחבר שלו היו בשוק. ממש סתום...העיקר המשחק הדבילי שלו.

וואו, המוןןן

היא- קונה נעליים כל שבועיים אני- סופר כמה כסף היא מוציאה בשנה וקונה שעון אחד חחחחח היא- חביבה, אמפטית, ומגלה תבונה ורגישות אני- קריר, אפאטי שלא לאמר אנטיפטי חחחח היא- וניל אני- שוקו היא- אינה חובבת פעילות גופנית אני- חובב מוצהר היא- שלווה ונינוחה אני- קופצני וחסר מנוחה היא- מאותגרת סדר ונקיון אני- אסטניסט במובן הקלאסי היא- ערוץ החיים הטובים אני- ערוץ 3 ביס עם נטיות ל- MTV היא- לשוחח ולדבר אני- לשתוק, זה יעבור לבד אבל לא מכבר סגרנו 12 שנה ביחד לעומת החולצה היחידה ששמרתי עליה באדיקות מהתקופה הטרום-אופטימלית התפוררה סופית, אז אני מניח שזה עובד איכשהו

נשית~37

New member
אנטיפטי?????????

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא אתה! חחחחחחחחחחח לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יא מרבון..

נשית~37

New member
חחחחחחח כל מה שקשור אליך

אני מתכננת בקפידה חחחחח. יא אנטיפט...

למעלה