הסקר הגדול

תוצאות הסקר ../images/Emo47.gif

אוקי שאלת הסקר הייתה כזאת: איך אתם רואים מגרש ביתי ?: 1.רואה ביס 2.מורידה 3.גם וגם אז איך שרובכם רואים זה :מורידים
מורידים=6
ביס=2 גם וגם =3 הסקר הבא הוא :מה מושך אותכם לראות את הסידרה? 1.העלילה 2.צ'אד וג'יימס ברור!! 3.השחקני משחקים יפה שימו
! אתם יכולים לבחור 2 מהרשימה !@ אז אני בוחרת ב1 ו2

אוקי שאלת הסקר הייתה כזאת: למה אתם רואים מגרש ביתי ? 1.העלילה 2.הלו?!? בגלל צ'אד וג'יימס!! 3.השחקנים משחקים שם יפה יכולתם לבחור 2 אפשריות אז המנצח הוא : יש לנו תיקו בין 2 1
1=7
2=7
3=2 שאלת הסקר הבאה היא : למי אתם יותר דומים?? 1.לוקאס 2.נייתן 3.פייטון 4.היילי 5.ברוק אז אני הכי דומה לפייטון

אוקי שאלת הסקר הייתה כזאת למי אתם יותר דומיםם?? 1.פייטון 2.היילי 3.ברוק 4.לוקאס 5.נייתן אוקי אז למי שאתם הכי דומים (רובכם) היא היילי
פייטון=4 היילי=5 ברוק=2 לוקאס=2 נייתן=0 שאלת הסקר הבא היא : איזה בגדים אתם הכי אוהבים?? 1.את הבגדים של פייטון 2.את הבגדים של היילי 3.את הבגדים של ברוק 4.את הבגדים של לוקאס 5.את הבגדים של נייתן שימו
אתם יכולים לבחור 2 או פשוט נמנעה שזה כולם אז אני בוחרת בפייטון ונייתן !! זה האופנה הכי מדברת עלי!

Shai Masala

New member
אמממ

אני הכי אוהבת את איך שפייטון מתלבשת לברוק גם יש יציאות יפות.. כל עוד זה "צנוע" [כי עד כמה ברוק יכולה להיות צנועה?
] והיילי.... טוב שלא מלבישים אותה "שלום אני סבתא" ואני הרבה יותר אוהבת את הסטייל של לוקאס... זה יפה כזה כי ניית'ן לובש טריננגים כאלה... רק חבל שלוקאס לא מחליף בגדים כמעט
חחח למרות שאני מעדיפה את שניהם בלי חולצה פשוט

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif אממממממ אני חושבת ש...

של צ'אד הכי נחמדים למרות שבאמת הוא בקושי מחליף
ובעיקר את הסווצ'ר שהוא נתן לניית'ן ללבוש
אממ ופייטון.. יש לה בגדים נחמדים

Young Angel

New member
הבגדים של ברוק! ברור....

היא הכי סטייליסטית! במיוחד בהמשך... ומהבנים אז.... דוקא ניית'ן

MaStIk BaZoOkA

New member
וואי..המון זמן לא כתבתי

נמנמ... אני בוחרת את הבגדים של לוקאס.... כי הם יותר פשוטים כאלה ואני אוהבת בגדים פשוטים כי הם הכי נורמליים (בעע אין לי מושג איך להסביר..חח)

ס א ט י ן

New member
המממ...

שילוב של היילי וברוק (שילוב מוזר- אני יודעת...) זאת אומרת- יש בי משתיהן...

123יעל

New member
בעיקרון לפייטון!

אבל יש בי משלושתן! וגם יש לי האופי המון צדדים של לוקאס!

למעלה