********הסקר היומי*********

giulietta

New member
אפשר לגנוב את הפורמט שלך?

(וברוך שובך
) אני - מעגלת פינות הוא - דקדקן על קוצו של יוד. אני - שונאת לבשל (אין לי חוש לזה, ראה הסעיף הקודם) הוא - האיש שנולד עם הווק ביד. אני - חיית ספרות הוא - חיית ספרי בישול. אני - מגיבה בשעת מצוקה בהיסטריה... הוא - שקול, קר. מפעיל נוהל מבצע. אני - שירים חדשים מלהיבים אותי הוא - תקוע בשנות ה - 80. אני - לא מכירה את הסופרמרקט מבפנים. הוא - ידיד אישי של כל הדיילים בכל המחלקות... אני - חייבת פאוזה בין משימה למשימה הוא - חבל על כל דקה. אני - אם לא יצבטו אותי אני לא אדע שדיברתי יותר מדי הוא - ייקח עימו סודות לקבר... (אבל אין לו סודות מפני). אני - רוצה הכל ועכשיו!!! הוא - דברים טובים באים לאט. ויחד עם זאת...בדברים החשובים אנחנו דומים. שנינו "מזלות אש", נלהבים, נדלקים מהר... מקיימים שילוב של אהבת ספר ואהבת החיים הטובים... ואולי בגלל זה ה"יחד" שלנו מספק ולא משעמם לנו לעולם... (ועוד דבר : הוא בחיים לא היה מדבר על עצמו כל כך הרבה ...)

אשמח לקבל הצעות איך שומרים על כך

12 שנה זה לא הולך ברגל.... אשמח אם תגיד מה הסוד למרות כל השוני בינכם חוץ מהאהבה שאני מאמינה ששומרת על עצמה איך שומרים על האהבה למרות השוני ומקבלים את האחר למרות האהבה ומה לעשות שרבים ... איך פותרים זאת בדרכי נועם .

ר ו ח

New member
עכשיו שמתי לב לסקר...

אצלנו זה הולך כך... יוצאים מהבית, מגיעים לרכב..רק מה? חצי שעה לוקח לנו לצאת לדרך ולמה? כי הבעל שיחיה..כל רגע נזכר ששכח משהו. פעם זה הפלאפון, פעם מסמכים...מזל שאת התחתונים הוא זוכר ללבוש.. כבר התייאשתי... הבעיה היא שאני..אני עיראקית ייקית..אין סיכוי שאשכח דבר.

מיכל31

New member
תגידי רוח

את בטוחה שלבעלך אישה אחת ?????? כי אני לא בטוחה! חחחחחחחח

ר ו ח

New member
חחחחחחחח מיכל..

הכל יכול להיות...לכי תדעי למרות ש.. אם אני חושבת על זה ...גם אם יש לו.. הוא בטח שכח! חחחחחחחחחחח

ההבדל היחידי....

שיש בין בעלי לביני.... אבל זה משפיע על כל דבר בחיים המשותפים שלנו.... [URL='http://'] הוא תמיד צודק ואני תמיד טועה!!![/URL]

י פ ע ת

New member
הוא והיא.../images/Emo163.gif../images/Emo68.gif

כן כן...תימניה בלונדינית...מה יש? הוא- בעל מוסר עבודה גבוה היא- אין לה ייסורי מצפון כשהיא מבריזה מהעבודה סתם ככה הוא- בעל זכרון מדהים לגבי פגישות , אירועים, תשלומים, תאריכים <אני מקווה שלא עקב תירגול שוטף כאן
> היא- לפעמים מפשלת<לו"ז עמוס- תירוץ טוב> הוא-שונא לרקוד!!! סלוא במקרה הטוב ואולי איזה דאנס אחד או שניים. <המפליא הוא שבאירועים אני נוטפת זיעה מהריקודים והוא לקראת סוף האירוע רוקד ריקוד אחד , כובש את ליבו של התקליטן ומקבל דיסק מתנה או שהצלם של האירוע מתרכז דווקא בו ואז כולם מפרגנים לו עד כמה השתולל בחתונה > היא- אוהבת לרקוד ....וכל הזמן....רק לרקוד!!! הוא- אוהב לתכנן את הטיול! היא- ספונטנית, מוכנה לזנק לדרך מיידית! אממממ זה קשה אבל זה מה שעלה לי כרגע....

נשואה 32

New member
הוא ואני

הוא רגוע (למרות שהוא מרוקאי) אני עצבנית הוא אוהב חברים ומסיבות אני אוהבת את השקט בבית הוא אוהב טיולים בטבע אני אוהבת בקניון הוא אוהב סירטי אקשן אני סרטים רומנטיים למה התחתנו? א. הוא חתיך הורס ב. הסקס איתו זה משהו סתםםםםםםםםםםם אנחנו מתים אחד על השני

דוגמאות

הוא יותר מעדיף בילויים שקטים אני יותר מעדיפה בילויים תוססים , עם כמה שיותר אקשן והרפתקאות

איך פיספסתי את הסקר הזה...

ההבדלים ביני לבין אשתי: אני קיים - היא לא אני כאן - היא לא אני רווק - היא לא (חחחחחחח....)

קסומה

New member
ההבדלים........

אם אתחיל, לא אסיים....... אבל למרות הכל..האהבה מגשרת...

למעלה